Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident JEEP

alex_man

Postări Recomandate

Din nefericire am avut un accident cu Jeep-ul din dotare(GC, V8, an 2000, volan dreapta). Trageam remorca care a facut pana si fiind plina m-a dezechilibrat si m-a tras dreapta intr-un gard, apoi in casa omului. Remorca are rotile rupte din fuzete, iar Jeep-ul este lovit stanga fata si dreapta spate(mai rau m-a lovit remorca)...dar asta este! Mecanic masina este ok...radiatorul este foarte putin atins, dar nu s-a crapat. Eram in masina cu sotia insarcinata si fetita de 3 ani, viteza maxima 40km/h intr-o panta...Bine ca suntem intregi si nu am patit nimic. Masina s-a comportat exemplar.

Ce ma sfatuiti?

Sa o vand, eventual la dezmembrari...sau sa iau una cu volan pe stanga fara motor si sa-l montez cel pe care il am acum...

Numai bine!

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Accident JEEP

Cel mai important e ca sunteti teferi! Pune niste poze cu masina fata/spate!

Numai bine!

Ionut

2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac

http://www.jeepromania.ro

Link spre comentariu

Din nefericire am avut un accident cu Jeep-ul din dotare(GC, V8, an 2000, volan dreapta). Trageam remorca care a facut pana si fiind plina m-a dezechilibrat si m-a tras dreapta intr-un gard, apoi in casa omului. Remorca are rotile rupte din fuzete, iar Jeep-ul este lovit stanga fata si dreapta spate(mai rau m-a lovit remorca)...dar asta este! Mecanic masina este ok...radiatorul este foarte putin atins, dar nu s-a crapat. Eram in masina cu sotia insarcinata si fetita de 3 ani, viteza maxima 40km/h intr-o panta...Bine ca suntem intregi si nu am patit nimic. Masina s-a comportat exemplar.

Ce ma sfatuiti?

Sa o vand, eventual la dezmembrari...sau sa iau una cu volan pe stanga fara motor si sa-l montez cel pe care il am acum...

Numai bine!

Din poze se vede ca e lovita numai aripa din dr spate. Asta nu e un motiv serios pt renuntarea la o masina. Parerea mea...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Vizitator mao

Daca nu este cu suparare, cam ce greutate aveai pe remorca??? Tre sa fi avut o greutate mare ca la 40km/h sa te incurce in halul asta...si mai ales pe urcare. Bine ca sunteti sanatosi!

Link spre comentariu

Daca daunele sunt doar la suprafata si ce se vede in foto nu merita sa renunti la ea,mai ales daca esti multumit de ea

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

1800 kg si remorca era neechilibrata...mai exact, niste scanduri verzi.

Toata greutatea era pe spate...vina mea...si invatatura de minte pe viitor!

Pana sa il conduc nu aveam nici o parere despre JEEP...apoi la prima apasare de pedala...

Editat de alex_man
Link spre comentariu

bine ca nu ati patit nimic,..din poze nu pare cine stie ce avarie,eu zic sa chemi pe cineva de la un atelier de reparatii,face o lista cu ce trebuie inlocuit,bineanteles ca sunt stricaciuni care nu se vad din poze si faci un calcul material plus manopera...tu decizi ceea ce vei face ca este buzunarul tau,dar nu cred ca merita dezmembrata:h5,te poti bucura de ea in continuare.

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Bine ca sunteti intregi,in special in situatia sotiei fiind insarcinata!

Pastreaza masina si repar-o.Supunem la vot,cati suntem pro si cati suntem contra ca sa te ajutam sa decizi ce sa faci cu masina .Glumesc bineinteles!Tu hotarasti daca pastrezi masina dar ar fi pacat sa renunti la ea.

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Ce ma sfatuiti?

Numai bine!

Accidentu' a avut loc de curand sau datorita umezelii din atmosfera a ruginit asa repede...

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Din experienta va spun sa puneti lanturile in cruce .Balansul nu mai era asa mare .Am patit-o si eu dintr-o groapa mi-a dat remorca peste cap.Lanturile in cruce si greutatea egala pe punti si inca ceva in fata sa apese pe protap.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare