Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan NAVARA versus Toy Hi-lux

nissan4x4

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Nissan NAVARA versus Toy Hi-lux

Deja ai spus tot ce conteaza = ... 'si o reclama comerciala' ...

Ca sa actionam 'faptic' ... vrei sa dovedesti ca e posibil ce sustine reclama asta ? cred ca-ti fac rost de un tanc ( adica de o legitimatie de intrare intr-o unitate de tancuri ) . Nu ca ar fi ceva de vazut ...( reclama face parte dintr-o colectie maricica de reclame gen desena animate ...) .

Mai sunt si altele , variatii pe acelasi subiect - avioane aterizate cu jamba de bot intr-o camioneta , altele care tracteaza naveta spatiala cu tot cu rampa etc . Copilarii ...copilaroase ) .

Cred ca mi-am irosit timpul scriind cele de mai sus ...

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topicul asta este la misto oricum ...ar trebui sa fie la bancuri :ha:

Sunt sigur ca in acel videoclip ''Frontier vs Golf'' era un golf GTI sau R20 (fostul R32) nu unul de 1,4 -80 cp :br

''invingeti-va teama ''
Link spre comentariu

Deja ai spus tot ce conteaza = ... 'si o reclama comerciala' ...

Ca sa actionam 'faptic' ... vrei sa dovedesti ca e posibil ce sustine reclama asta ?

nu vreau sa dovedesc nimic, nici macar faptu ca un Nissan Navara ar putea avea o asemenea capacitate de tractare.

pur si simplu mi-a placut reclama si atat tot. sunt convins ca reclama este sufletul comertului...dar totusi...cat de creduli sa fim.

oricum la final au evidentiat faptul ca deocamdata este cel mai puternic pick-up din clasa ei pe taram Australian.

Link spre comentariu

Inainte de suparari, amintiti-va ca suntem la "Diverse". Ar trebui sa ne "simtem bine", nu sa ne "inervam". Reclama e faina si e subinteles textul clasic "All characters appearing in this work are fictitious. Any resemblance to real persons, living or dead, is purely coincidental." Ca nu e nimeni nebun sa creada ca "domnu' Popescu" spala un munte de vase cu o picatura de Fairy sau ca toate muierile care poarta Always se apuca de dansat imediat ce au deschis pachetul.

Samurai incepator
Link spre comentariu

cu tot respectul pentru posesorii de nissan navara ,daca tot suntem la rubrica diverse unde vedem filmulete cu minunile care le poate face navara, poate face cineva si un filmulet cu toate problemele care le are un nissan navara sau poate stie cineva de cate ori poate face, fara sa pateasca ceva din punct de vedere tehnic,grozaviile care se vad in reclamele de promovare.ca probleme are saraca masina o gramada ,pacat ca se duce pe rapa fiabilitatea nissan.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare