Ovy78 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Buna seara, vreau sa va intreb despre roll-cage, daca este cineva care a confectionat pt y60. Cum e mai bine sa fie montat, interior sau exterior? Nu vreau sa pierd bancheta spate(care nu o am montata fiind utilitara) dar totusi as vrea sa il montez pe interior, pe exterior nu prea imi place cum arata. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: roll-cage y60 Cam asta am eu pe masina acum, e un rollcage basic , ce permite atat utilizarea banchetei spate dar si utilizarea masinii in conditii de concurs, prin montajul (cu suruburi) a unor bare suplimentare ce constituie arcul de securitate. Sper sa iti fie sursa de inspiratie. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovy78 Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: roll-cage y60 Imi place cum arata lucrarea ta, am cateva intrebari totusi:). Unde se taie bordul nu se strica tubulaturile de la sistemul de incalzire? Ulterior nu o sa scartie? Chiar daca am parasolar exterior(fiind utilitara din olanda) folosec si cele interioare. Pot sa gasesc o pozitie pt bara orizontala astfel incat sa nu le scot din uz? Multumesc Editat Noiembrie 5, 2012 de Ovy78 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 (editat) Re: roll-cage y60 Nu vreau sa par artagos, dar: - Y60, masina care are o virsta considerabila, nu vrei sa scirtiie? - masina de off-road, cu roll-cage, nu vrei sa scirtiie? Sau poate nu vrei masina de off-road...... Intotdeauna performanta va fi in detrimentul confortului.Si invers.Vrei confort, nu vei avea la fel de multa performanta si siguranta.Vrei performanta si siguranta, atunci trebuie sa accepti scirtiituri si alti "greieri " prin masina. Editat Noiembrie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: roll-cage y60 Chiar daca ii vei pune si rollcage gonflabil tot va scartai ...:grin: Y60 este prin constructie o masina spartana ...asa e gandita... vrei o masina pe "silence mode" alege ceva din clasa Mercedes ...din cele 2x4. Daca parasolaru e din fibra ...se va scoate singur din uz la prima craca mai serioasa ...asa ca nu te stresa! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: roll-cage y60 Imi place cum arata lucrarea ta, am cateva intrebari totusi:). Unde se taie bordul nu se strica tubulaturile de la sistemul de incalzire? Ulterior nu o sa scartie? Chiar daca am parasolar exterior(fiind utilitara din olanda) folosec si cele interioare. Pot sa gasesc o pozitie pt bara orizontala astfel incat sa nu le scot din uz? Multumesc 1. nu scartzaie 2. nu "se strica" tubulatura , se modifica 3. "Pot sa gasesc o pozitie pt bara orizontala astfel incat sa nu le scot din uz?" Orice este posibil, trebuie numai sa iti pui mintea la contributie ... Succes-uri ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VAE Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: roll-cage y60 Buna seara. Ati puteti sa atasati si poze cu roll-cage exterior , pentru inspiratie . Va raman dator :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate