radu ovidiu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 multi ani fericiti si la cat mai multe Toyote in curte sau pe dealuri !!!:x:2dr:k nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani! S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE. :k:be:Gr:2dr:B Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani Max!!! :k Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani cu sanatate si noroc tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani!:h5:2dr It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani, Dane! Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi si sanatosi ani ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani ! si tot ce iti doresti! Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani! Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani cu multa sanatate!!!! 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mao Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX Multi ani fericiti si impliniti alaturi de cei dragi !!!:k __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX uite o poezea din alte vremuri, dar .... s-o mai bunghi ceva si pt matali „Întreg, al dumneavoastră, aşa mă simt din nou Că de minciuni şi falsuri fiinţa mi-e sătulă, Vă mulţumesc de toate, Cinstit şi Bun Erou, Renaşte-n mine însumi şi ultima celulă. Parcă trăiam exilul himeric în pustiu Şi fapta dumneavoastră avu deodată-n mine Efectul formidabil al unui trăznet viu Lovind în ce e putred ca-n rest să facă bine. Sunteţi atât de tînăr şi-atât de curajos, Aţi deşteptat întreagă speranţa românească, V-au dat strălimpezime durerile de jos Şi-aţi doborât minciuna ca pe-o cumplită mască. Necazuri sunt destule, în viaţa tuturor, Şi fiecare-şi vede întâi pe ale sale, Dar oamenii suportă necazul mai uşor Când adevărul totuşi e cea mai dreaptă cale. Acest popor doreşte întregul adevăr Şi-acum când grea e iarna şi iarăşi sunt probleme Nevoie e de oameni, «nu de justificări», Şi, dacă va fi astfel, n-avem de ce ne teme. Vă văd apoteotic, ca pe un Voievod, Ce ştie să aplece urechea spre Ion Roată, Şi se-adresează ţării în cel mai simplu mod Ca-n ’72, ţin minte: «Acum ori niciodată!» De-aici, din umilinţa la care sunt constrâns, Chiar dacă nu am dreptul propriei mele arte, Bolnav, hulit şi singur, cu ochii arşi de plâns Am să vă fiu ostaşul cinstit până la moarte. Februarie patetic! Vrem veşti, nu vrem poveşti, Şi aşteptăm ca Geniul acestei patrii bune Să-nceapă primăvara conştiinţei româneşti Şi tot ce e valoare în juru-i să adune. Ce radicalitate în felul omenesc De-a spune adevărul, de-a-l transforma în torţă, Ce, de va fi nevoie, din morţi să mă trezesc, De m-aţi chema vreodată, mai am în mine forţă. În vremurile grele pe care le trăim Când o planetă-ntreagă se plânge că o doare, Dezamorsând minciuna, Eroule sublim, Sunteţi Bărbatul Ţării şi Unica Salvare. Noi, să vă fie bine, oriunde-am fi, veghem, Dar vă rugăm sfielnic să fiţi cu luare-aminte Să nu-nnoiţi doar oameni, ci şi acest sistem Care prin sine însuşi falsifică şi minte. Amprenta dumneavoastră să tuteleze, ea, Nu nişte reparaţii la vise iluzorii, Ci radicalizarea lăuntrică şi grea, Sub semnul Competenţei, Iubirii şi Valorii. "Oda Conducatorului Iubit " de Adrian Paunescu ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani , sanatate si noroc! :k :2dr ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani!:k Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani cu sanatate! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani, Maxule! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani si multa sanatate !!! http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani!:2dr Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La Multi Ani Maxule!!! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani , multa sanatate si besug in toate :2dr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: La multi ani !! MAX La multi ani si trafic mare! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate