teodorescu.florin Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Salutare tuturor. De ceva timp am renuntat la Musso si imi doream un Freelander,dar cred ca a venit timpul sa trec la urmatoarea etapa,mai exact Nissan. In afara de faptul ca Mistral e unul si acelasi cu Terrano,exista aici pe forum posesori de Mistral care imi pot spune si alte lucruri? Sau sa ma informez 100% de la Terrano? Mai jos sunt cateva poze cu masina ce urmeaza sa o achizitionez. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: Nissan Mistral? Salut, este aceeasi masina, doar cu alta denumire comerciala. Din ce am vazut pe net, cred ca Mistral este denumirea pentru cele fabricate in Japonia. Nissan_Terrano_II Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Nissan Mistral? Salut, este aceeasi masina, doar cu alta denumire comerciala. Din ce am vazut pe net, cred ca Mistral este denumirea pentru cele fabricate in Japonia. Nissan_Terrano_II Corect! Mistral este denumirea pentru Terrano II fabricat in Japonia. In UK majoritatea acestora provin din asa numitul "grey import" , adica masini (noi sau sh) aduse in tara de catre persoane private. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: Nissan Mistral? VIN ar trebui sa iti confirme daca este sau nu vb de o masina fabricata in Tara Soarelui Rasare ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodorescu.florin Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Nissan Mistral? Deci pana la urma,sa ma bazez pe faptul ca am tot un Terrano,nu? Multumesc participantilor.Rog un operator sa inchida acest topic. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Nissan Mistral? E Terrano2 100%! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate