Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achizitie Discovery 3

tiganusmc

Postări Recomandate

Salutare

Ma numesc Marius si intentionez sa-mi achizitionez un L Discovery 3 . Bugetul este de maxim 12500 EUR si as vrea sa aflu parerea voastra referitoare la un anumit an de fabricatie pe care il considerati mai bun si alte argumente pertinente .

De asemenea , as vrea un motor diesel 2.5 . Mai mare nu ma "coafeaza" pt ca nu=mi permit sa platesc impozit la stat si nici consumul nu ma avantajeaza .

Recunosc , de asemenea , ca nu sunt foarte familiarizat cu acest model insa am mers o singura data cu cineva si m-a incantat . Vreau sa-l folosesc atat pentru familie cat si pentru a transporta barca si a o lasa la apa in zone neamenajate de pe Dunare /Delta . Asa ca , orice informatie , imi este de mare ajutor .

Va multumesc anticipat pentru ajutor ,

Marius

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfaturi achizitie Discovery 3

Salutare

Stiu ca cel mai mic motor la Disco 3 este de 2.7. Mai mic de atat nu este si nici nu vrei, fiindca e o masina mare si o sa fie ca si cum vrei sa misti Luna cu un avion :)).

Astept si eu mai multe informatii de la detinatori, pentru ca sunt interesat.

Succes.

“We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.”
Link spre comentariu

Salut! Discovery 3 a intrat in fabricatie undeva la sfarsitul anului 2004-inceput de 2005. Motor mai mic de 2.7 diesel nu intra in echiparea lui. Cele mai multe vin cu transmisie automata, perne de aer si sistem Terrain Response. Consumul este undeva la 11% mediu. Impozitul este de 2000 de lei/an. Asigurarea in jur de 700 de lei pe an. La 12500 sincer iti spun ca vei cumpara o daramatura, trebuie sa mai cresti bugetul. Km cat mai putini si nu pentru ca are probleme grave la km multi ci doar ca sa o poti intrebuinta cat mai mult fara stres. S-a mai discutat pe aceasta tema, cauta pe forum. Bafta!

Editat de Cristi S
Link spre comentariu

la banii aia nu ai cum sa-ti cumperi un D3 decent... in nici un caz sa nu-ti iei mai vechi de 2008 ca primele serii au fost pline de diverse probleme care pe parcurs au fost eliminate de catre producator... ma gandesc ca si proprietarii au facut totul sa elimine aceste probleme dar acolo deja nu stii de ce improvizatie romaneasca dai, ai niste buletine aici, daca vrei sa vezi mai multe intra in linkul cu pricina la Forum thread si vezi discutia http://www.disco3.co.uk/wiki/index.php/Recalls ... bafta

la banii aia in schimb poti sa-ti iei un D2 facelift beton...si poate mai si ramai cu ceva

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

e bine ca te informezi, si e bine s-o faci cat mai serios ca la D3 deja piesele si reparatia nu mai e ca la D2 sau altele de generatia aia....si sunt si mai putini care se pricep cu adevarat

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Marius, pot trage eu o concluzie pentru tine. E o masina exceptionala pentru o familie. Poate avea in dotare 2 locuri in portbagaj foarte practice, cu spatiu la picioare bun pentru adulti. Loc in portbagaj destul. Consum rezonabil, fiabilitate nota 8-9. Tinuta de drum buna iar pernele de aer contribuie enorm la confortul oferit. Trage 3.5 tone, putine din clasa ei facand asta pana cu putin timp in urma. Eu o am de 8 ani dar am numai 80.000 de km. Repet, nu te astepta sa o iei pe nimic si sa fie si in regula tehnic si estetic. De curand am fost in test drive cu cele 2 4x4 care mi-au placut intotdeauna - Discovery si Land Cruiser pentru ca vreau sa schimb D3-ul meu.

1.Discovery 4 - in continuare o tinuta de drum buna si acum cu schimbarea modelului imbunatatita ( motor 3.0 265 cai putere si transmisie automata cu 8 de trepte viteza ) iar caroseria fiind in proportie de 80% aceeasi spatiul a ramas neschimbat.

2.Land Cruiser 150 - Mai rudimentar ca mecanica - mai fiabila(cel putin asa cred), spatiul este de nimic in comparatie cu cel din Discovery. Efectiv mi-a venit sa rad cand am vazut ca are portbagajul la fel sau mai mic ca Santa Fe-ul meu.

Link spre comentariu

Salut. Am schimbat bucse bara stabilizatoare si bieletele antiruliu - acestea din urma desi nu era nevoie... dar asa a reiesit dintr-o constatare. Bani am bagat in cateva imbunatatiri pe care le-am considerat folositoare. Am mai dat detalii despre masina in topicul meu. Uita-te aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56806-Disco-3&highlight=Disco

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare