alecs Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Am si eu o curiozitate,se pot pune pe disco I,farurile de pe disco II cu face lift? Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: Faruri disco Nu ...adica NU FARA modificari serioase de tablarie, chiar si la D2 pre-facelift se lucreaza din greu pentru adaptare, vezi ce e pentru D2 si considera ca la D1 e mai greu http://www.landyzone.co.uk/lz/f38/discovery-headlight-conversion-2003-lights-71266.html NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Faruri disco Mersi mult,a fost foarte util linkul . Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Faruri disco Imi inchipu ca este valabil si pentru stopuri de la disco I la II Daihatsu Rocky 2.8 td Grand Cherokee 2.7 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 (editat) Re: Faruri disco pentru spate e simplu, vezi aici(dar trebuie sa te inscrii sa fi logat sa vezi pozele) http://www.landroversonly.com/forums/f9/disco-2-tail-lights-disco-1-a-26997/ , la fata stiu ca arata bine alea noi dar trebuie sa stii ca sunt extrem de scumpe, cam de 4X pretul de la alea clasice, nu prea merita. Editat Noiembrie 9, 2012 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate