Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

noiembrie06-iunie07-MOINESTI-o amintire frumoasa

cfantana

Postări Recomandate

Cum probabil multi dintre voi stiti din noi. anul trecut m-am angajat ca offroader :D

Din pacate a venit si timpul sa termin lucrarea (inventarierea sondelor si a parcurilor de productie petrom din moldova)

Dupa ce initial mi s-a propus sa mi se dea ca masina de servici un logan am reusit sa-i conving ca mi-ar fi mai usor cu samuraiul :lol:

Programul de lucru incepea cu masa la 8,plecarea in traseu la 9,o zi plina de aventuri noroaie,poze,filme,trolieri....aproximativ 100km de offroad pe zi....sosirea la pensiune pe la 6-8 seara,masa de seara,povesti,sprituri......si a doua zi de la capat :D

Din aceste 6 luni de expeditie m-am ales cu cateva sute de poze,aproximativ 100 de filmulete,o gramada de amintiri frumoase,o experienta offroad pe masura si cred ca mi-am tabacit bine fundul si coloana cu suspensia soft a samuraiului :D

Samuraiul a primit pe rand ambreiaj,rulmenti fata-spate,discuri,placute,saboti,cauciucuri,2 cruci cardanice,cutie de transfer schimbata (SH) si doua arcuri care le-am rupt :D

Ce e de remarcat e faptul ca de fiecare data am venit acasa cu el pe roti cu toate ca a vazut in 6 luni ce nu vad alte masini intr-o viata intreaga 8)

Cele mai bune poze le-am postat pe dtrn si mania,cateva dintre ele se gasesc si pe aici asa ca nu o sa mai incarc forumul degeaba insa va anunt ca din tot materialul strans acum lucrez la un filmulet care probabil(prin amabilitatea lui Max) o sa fie postat pe forum :D

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am vazut si eu ceva poze.super faine.abia astept sa vad filmul.bafta

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

daca se scrie si carte....sa se puna si "chipuri" cu masinutza...

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Mai baieti voi sunteti prea curiosi,ce-am fu..t,ce-am mancat si cat am castigat e secret :D

Gabi n-am prea multe de povestit o sa vezi filmul :D

Tin sa precizez ca intr-un singur loc nu am putut ajunge cu masina din cauza zapezii si am mers 30 min pe jos in rest am dovedit orice noroi :D

Masistrii si inginerii care mergeau cu noi se cruceau,ziceau sa nu bag masina ca acolo a ramas si troliu(un buldozer rusesc cu un troliu mare in spate) intepenit!!! Cand vedeau cum trece samuraiul isi faceau cruce.

Ideea e ca majoritatea drumurilor de sonde sunt accesibile cu orice 4x4,dar mai sunt si exceptii 8)

Cele mai misto noroaie si urcari bineinteles ca le-am gasit tot pe batranele forestiere facute de TAF :D

Iarasi am avut mare noroc cu o iarna fara zapada (a ninst de 2 ori si s-a topit destul de repede) ca daca era o iarna ca acum 2 ani o beleam,mergeam pe jos de ne sarea basca :lol:

Cel mai mult mi-a placut in zona Slanic Moldova,acolo am gasit si cele mai misto drumuri,misto ca au si legatura intre ele si poti sa faci circuit.

Poate organizam o plimbare candva sa va art niste noroaie epocale :twisted:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare