cfantana Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Cum probabil multi dintre voi stiti din noi. anul trecut m-am angajat ca offroader :D Din pacate a venit si timpul sa termin lucrarea (inventarierea sondelor si a parcurilor de productie petrom din moldova) Dupa ce initial mi s-a propus sa mi se dea ca masina de servici un logan am reusit sa-i conving ca mi-ar fi mai usor cu samuraiul :lol: Programul de lucru incepea cu masa la 8,plecarea in traseu la 9,o zi plina de aventuri noroaie,poze,filme,trolieri....aproximativ 100km de offroad pe zi....sosirea la pensiune pe la 6-8 seara,masa de seara,povesti,sprituri......si a doua zi de la capat :D Din aceste 6 luni de expeditie m-am ales cu cateva sute de poze,aproximativ 100 de filmulete,o gramada de amintiri frumoase,o experienta offroad pe masura si cred ca mi-am tabacit bine fundul si coloana cu suspensia soft a samuraiului :D Samuraiul a primit pe rand ambreiaj,rulmenti fata-spate,discuri,placute,saboti,cauciucuri,2 cruci cardanice,cutie de transfer schimbata (SH) si doua arcuri care le-am rupt :D Ce e de remarcat e faptul ca de fiecare data am venit acasa cu el pe roti cu toate ca a vazut in 6 luni ce nu vad alte masini intr-o viata intreaga 8) Cele mai bune poze le-am postat pe dtrn si mania,cateva dintre ele se gasesc si pe aici asa ca nu o sa mai incarc forumul degeaba insa va anunt ca din tot materialul strans acum lucrez la un filmulet care probabil(prin amabilitatea lui Max) o sa fie postat pe forum :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Buna treaba. Cand e gata filmuletul sa imi spui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 fain tare Tupare, mai da-ne detalii :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 am vazut si eu ceva poze.super faine.abia astept sa vad filmul.bafta o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Da' cartea cand se scrie? :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 daca se scrie si carte....sa se puna si "chipuri" cu masinutza... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2007 Mai baieti voi sunteti prea curiosi,ce-am fu..t,ce-am mancat si cat am castigat e secret :D Gabi n-am prea multe de povestit o sa vezi filmul :D Tin sa precizez ca intr-un singur loc nu am putut ajunge cu masina din cauza zapezii si am mers 30 min pe jos in rest am dovedit orice noroi :D Masistrii si inginerii care mergeau cu noi se cruceau,ziceau sa nu bag masina ca acolo a ramas si troliu(un buldozer rusesc cu un troliu mare in spate) intepenit!!! Cand vedeau cum trece samuraiul isi faceau cruce. Ideea e ca majoritatea drumurilor de sonde sunt accesibile cu orice 4x4,dar mai sunt si exceptii 8) Cele mai misto noroaie si urcari bineinteles ca le-am gasit tot pe batranele forestiere facute de TAF :D Iarasi am avut mare noroc cu o iarna fara zapada (a ninst de 2 ori si s-a topit destul de repede) ca daca era o iarna ca acum 2 ani o beleam,mergeam pe jos de ne sarea basca :lol: Cel mai mult mi-a placut in zona Slanic Moldova,acolo am gasit si cele mai misto drumuri,misto ca au si legatura intre ele si poti sa faci circuit. Poate organizam o plimbare candva sa va art niste noroaie epocale :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iunie 10, 2007 Partajează Postat Iunie 10, 2007 parca ti-am, mai spus ... atunci cand erai mic te-au cam scapat din ochii ca altfel nu pot sa-mni explic cum cineva e atat de norocos sa aiba un asa job Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Uitandu-ma azi prin pozele din telefon am gasit 2 cu "Road Book"-urile dupa care navigam noi la sonde :grin: Ni le facea un inginer de la sectie si pe urma incepea "concursul" :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 superrr !!! esti cel mai norocos om in viata Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate