Madnes Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salut, din nou cu o rugaminte catre veterani :grin: Vreau sa nichelez si eu mai multe piese de pe masina si nu stiu unde pot gasi un atelier de acest gen prin Bucuresti Daca puteti sa ma ajutati cu un sfat ,o adresa sau numar de telefon raman profund recunascator Va multumesc DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Nichelat si cromat Foarte multumit de promptitudine, pret, cuva max 1,8m. Am galvanizat o bara fata. Atelier pe bd Pallady. Pun o harta ca nu stiu sa descriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Nichelat si cromat Stane, Nu cred ca ai fost atent ..omul vrea sa nicheleze sau cromeze ...nu sa galvanizeze ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Nichelat si cromat Salut, Mersi de informatie si foarte multumit de promtitudine poate o sa am nevoie candva sa galvanizez ceva, dar eu vreau sa nichelez jentile DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Nichelat si cromat Nu strica sa dai totusi un telefon: majoritatea atelierelor de galvanizare nu se rezuma doar la aceasta operatie. In plus, stiu ca cei din Pallady mai au si alte acoperiri galvanice in oferta:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Nichelat si cromat Man e unul are firma in comuna Pantelimon..face de toate inclusiv cromare de far...sau plastic..si mai ee unul in incinta 23 august la fel face toata gama de i operatiuni.de la platsic la metal cromare ..la celk in 23 ..trebuie sa te rogi de ei la piase delicate face in serie...mare la cel din pantelimon..e mai dedicat sa zic asa face cam ce ii cere lumea ...trebuie sa sapi de alte informatii ca nu stiu mai mult , mai precis am pierdut sirul...telefoanelor si al agendelor..cauta pe old timer ..cauata pe forumuri..cai gasesti precis. bafta! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Nichelat si cromat Ma ajuta si pe mine cineva cu nr de telefon DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate