Dorin_Z Posted November 9, 2012 Share Posted November 9, 2012 Imi place foarte mult masinuta pe care o am, dar are un defect, ia acest defect se numeste reductor! :cr1 Stie cineva daca se poate monta unul pe Terios motor K3-VE. Am vazut ca cineva in Grecia a reusit montarea pe un Terios II ( ). Ma gandeam la Jimmy am vazut ca se aseamana la interior (bordul este identic), dar nu am vazut cum arata cutia de viteze si cea de transfer daca nu cumva au aceleasi prinderi si se pot adapta. Ma refer la montarea cutiei cu totul sau doar cea de transfer! :hl Suzuki Vitara my offroader!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin_Z Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 Re: Montare reductor Daihatsu Terios! Daca este cineva cu Jimmy in Timisoara dispus sa merga cu mine pana la mecanicul meu pentru a vedea prin comparatie despre ce este vorba ar fi suficient! Nu implica demontarea a ceva de pe masina ci pur si simplu compararea vizuala a celor doua masini! De asemenea ceva poze cu o cutie de viteze de Jimmy din cat mai multe unghiuri ar fi super! Daca exista asemanari sunt dispus sa achizitionez o cutie second hand pentru a incerca adaptarea. Suzuki Vitara my offroader!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 (edited) Re: Montare reductor Daihatsu Terios! in plus fata de cutia de viteze de Jimny mai trebuie flansa adaptare cutie de viteze-motor alte rapoarte alte cardane modificari in interior pt pozitionarea noilor leviere modificari ptr functionarea km-lui etc, etc Mai bine il vinzi si iti iei Jimny.. Edited November 11, 2012 by nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignis Posted November 11, 2012 Share Posted November 11, 2012 Re: Montare reductor Daihatsu Terios! Nu este o treaba usoara ca sa aiba ca rezultat o solutie practica si fiabila. :cl Ignis 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin_Z Posted November 11, 2012 Author Share Posted November 11, 2012 (edited) Re: Montare reductor Daihatsu Terios! Se pare ca am gasit o varianta si anume cutie de transfer de la Daihatsu Hijet (cunoscut si sub numele de Piaggio Porter)- cutia de transfer se potriveste cu mici modificari. Problema este gasirea unui Daihatsu Hijet 4x4. :ypu Tot procesul este aici: http://minkara.carview.co.jp/userid/493151/car/420502/893791/note.aspx Ia ceva timp traducerea cu Google Translate, dar pozele fac cat o mie de cuvinte. Propietarul care a facut prezentarea a montat si un LSD diferential spate plus alte modificari mai mult sau mai putin interesante! Edited November 12, 2012 by Dorin_Z Suzuki Vitara my offroader!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baghy Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Re: Montare reductor Daihatsu Terios! Piaggio Porter sunt multe in Italia. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George galea Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Dar oare cutie de feroza nu merge pe terios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts