romulus Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Salutare!!! Asa cum spune si titlul, sunt in cautarea unui mecanic priceput LR care sa nu ezite atunci cand e vorba sa dea un diagnostic si care sa stie exact de ce instrumente are nevoie pentru operatie, in concluzie am nevoie de un bun medic de autoturisme. Doresc sa investesc ceva banuti in masina proprie si ceea ce doresc sa fac s-ar numi un fel de reparatie capitala. Am mai adus in discutie aceasta problema prin diferite topicuri dar nu am primit nici un raspuns. Am contactat Land Atelier din Ciolpani, dar mi-au spus ca nu s-ar incurca si cu demontarea bordului si asta este o problema pentru ca nu-mi merge AC. Aici se exclud reprezentantele LR care nu fac decat sa te intoarca cu susu-n jos si sa-ti ia si ultimii marunti pe care-i ai. M-ar interesa in principal orasele Tulcea, Galati, Braila, Constanta. Pentru a evita publicitatea, poate ar fi de preferat un PM. Astept raspunsurile voastre si poate mai dezvoltam subiectul. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Mecanici priceputi LR Cam greu prin acea parte a tarii. Plus ca nici operatiunea nu este simpla... Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vmihordea Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Mecanici priceputi LR un mecanic bun si ieftin :wink: in galati ma intereseaza si pe mine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 (editat) Re: Mecanici priceputi LR http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57311-Topic-unificat-Cutie-Automata-Freelander&p=822325&viewfull=1#post822325 userul @Julien a gasit unul priceput in Galati. Am contactat Land Atelier din Ciolpani, dar mi-au spus ca nu s-ar incurca si cu demontarea bordului si asta este o problema pentru ca nu-mi merge AC. Este Auto Land Ciolpani, partener Land Atelier. In alta ordine de idei, achizitioneaza absolut toate piesele de care ai nevoie si cu manualul de service la indemana cauti un mecanic bun si cu ceva timp liber (de preferat si cu pret ok) si te apuci de masina, e treaba de cel putin 4-5 zile daca vrei sa iasa lucrarea bine. Editat Noiembrie 10, 2012 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Mecanici priceputi LR Poate recomanda cineva un service bun pt land rover in Bistrita sau Targu Mures? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Mecanici priceputi LR am gasit eu pe cineva in galati,omul a lucrat prin anglia la l.r.!mie mi-a cerut 250lei manopera pentru dat bordul jos,verificat acea clapeta pt a.c., care ramane blocata!in pretul cerut,vine cu altele sin tabla,pe care le confectioneaza el!reconditioneaza si casete de directie!nu are capul in ghips,ca altii pe la care am mai fost!:clmentionez ca nu-i fac lobby,sunt doar un posesor de land rover,ca si voi1:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilko Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Mecanici priceputi LR Pe Constanta recomandati pe cineva? Nu de alta, dar de vreo luna de zile am o problema pe care n-a rezolvat-o nimeni, cu toate ca am fost in 3 service-uri. LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Mecanici priceputi LR Pe Constanta recomandati pe cineva? Nu de alta, dar de vreo luna de zile am o problema pe care n-a rezolvat-o nimeni, cu toate ca am fost in 3 service-uri. Nu ne spui si noua ce problema are masina ? Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Mecanici priceputi LR Nu ne spui si noua ce problema are masina ? Romeo, omul a spus ceva si n-a primit nici un raspuns: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?40714-Bujii-incandescente&p=917795#post917795:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasi4manuu Postat Decembrie 12, 2013 Partajează Postat Decembrie 12, 2013 Re: Mecanici priceputi LR caut si eu asa ceva pe la timisoara!!!as aprecia mult ajutorul.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Puscasul Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Re: Mecanici priceputi LR caut si eu asa ceva pe la timisoara!!!as aprecia mult ajutorul.. Salut , caut si eu un mecanic bun ptr Freelander-ul meu ! Am cateva probleme....: cutia de viteza (manuala ) pe care am schimbat-o cu alta sh si care acum produce un zgomot , vreau sa montez un carlig , etc...! Ma intereseaza zona Ploiesti sau Bucuresti ! Sau stie cineva unde s-au mutat baietii de la Ciolpanj si cum se poate da de ei ? Va multumes anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 11, 2018 Partajează Postat Ianuarie 11, 2018 Re: Mecanici priceputi LR ... unde s-au mutat baietii de la Ciolpanj si cum se poate da de ei ? Service-ul din Ciolpani s-a inchis de ceva vreme. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Puscasul Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Service-ul din Ciolpani s-a inchis de ceva vreme. Stiu ca s-a inchis pentru ca trec prin fata lui destul de des, insa nu stiu unde s-au mutat sau daca se mai ocupa cu asta...! Auzisem ca erau priceputi ! Voi pe unde va faceti reparatiile ? Oricum , multumesc frumos pentru raspuns ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Salut , caut si eu un mecanic bun ptr Freelander-ul meu ! Si sa ghicim ce fel de Freelander e?... o fi vreun Fl1 diesel din '96 sau Fl2 benzinar din 2015? ca singurul lucru ce reiese(nu din profil) e ca are cutie manuala.... al doilea paragraf: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Puscasul Postat Ianuarie 12, 2018 Partajează Postat Ianuarie 12, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Si sa ghicim ce fel de Freelander e?... o fi vreun Fl1 diesel din '96 sau Fl2 benzinar din 2015? ca singurul lucru ce reiese(nu din profil) e ca are cutie manuala.... al doilea paragraf: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover Ai mare dreptate sierrafery ! Imi cer scuze ptr lipsa detaliior ! Am un Freelander 1 , diesel ,1.951 cm , 82 kw ,din 2002 ! Sunt convins ca exista un mecanic potrivit prin aceasta zona ( Bucuresti- Ploiesti ) doar ca eu inca nu-l stiu ...! Va multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Daca ai fi respectat acea rugaminte scrisa cu rosu in linkul ala iti trimiteam un nr de telefon pe PM al unui mecanic foarte dibaci din Bucuresti... dar nu pot trimite la el oameni lipsiti de logica pt ca dupa aia ma injura, eu zic sa mai citesti o data al doilea paragraf din linkul ala si dupa aia mai vorbim... sau nu... ca se pare ca tot posesor de ceva "freelander" necunoscut esti. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Puscasul Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Imi imaginam ca unul dintre scopurile acestui tip de forum este ca oamenii sa se mai si ajute intre ei in mod civilizat si dezinteresat ....! Multumesc pentru amabilitate ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Asa si este, insa in acelasi timp exista si cateva reguli de urmarit, care ne fac viata mai usoara/simpla. Fery este o enciclopedie in materie de Land Rover, insa tine la anumite lucruri. Si pana la urma aici pe sectiunea Land Rover suntem la el acasa :grin: Succes cu masina si s-o vedem la noroi! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 13, 2018 Partajează Postat Ianuarie 13, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Imi imaginam ca unul dintre scopurile acestui tip de forum este ca oamenii sa se mai si ajute intre ei in mod civilizat si dezinteresat ....! Multumesc pentru amabilitate ! Daca ai fi rasfoit mai atent sectiunea Freelander ai fi gasit destule explicatii in functie de problema. De exemplu, pentru motorul de pe Td4 poti apela linistit la un service BMW, pentru 1.8 benzina poti apela la un service Ford/Honda. Pentru probleme ce tin de electrica ai nevoie de diagnoza si detaliile le gasesti in link-ul pus de @sierrafery. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Salut, Fiind nou posesor de Freelander si pentru a dormi bine noaptea (ulterior rasfoirii catorva topicuri) as vrea bineinteles daca se poate sa-mi recomandati in zona Bucurestiului ceva "Mecanici priceputi LR". Ingrijorarile mele sunt pe parte de transmisie (IRD, VCU, diferential), in sensul ca as vrea sa previn eventuale complicatii, sa stiu ce am de facut, daca am ceva de facut. Merci anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Emi1986 Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Buna seara. Va rig ajutati-ma.Anul trecut am cumparat un freelander 1.8 benzina si ca tot omul care isi cumpara o noua masina si nu stie nimic despre ea i-am facut o revizie care a inclus (schimbat distributie +pompa de apa,rectificat chiuloasa si schimbat garnitura de chiuloasa,schimbat termostat,schimbat ulei+filtre) cu toate astea masinuta mea nu da un gram de caldura si imi scuipa toata apa afara...am incercat si fara tetmostat si aceeasi poveste....spuneti-mi voi ce e de facut ca nu mai stiu..?. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 26, 2018 Partajează Postat Ianuarie 26, 2018 Re: Mecanici priceputi LR ...spuneti-mi voi ce e de facut ca nu mai stiu..?. Descarci RAVE Disc 1 si te familiarizezi cu circuitul de racire/incalzide de pe masina, apoi verifici toate furtunele si radiatorul din aeroterma sa nu fie obstructionate. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Re: Mecanici priceputi LR Presupun ca sistemul nu a fost aerisit cum trebuie: http://www.myfreelander.co.uk/Cooling/Freelander-K-Series-Cooling-Problem.htm ... incompetenta mecanicului tractorist care confunda motorull de Rover cu Dacia si nu se oboseste sa studieze macar putin inainte sa se bage la chestii care-l depasesc mental... important e clientul sa plateaca :grin: Editat Ianuarie 27, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Presupun ca sistemul nu a fost aerisit cum trebuie: http://www.myfreelander.co.uk/Cooling/Freelander-K-Series-Cooling-Problem.htm ... Sper sa nu fie asta cauza, e o chestiune elementara. :grin: Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Mecanici priceputi LR Buna seara. Va rig ajutati-ma.Anul trecut am cumparat un freelander 1.8 benzina si ca tot omul care isi cumpara o noua masina si nu stie nimic despre ea i-am facut o revizie care a inclus (schimbat distributie +pompa de apa,rectificat chiuloasa si schimbat garnitura de chiuloasa,schimbat termostat,schimbat ulei+filtre) cu toate astea masinuta mea nu da un gram de caldura si imi scuipa toata apa afara...am incercat si fara tetmostat si aceeasi poveste....spuneti-mi voi ce e de facut ca nu mai stiu..?. Pe unde iti "scuipa" apa afara ? prin vasul de expansiune ? pai asta ar insemna ca fierbe. Ca nu da caldura ar fi mai simplu dar daca fierbe cred ca emai grav. Ori cricuitul de racire infundat ori garnitura de chiulasa pusa gresit. Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate