Alin Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 In aceasta seara marele actor Iurie Darie a plecat de pe scena teatrului romanesc.Se pare ca Dumnezeu vrea sa faca un film bun acolo sus pentru ca de ceva vreme incoace tot aduna artisti romani numai unul si unul.Iurie Darie odihneste-te in pace. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Iurie Darie a plecat dintre noi Acum apuca sa se odihneasca... prea l-au purtat prin toate tabloidele. Merita o retragere mai demna, dar cine l-a apreciat cu adevarat nu s-a lasat inselat de chestiile urate ale ultimilor ani! Pentru mine ramane oricum in primul rand povestitorul desenator din emisiunea copilariei mele apoi actorul din multele filme pe care le-am vazut in atatia ani ai carierei lui. Pentru mine a fost si ramane un stalp al teatrului si cinemaului nostru. Odihneasca-se in pace! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Iurie Darie a plecat dintre noi Cred ca este printre ultimii mohicani din gasca geniilor, un fel de offroader la clasa extrem a teatrului romanesc, mereu cu abonament la podium. Usor, usor Dumnezeu ii cheama la el pe toti. A fost unul dintre actorii mei preferati. Am avut ocazia acum destul de multi ani sa il si cunosc. Un om deosebit - extravagant si in acelasi timp modest. Pentru el cred ca a fost mult mai bine asa. Stiu ca s-a chinuit destul in ultimul timp. Dumnezeu sa-l odihneasca! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate