Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema semnalizari si bloc optic

ak47apache

Postări Recomandate

Problema sta in felul urmator: mi se aprind semanlizarile (toate 6) in momentul in care apas frana (se aprind aproape insesizabil, ca si cum ar fi in scurt, nu se observa decat daca e bezna afara si te uiti atent). Acelasi lucru se intampla si daca aprind luminile.

Precizez ca atunci cand semnalizez se vede clar ca e un scurt deoarece clipesc foarte des.

O alta problema este blocul de lumini pe care l-am desfacut deoarece nu mai revine la loc bratul de semnalizare dupa revenirea volanului. Nu i-am dat de cap, dar, cu ocazia asta am observat ca e cam varza blocul. Intrebarea mea: sunt de mai multe feluri aceste blocuri de lumini? As cumpara de la dezmembrari dar nu stiu ce.

multumesc

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema semnalizari si bloc optic

Cand ai desfacut si montat la loc bratul de la semnalizator ,trebuia sa ai o biluta si un arc in capatul lui, le-ai montat la loc? Sau poate este arcul prea moale...

Alta problema la blocul de lumini al samuraielor vechi este ca s-a umplut de mizerie,scame si se pot aprinde de la scantei. Eu am contactele nasoale(aprins faza scurta,comutat pe lunga) si m-am trezit intr-o seara ca-mi iese fum din bord cand am aprins farurile. Am rezolvat problema cu 2 relee auto de 30 A ( samuraiul meu neavand relee pt faruri, cred ca majoritatea nu au din fabrica).

Link spre comentariu

arculetele sunt, mizeria a fost indepartata, contactele curatate.... tot nu revine (probabila cum ai spus si tu sunt prea moi arcurile).

trebuie sa vad ce dracu' au luminile de semnalizare de se aprind cand calc frana sau aprind farurile (masele par ok)

daca totusi nu ii dau de cap blocului, ce bloc sa caut? este un samurai '88 japonia (s-au facut mai multe tipuri de blocuri pt. acest model?)

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

Insista pe varianta lui @strainu ...vezi unde pui masa ....sa aiba si sasiu si caroseria sau pe unde le mai legi tu ....insista pe varianta asta.

Suzuki Samurai 1.3i 1991

Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!!

Link spre comentariu

Salut. Verifica si becurile,este posibil ca un bec sa fie in scurt.Eu am patit la o dacia,calcam frana si se aprindeau putin si semnalizarile. Am schimbat toate becurile din lampile spate si a mers brici,nu am stat sa caut care era in scurt. Bafta

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare