Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Plafon Hardtop

adrian.costache2
 Share

Recommended Posts

Salutare,

Am cautat info despre problema pe care urmeaza sa o detaliez dar nu am gasit nimic, nici chiar pe net - va rog sa ma ajutati.

Am o Vitara careia materialul textil de pe hardtop(partea din fata) s-a lasat, a facut burta, intr-un colt chiar este dezlipit. L-am dat jos si am vazut ca a fost lipit cu un material "buretos". Am dezlipit intregul material si acum caut o solutie cu care sa-l lipesc. Initial m-am gandit sa-mi cumpar un lipici oarecare(care sa lipeasca textil de plastic) dar dupa ce l-am dat jos definitiv vad ca este foaarte subtire, orice lipici lichid as alege ma tem ca va trece prin el si se va vedea ulterior. Daca as alege un lipici mai tare (gen superglue) ma tem ca va strica calitatea materialului textil si pe langa asta imi trebuie un lipici pe care sa-l aplic in intregime, nu doar in cateva puncte.

Ce idee aveti?

Multumesc!!!

Re: Plafon Hardtop

Eu iti dau un sfat.Scoate tot panoul, curata bine buretele ala si dai cu prenadez simplu, astepti 30 de minute si il lipesti.

EU am vazut cum se face , materialul tau este unul de calitate pus de fabrica, ori schimbi cu altul cu componeneta textil pe interior si burete ori numai textil.Nu exista lipici buretos ce vezi ti acolo asa este materialul juma-juma. textil + burete.Buretele odata cu inaintarea in varasta si fara a mai avaea startul de prenadez pe el se macina imbatraneste.Trebuie bine sters acolo adica sa dai jos buretele si resturile alea sia poi lipesti.

Baafta.Cauta ca daca ai timp ..in p[rimul rand .asta trebuie sa ai timp operatia in sine nu eeemare lucru .textile cauti pe forumuri ca eee un rahat de bani.Fe 4tuning gasesti si magazine angro si tot ce vrei .doar daca nu ai timp si disponoibilitate da-l la cineva care face acest lucru retapiterii gasesti dar vezi sa iei ceva de inima ca au niste preturi......de bijutieri.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

• 2 weeks later...

Re: Plafon Hardtop

am incercat sa-l lipesc, prenandezul nu a trecut prin material doar ca la final(tot incercand sa-l intind bine) mi-a mai ramas material :). In unele zone nu mai era asa pufos dat fiind ca era intins asa ca am decis sa-l dau jos si am pus altul la un tapiter din Bucuresti, din Rahova. 100 ron si arata ca nou, am gasit aceeasi culoare.

Multumesc celor care mi-au raspuns.

• 3 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use