Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

la Bisoca 30,1si 2 decembrie

toni74

Postări Recomandate

Re: la Bisoca 30,1si 2 decembrie

Pentru Packard,

Eu doar am scris care este programul meu.

1) 2,5 ore pe drum probabil ca este mult, dar asa cum am precizat nu am mai mers pana acum pe sosea cu masina inaltata si cu cauciucuri de 33"". Este posibil sa-mi fi luat o rezerva de timp prea mare.

2) La ora din skateparc nu se poate renunta din motive de liniste in familie, dar nu este obligatoriu sa nu petrecem timpul impreuna in Buzau.

3) 1,5 ore la masa nu este exagerat, dar iarasi, nu este obligatoriu sa mancam impreuna. Eu trebuie sa-mi hranesc familia la pranz, inainte de a iesi din DN pe un drum total necunoscut.

Daca exista o contrapropunere la ora propusa de mine, o astept.

Daca nu, ne vedem la Bisoca.

Salutari,

Dragos 61

Salutari tuturor membrilor :cl,

Dragoș 61

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dragi Bucuresteni,

Buzaul se afla pe harta la aprox 100 km de Bucuresti. Aveti drum pe 4 benzi pana aici(E85) si astfel durata de deplasare este de aprox 60 minute.

Maxim 90 daca mergeti cu spatele :)

Link spre comentariu

la cat e plecarea maine de la OMV Maracineni? pentru cine mai pleaca din Bucuresti, incercam sa mergem impreuna sau merge fiecare pe cont propriu?

Link spre comentariu

Urmeaza sa punem si noi pozele sus dar a fost o problema cu arhivele postate mai devreme. Revenim

Editat de packard
Link spre comentariu

La Bisoca azi noapte a nins, aproape 20 cm, astazi a fost un teren de joaca perfect, pacat ca pentru voi a venit prea tarziu; eu am facut ceva valsuri... a inceput sezonul tractarilor in zona, asa ca... va asteptam!

Editat de krys4ro
Link spre comentariu

Buna seara tuturor,

Sunt in epoca noutăților: prima ieșire la off-road (cu excepția școlarizării făcute cu băieții de la Jeep Academy), primul film urcat pe YouTube și prima planetară ruptă.

Sper să pot reveni si cu alte filme sau poze.

Filmul prezintă urcarea mea, unde am rupt planetara.

Dacă link-ul nu funcționează, copiați linia de mai sus în browser-ul dumneavoastră.

Incă o dată mulțumiri lui Toni pentru efortul depus atât la pregătirea traseelor cât si la organizarea cazării. Jos pălăria!

Cârcotașii și miștocarii nu trebuie băgați în seamă.

Salutări,

Dragoș 61

Dragoș 61

Link spre comentariu

Dragoș 61 nimeni nu face misto si nici nu imi pare rau pentru iesirea voastra, ba chiar ma bucur ca Bisoca incepe sa fie un punct de interes pentru iubitorii de sporturi extreme, eu de 11 ani locuiesc in Bisoca si de 6 ani ma chinui sa demonstrez valoarea turistica a zonei, e drept ca nu am o putere prea mare dar cel putin ma nevoiesc cat de mult pot. Imi pare rau ca nu am ajuns sa va salut, am fost foarte ocupat, cand voi sunteti in weekend eu atunci muncesc si invers... oricum v-am admirat cand ati trecut prin sat...

P.S. chiar a nins in zona iar santurile au adunat ceva masini, fara 4x4 sau lanturi nu prea aveai curaj, a fost o zapada apoasa, grea, care se lipea de cauciuc de parca avea super glue in ea.

Editat de krys4ro
Link spre comentariu

Krys4ro ai perfectă dreptate în ceea ce privește zona. Și nouă ne-a plăcut foarte mult, precis vom mai reveni.

Cred că ai fost supărat că nu ai participat, dar să ai o săptămână de lucru de 2 zile și un weekend de 5 zile, mai rar :grin:

În ceea ce privește cârcotelile și miștocărelile, mă refeream la discuțiile purtate pe stații. Recunosc că unele au fost amuzante, dar nu toate.

Salutări.

Dragoș 61

Link spre comentariu

si pozili di la praguri scurte

https://dlf.transfer.ro/Bisoca_1-transfer_ro-05dec-b781c3.rar

https://dlf.transfer.ro/Bisoca_2-transfer_ro-05dec-41a973.rar

as sugera sa va grabiti ca nu stiu cat vor sta pe transfer

Link spre comentariu

Salutare,

Eu am muncit 2 nopti sa fac 2 filme. Primul pt. 1 Dec si al 2-lea pt. 2 dec. Primul are 3,71 GB si al 2-lea 2,55 GB. Am mai stat o noapte sa-l urc pe primul pe YouTube si in final a fost sters pt. ca e prea mare.

Am facut cont platit pe transfer.rode 10 euro si 20 GB si dupa ce am platit am vazut ca dimensiunea maxima a unui fisier urcabil este de 2 GB.

Va atrag atentia ca filmele (clipuri, texte scrise, poze, muzica) reprezinta evenimentul vazut prin parbrizul meu si evaluate prin prisma incapatorului.

Daca este interesat cineva din Bucuresti, ma poate contacta la 0722254332, ne intâlnim undeva si ii dau un memorystick sa il copieze pe loc, pe un laptop.

Daca domnii din Buzau vor sa vada creatia mea multimedia, scrieti-mi o adresa postala si trimit 2 DVD-uri cu cele 2 filme.

Propunerea este valabila si pentru Mihai.

Dragoș 61

Link spre comentariu

la bisoca e zapada de 50 cm, cine vine duminica?

Salutare,

Eu am muncit 2 nopti sa fac 2 filme. Primul pt. 1 Dec si al 2-lea pt. 2 dec. Primul are 3,71 GB si al 2-lea 2,55 GB. Am mai stat o noapte sa-l urc pe primul pe YouTube si in final a fost sters pt. ca e prea mare.

Am facut cont platit pe transfer.rode 10 euro si 20 GB si dupa ce am platit am vazut ca dimensiunea maxima a unui fisier urcabil este de 2 GB.

Va atrag atentia ca filmele (clipuri, texte scrise, poze, muzica) reprezinta evenimentul vazut prin parbrizul meu si evaluate prin prisma incapatorului.

Daca este interesat cineva din Bucuresti, ma poate contacta la 0722254332, ne intâlnim undeva si ii dau un memorystick sa il copieze pe loc, pe un laptop.

Daca domnii din Buzau vor sa vada creatia mea multimedia, scrieti-mi o adresa postala si trimit 2 DVD-uri cu cele 2 filme.

Propunerea este valabila si pentru Mihai.

pu pot fi puse in mai multe episoade?

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut Toni,

Din pacate filmele sunt foarte mari din motive de HD.

Pot insa, daca are cineva interes, sa urc pe transfer tot ce am eu, filme si poze. Vor sta cateva zile. Cine are interes le poate download-a si daca il intereseaza ceva, pastreaza. Daca nu, sterge. Cam asta a ramas solutia, + cea cu DVD-urile scrise. E pacat sa nu incerc, tot am platit.

Despre duminica viitoare, nu pot da inca un raspuns.

Alin (baiatul meu) ne-a oferit o saptamana de cosmar, cu 3 zile si nopti febra peste 40 grd. A fost suspect de scarlatina. Astazi am luat rezultatul de la spitalul de boli infectioase. Nu are. Dar sta si saptamana asta in casa, fara sa mearga la scoala. Parca ar fi o mare neobrazare sa mearga duminica la off-road. Iar Nicole, trebuie sa stea cu el.

Maine imi consult colegii. In afara de Memo, care a fost sambata, mai am 2 colegi amatori. Daca ne strangem minim 2, venim.

Mai da-ne amanunte despre program.

Jeep-ul este reparat. Maine mai trebuie sa-i aerisim frana, pentru ca baietii mei au gresit la demontarea planetarei rupte si au bagat aer in instalatie. Nu au reusit sa finalizeze azi, din cauza de chei in ".

Ramanem in contact si multumim pentru oferta.

Dragoș 61

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare