4L Limited Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Buna ziua, am si eu o nelamurire cu privire la kilometrajul de Chevy modelul vechi. Ma interesa sa cumpar un pick up care are cica 45k mile doar ca la aceste modele afisajul este prea scurt :grin: doar din 5 cifre+inca o cifra! Atasez poza si poate ma lamureste cineva cum iti dai seama cand un astfel de vehicul are 350k mile/km ce or fi ei. In poza arata 33487 asta inseamna ca astea sunt milele reale sau are 334877 mile cecea ce inseamna .....multi km :grin: Multumesc Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Buna ziua, am si eu o nelamurire cu privire la kilometrajul de Chevy modelul vechi. Ma interesa sa cumpar un pick up care are cica 45k mile doar ca la aceste modele afisajul este prea scurt :grin: doar din 5 cifre+inca o cifra! Atasez poza si poate ma lamureste cineva cum iti dai seama cand un astfel de vehicul are 350k mile/km ce or fi ei. In poza arata 33487 asta inseamna ca astea sunt milele reale sau are 334877 mile cecea ce inseamna .....multi km :grin: Multumesc Cea mai simpla metoda e sa te urci in ea si sa faci un drum scurt (2-3km) si vezi ce se schimba pe contor. Mai mult ca sigur, ultima cifra iti arata zecimile de mila (ca la contoarele in km). Iar cifra reala e data de varsta masinii (poate sa fie "dat peste cap" de mai multe ori, depinde de utilizarea care a avut-o masina) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Cea mai simpla metoda e sa te urci in ea si sa faci un drum scurt (2-3km) si vezi ce se schimba pe contor. Mai mult ca sigur, ultima cifra iti arata zecimile de mila (ca la contoarele in km). Iar cifra reala e data de varsta masinii (poate sa fie "dat peste cap" de mai multe ori, depinde de utilizarea care a avut-o masina) Eu ma gandeam ca poate are un "contor mai mic" pe undeva sa vad de cate ori sa dat peste cap kilometrajul :grin: Citisem pe net de astfel de modele care cica au sute de mii de mile ....oare cum le cronometreaza ei? Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! e in mile..stai linistit km aia multii ii indentifici dupa altceva....gen bucsi , rugina vizibila, chedere, tobe de esapament..etc Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 (editat) Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Asta ar fi utilajul in cauza..... zicea in anunt ca are 45k mile si ca este din '87 dar inmatriculata in '95 , pret 2500e doar ca sa vandut deja azi :( Se vede in clip ca are rugina pe la manerele de la portiere. Editat Noiembrie 12, 2012 de 4L Limited Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Din 95 sau 87 mie mi se pare absolut irelevant cati km are la bord. Mai important este cum se prezinta masina dpdv tehnic, ce compresie mai are, ce rulmenti suiera, distributia daca bate, cutia daca schimba frumos, cum e fumul, cum e uleiul, etc. Evident ca fiind din secolul trecut (!) are multi kilometri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Din 95 sau 87 mie mi se pare absolut irelevant cati km are la bord. Mai important este cum se prezinta masina dpdv tehnic, ce compresie mai are, ce rulmenti suiera, distributia daca bate, cutia daca schimba frumos, cum e fumul, cum e uleiul, etc. Evident ca fiind din secolul trecut (!) are multi kilometri... Este din 87 dar inmatriculat cica in 95....nici eu nu am prea inteles bine!!! Cautand pe net despre motorul asta 6.2 diesel am gasit discutii pe forumuri din USA si ei spuneau ca au cate 300-400 mii/mile dar eu nu inteleg cum naiba stiu cate mile are daca e doar din 5 cifre contorul , poate e dat de 10 ori peste cap :grin: Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stilgar Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! ar trebui sa duca fara probleme de uzura interna 1.000.000 km . La genul asta de motor alte componente cad si in general din lipsa de intretinere. jaguar X-Type 2.5 Mitsu L200 Jeep XJ 4.0 BMW R1200GS HONDA CBR600RR HUSABERG 450e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexxm Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! salut. eu am alta intrebare la tine: cum ai aflat de ea? pe ce site ai gasit-o? merci frumos PS: oricum, daca iei o dinasta, trebuie sa ii faci o mica revizie (bucsi, capete de bara, filtre, uleiuri). in functie de cum iese uleiul vezi cat a fost de intretinuta. Chederele sunt relativ muci, la fel si restul de cauciucaraie. important e sa nu trebuiasca sa te bagi la motor, ca acolo o sa ajungi sa comanzi piese in SUA si nu e chiar gratis. Toyota FJ40 1979 "in reconstructie" Toyota Land Cruiser BJ73 1990 (VM) Chevrolet Suburban 1988 6.2 diesel 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Salut, am gasit o in Irlanda pe un site de vanzari masini....era singurul Chevy :grin: . Din pacate era prea departe de mine sa ii fac o vizita si pana am tot discutat una alta cu proprietarul sa nu ma deplasez degeaba....s-a vandut!! :( Editat Noiembrie 14, 2012 de Astral Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Meridivs Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Piesele din SUA daca ai cine sa ti le trimita de acolo iesi mai ieftin decat cu piesele de Dacie Solenza in Romania. Eu am rezolvat problema asta cu un prieten din Atlanta si te pot ajuta daca reusesti sa iei pana la urma un astfel de monstru. Mai important, vorba colegilor, este cum suna/merge motorul decat numerele din bord. Am intalnit pana acum masini cu Km putini dar intretinute prost la care batea tot prin motor + compresie varza. Aceeasi masina/motor intretinute cu un ulei de calitate prin Austria merg ceas si la 200.000 Km. Crazy about good old cars with tons of... personality :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmin Adrian Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Din cate stiu americanii ruleaza masinile peste 300K mile fara probleme. Cam de 2x ori cat Europenii (Distante mai mari, etc). Piesele sunt iarasi foarte ieftine daca apelezi la intermediari. Masinile lor sunt facute sa tina destul. Nu stiu daca are vreo relevanta contorul sau daca ei ascund milaj-ul cum se procedeaza la noi. Nici cheie la capacul de benzina nu am vazut la astfel de masini...Alta lume, alte conceptii, alte preturi, etc. Stima. Editat Decembrie 19, 2012 de Cosmin Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
U R S U Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Chevy Km/mile mare nelamurire !! Colegul RETI are dreptate: e in mile. Si, vei simti clar daca are 35 de mii sau 135 de mii sau 335 de mii. Vopseaua, cat de matuita e, amortizoarele, tapiteria, etc. radiez de energie pozitiva !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate