Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ISUZu-zuzu

10NUT

Postări Recomandate

Re: ISUZu-zuzu

10NUT , :W in :c si al posesorilor de Isuzu. Daca ai nevoie de ceva, piese/sfaturi, spune si incercam sa te ajutam.

In cat timp preconizezi sa termini masina? Care sunt datele tehnice ale masinii pe care o ai?

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ai venit printre Isuzisti. Faina treaba. :grin: Daca i-ti mai ramin piese la asamblare da-ne de stire ca stim noi ce sa facem cu ele :mrgreen: :mrgreen: Si daca ai nevoie de ceva (in principiu sfaturi dam gratis :grin: ) suna la silviu :ha: :ha: :ha:

Hell is my Paradise
Link spre comentariu

Mersi baieti de urare si am sa tin seama de bunavointa voastra :grin:

Sincer eu vroiam sa nu ma apuce 1 luna cu ia pe butuci ca teoretic am detoate ( din 2 masini identice in stare de functionare fac 1 BUNA) dar stiti cum stam la capitolul "MESERIASI" in ziua de azi. Motorul este facut proaspat la cota R1 cu toate noi la interior asteapta doar sa fie urcat pe masina si GO. Masina e injectie benzina 2600cc 85KW si cu GPL. Sincer la citi bani am dat pe ea si la cum merge sunt super multumit. Sper sa o termin cit mai repede si am sa va tin la curent cu evenimentu.

ISUZU TROOPER II / zuzu, zuzu iese ursu...!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare