Plitz Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Salutam. Asadar caut transport platforma pt Peugeot Boxer 2050 kg, relativ lunga (cabina dubla + bena). Masina se afla in Germania la 20 km sud de Potsdam (14669 Falkenrehde) la 4 km de autostrada, trebe adusa in Ro, nu conteaza unde (chiar si la Nadlac e ok.) Daca are cineva drum rog contactati 0722660276 Alex pt detalii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Caut transport Germania-Romania ai gasit? si eu sunt interesat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Decembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2012 Re: Caut transport Germania-Romania Nevoia e inca actuala, am gasit ceva dar cam scump, adresa din Germania pt ridicarea vehiculului este 14669 Falkenrehde. Astept oferte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Ianuarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2013 Re: Caut transport Germania-Romania Gata, am adus cotetul, multumesc de gazduire, se poate inchide Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate