nomad Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Probabil o parte dintre voi o stiti:o super masina,cu un pret pe masura dotarilor. http://cautare.mobile.ro/automobile-anunturi/nissan-patrol-gr-motor-toyota-land-cruiser-4-2-povazska-bystrica/167760865.html?useCase=SearchSession&action=topInCategory&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=18700&makeModelVariant1.modelId=25&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPrice=20000&maxPrice=60001&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&categories=OffRoad&lang=ro Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota 49.900 Euro ,................. oaaa ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota pentru ca are motor de toyota,daca era de nissan era la sfert de pret :ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 (edited) Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota si daca era Toyota cu motor de Toyota, era la juma de pret din sfertul de Nissan ! PS: intr-un an, Toyota a rechemat 11 mil de masini inapoi in service pt remedieri de fabricatie .. la directie !!! Edited November 14, 2012 by nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Musiu Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota Este o concluzie generala si veche: TOYOTA cu transmisie NISSAN este combinatia castigatoare Razboiul Nissan vs Toyota este doar in mintile unora :1100643094: pace father of three. ex HZJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted November 15, 2012 Author Share Posted November 15, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota Am inteles ca nea' Luigi a realizat o lucrare similara,in sensul unui implant cu 4,2 Toyota pe un Y60...Se poate detalia putin? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, vreau sa uit ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomad Posted November 16, 2012 Author Share Posted November 16, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota @zep : comentariul Dvs mi se pare demn de defuncta fituica "Atac la persoana" :) @nissan 4x4 : pacat,pt astia ca mine,aflati la inceput de drum in ale offroad-ului,de fapt ce spun...aflati in cautarea drumului,ar fi fost f interesant. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota Ete ca si eu am motor/cutie/reductor de Toyota si punti/cardane de Patrol si se impaca bine. Nu e de vanzare, dar daca iese macar 20 % din pretul aleia de mai sus...ma mai gandesc. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota Ete ca si eu am motor/cutie/reductor de Toyota si punti/cardane de Patrol si se impaca bine. Nu e de vanzare, dar daca iese macar 20 % din pretul aleia de mai sus...ma mai gandesc. Si de ce nu ne-o prezinti si noua ?!? Stam sa ne dam cu parerea despre una de pe la altii, cand TU, roman de-al nostru, ai asa ceva....? Fa-i un topic separat, ceva poze, ceva detalii......please ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted November 16, 2012 Share Posted November 16, 2012 Re: Pentru pacea-ntre popoare:Patrol cu motorizare Toyota Na una buna ... Brelocul de la cheile HDJ-ul e cu Nissan ... sa fie pace intre popoare, nu? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts