Mugur Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Aici aveti scanate copertile DVD-urilor care au rulat in fiecare seara la Offroad Spring Fest 2008. Deoarece multi dintre dumneavoastra au manifestat interes pentru aceste DVD-uri, m-am gandit sa le copiez, sa le poate viziona/studia cat mai multi pasionati de offroad. Va puteti manifesta optiunile aici sau pe PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... vreau sa cumpar si eu seria asta de 9 dvd-uri. daca n-am cu ce sa ma dau, macar sa ma uit. multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur... ma abonez pentru DVD nr.4 si nr. 9 :grin: multumesc Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... Aici aveti scanate copertile DVD-urilor care au rulat in fiecare seara la Offroad Spring Fest 2008. Deoarece multi dintre dumneavoastra au manifestat interes pentru aceste DVD-uri, m-am gandit sa le copiez, sa le poate viziona/studia cat mai multi pasionati de offroad. Va puteti manifesta optiunile aici sau pe PM. Mugur, Te rog si eu pentru 1,2,3,4,5 si 9. Multumesc :h5 Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... mugur, te rog si eu acest DVD: Legedary_land_cruiser (6 cred ca este) The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... As vrea si eu te rog mult 4 6 si 9 Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur te rog si pentru mine urmatoarele: - ARB extreme winch challenge round 1, 2, 3 - 2006 outback challenge - Extreme 4wd Cu multumiri. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... Offtopic....Sorine...te bat oaresce ganduri?....Chiar vrei sa vezi ce poate Mitsu? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 8, 2008 Partajează Postat Mai 8, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur te rog si pentru mine urmatoarele: - ARB extreme winch challenge round 1, 2, 3 - 2006 outback challenge - Extreme 4wd Cu multumiri. vad ca incerci sa scapi de 'catifea" . sau doar iti faci curaj? :banana mugur, cat e halatu? ca moca nu vrem, dar sa fie acolo un pret care reflecta munca ta. multzam fain ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... As vrea si eu te rog mult 4 6 si 9 Multumesc! 9 ti-l pot da eu, deja l-am "dat jos" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... @max.... eu cred ca ce spui tu aici e problema lui Mugur.... Daca el hotaraste sa ceara bani pe DVD-uri o sa ceara, daca nu... nu ! In nici un caz insa nu mi se pare normal sa trimiti contravaloarea in contul clubului ca donatie, avand in vedere ca Mugur a dat banii pe ele, si el le copiaza. Daca vrea el sa dea banii mai departe, e treaba lui.... Mugur pare destul de mare (cred ca a trecut de mult de vremea majoratului), asa ca poate sa isi exprime el parerile/dorintele. No ofense !! :h5 In alta ordine de idei, nu ma luati in seama, sunt nitel mahmur azi !! :x Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Ori m-am exprimat incorect ori, intradevar esti tu mahmur. :x :grin: ori una....... ori alta...... :P Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... De fapt problema este ca Mugur le copiaza si distribuie, chiar daca o face gratis... e cu dus intors si e mai ciudat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 9, 2008 Autor Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Salut, DVD-urile prezentate in postul initial au rulat la intalnirea de primavara si sunt proprietatea mea privata; le-am platit sunt ale mele. Deoarece au fost multe persoane carora le-au placut filmele continute si le-au considerat educative si-au manifestat dorinta de a le avea si ei. Atunci am hotarat sa le multiplic si sa le distribui GRATUIT. Nu doresc sa incalc dreptul de copy right, sa multiplic DVD-urile folosindu-le in scop comercial. Eu consider ca ne-am adunat pe acest forum legati de o pasiune comuna si ca avem aceleasi idealuri. Consider ca suntem un mare grup de prieteni, o mare familie si ca trebuie sa ne ajutam intre noi. Informatiile continute pe aceste DVD-uri sunt educative si reprezinta un etalon spre care sa tindem, cum sa-ti construiesti masina, cum sa te dai, cum sa organizezi, cum sa faci un traseu etc. Mie mi-au placut, le-am cumparat si consider ca cea mai mare fericire este atunci cand o imparti cu altii, asa ca daca poti sa faci o fapta buna esti dator sa o faci... :roll: :h5 :Gr :c Va multumesc de intelegere, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur toata stima.....Dupa cum spuneam si in MP vreau si eu......no matter how and how much..... I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... De exemplu in prima faza descarcarea de pe net.. Si eu ma gandeam la Camel.. dar l-am gasit. Ar fi o idee buna ca dupa ce Mugur face o centralizare, discutia sa se faca pe privat si public sa ramana doar postul 1. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Sincer... nu stiu. :sr ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Ma bag si eu ca musca-n lapte ... din ciclul hotu' neprins nu poate fi decat un negustor cinstit :), propun sa discutam aici doar TEORETIC ... urmand ca partile PRACTICE sa fie purtate la loc ferit de ochi indiscreti ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Koala are o idee buna :hi ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Koala are o idee buna :hi Am eu asa, o impresie, cum ca voi uitati cu cine stati de vorba :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pokemon Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... @max: parerea mea (acum nu mai sunt mahmur.... ): daca le pui pe server sunt probleme mult mai mari.... Mai bine aplicam urmatoarea metoda: 4-5 DVD-uri trase de Mugur, pe care le da celor care doresc, care trag pt altii mai departe si tot asa. Just.... Poke :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur Te rog si eu pentru 1,2,3,4,5 si 9. Multumesc Daca nu ai colectia Land Rover Owner International si Land Rover World de anul acesta, aceasta iti sta la dispozitie la un singur telefon. O zi buna Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 9, 2008 Autor Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur Daca nu ai colectia Land Rover Owner International si Land Rover World de anul acesta, aceasta iti sta la dispozitie la un singur telefon. O zi buna ___________________________________________________________________________________________________________ Multumesc mult, o am pe ultimii 3 ani... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mai fratilor nu mai terminati odata ! Ori le face pentru interesul nostru ori le comercializeaza, hotaritiva. Ce a-ti ramas cu sindromul Fundatica ? Fiecare este matur sa ia o decizie in ce fel ne poate ajuta pentru a prepara masina sau cum sa mergem in off road. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Mai 10, 2008 Partajează Postat Mai 10, 2008 Re: DVD-uri offroad... Salut, DVD-urile prezentate in postul initial au rulat la intalnirea de primavara si sunt proprietatea mea privata; le-am platit sunt ale mele. Deoarece au fost multe persoane carora le-au placut filmele continute si le-au considerat educative si-au manifestat dorinta de a le avea si ei. Atunci am hotarat sa le multiplic si sa le distribui GRATUIT. Nu doresc sa incalc dreptul de copy right, sa multiplic DVD-urile folosindu-le in scop comercial. Eu consider ca ne-am adunat pe acest forum legati de o pasiune comuna si ca avem aceleasi idealuri. Consider ca suntem un mare grup de prieteni, o mare familie si ca trebuie sa ne ajutam intre noi. Informatiile continute pe aceste DVD-uri sunt educative si reprezinta un etalon spre care sa tindem, cum sa-ti construiesti masina, cum sa te dai, cum sa organizezi, cum sa faci un traseu etc. Mie mi-au placut, le-am cumparat si consider ca cea mai mare fericire este atunci cand o imparti cu altii, asa ca daca poti sa faci o fapta buna esti dator sa o faci... :roll: :h5 :Gr :c Va multumesc de intelegere, Mugur :1 :g :h5 ... cautam si o palarie sa dau cu ea de ... noroi!!! Toata stima Mugur. Ted. Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate