air_wolf Postat Mai 10, 2008 Partajează Postat Mai 10, 2008 Re: DVD-uri offroad... daca le comercializeaza e ilegal. dar pentru el poate face cite copii vrea. asa ca mugur are doua variante: ori o sa bea la bere de-l intrece pe max (no offence), ori ii luam toti cei care vrem sa vedem dvd-urile :grin: , un cadou frumos... :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 Re: DVD-uri offroad... imi poti trimite si mie 1,2,3,4,5.? platesc ramburs tot ce e nevoie, plus niste beri :x :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Mai 14, 2008 Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur , nu am rbdare sa citesc intreaga polemica a celor care sustin sau nu palta acestor dvd-uri. Doresc si eu toate cele 9 bucati. Daca au un pret , te rog sa mi-l comunici si o sa le cumpar cu plata ramburs sau cum doresti . Daca sunt gratuite , deja m-ai bagat in rahat intrucat sunt dator pt sapca si emblema 4x4 pe care le-ai trimis in urma cu cateva luni. In final doresc aceste dvd-uri si nu cred ca trebuie sa le dai gratuit. Astept un raspuns la adresa de e-mail:ovi_marginean@yahoo.com, 0723046333, messenger:ovi_marginean, sau la adresa Sibiu, str.Lunga , nr.62, ap.10, jud.Sibiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 14, 2008 Autor Partajează Postat Mai 14, 2008 Re: DVD-uri offroad... Salut, Baieti, iata cum am gandit si actionat; treaba a inceput si e in derulare : -am eliminat cele 2 DVD-uri Top Gear, pe care le cam stie lumea -au ramas un set de 7 DVD-uri de interes general -voi trage 20 de seturi X 7 DVD-uri pe care le voi distribui la primi 20 de inscrisi pe topic si PM -ulterior veti copia DVD-urile unii de la altii de la cei care au deja aceste seturi de 7 DVD-uri din diverse zone ale tarii, fiecare din zona cea mai apropiata -eu deja am cateva seturi gata -de luni incep sa vi le trimit -cam asta e planul... :h5 :cl Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: DVD-uri offroad... foarte bine .............. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 16, 2008 Partajează Postat Mai 16, 2008 Re: DVD-uri offroad... ma bucur foarte mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 19, 2008 Autor Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: DVD-uri offroad... Salutare, Copiile Gratuite ale DVD-rilor cu filme de off road sunt gata, din pacate unul din DVD-urile originale are un mic defect de fabricatie, ceea ce nu a permis multiplicarea lui. Asa ca in noile conditii, setul pe care-l veti primi va contine 6 DVD-uri. In acest moment am gata cele 20 de seturi X 6 DVD-uri pe care le vor primi cei care s-au inscris primii pe topic sau pm...Acestia sunt : -Svejk -Kess -Teddy -Air Wolf -VStef -Niros -Alex Toy -Pokemon -Thunder Rock -MariusG -Mackie -Foxman -Nissan 4x4 -Dragos Dim -Nautilus -Mihai Aro -Kato -Hamat 5 -Vitalies -Unimog Va rog pe toti cei nominalizati mai sus, sa-mi dati pe pm, numele real si adresa unde doriti sa primiti DVD-urile. Desigur, cu exceptia celor care mi-au trimis deja toate datele necesare. Va multumesc de intelegere, Mugur... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: DVD-uri offroad... Multumiri din suflet....pentru cei din zona Brasovului dupa ce voi primi DVD-urile ne auzim la telefon sa facem pentru toata lumea. I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: DVD-uri offroad... Multumiri in avans sunt sigur ca va fi o vizionare instructiva. Adresa mea si datele apar in PM trimis initial Multumesc inca odata Kiss Zoltan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Mai 19, 2008 Partajează Postat Mai 19, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mii de multumiri Mugur pentru DVD-uri si pentru felul tau de a fi :rsp Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... maxime respecte si multumiri !!! :rsp :rsp :rsp kato Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
foxman Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... Da, cu adevarat meriti aprecier :rsp :rsp ea tuturor. Multumesc si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 20, 2008 Autor Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... Am inceput distributia : aseara am trimis setul de 6 DVD-uri prin posta urmatorilor -Air Wolf + DVD-ul intalnirii de la Cheia -Marius G -Foxman -Mihai Aro -Hamat 5 -Vitalies -Unimog azi prin posta -Thunder Rock -Kato -Nissan 4x4 -Teddy -Kess -Nautilus diseara la bodega/sedinta CLUB4X4 -Bogdan 4x4 -Pokemon -Niros -Svejk Ceilalti doritori de pe lista initiala va astept cu datele de contact pe pm ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... unde tineti sedinta domnilor si la ce ora? sunt cu tot cu caine la job, si parca parca as bea o bere cu voi. in alta ordine de idei, mugur, daca se poate sa-mi faci si mie cele 2 diplome pentru cei 2 copii ROBERT CALAPEREANU si FRIDA FÉSÜS, trec sigur pe la o bere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 20, 2008 Autor Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... in alta ordine de idei, mugur, daca se poate sa-mi faci si mie cele 2 diplome pentru cei 2 copii ROBERT CALAPEREANU si FRIDA FÉSÜS, trec sigur pe la o bere... _______________________________________________________________________________________ off topic, scuze Diplomele si DVD-ul Actiunii Umanitare de Paste 2008 a CLUB 4X4, le voi distribui saptamana viitoare... Imi cer scuze pentru intarziere, dar pe acest DVD, se va afla si un filmulet realizat de baciudibaciu. Acest filmulet este acum la montaj, i se pune coloana sonora, alea, alea... Azi, maine dau si acest DVD in lucru, alaturi de diplomele care sunt deja machetate. Multumesc de intelegere, Mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... mugur, nu-i nicio problema, serios. n-am stiut ca pregatesti si un dvd, scuze. ma gandeam doar sa economisim niste timp prin impuscarea a 2 iepuri simultan. ziceti cu berea aia ce si cum... in caz ca am voie cu cainele in zona :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Mai 20, 2008 Autor Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... mugur, nu-i nicio problema, serios. n-am stiut ca pregatesti si un dvd, scuze. ma gandeam doar sa economisim niste timp prin impuscarea a 2 iepuri simultan. ziceti cu berea aia ce si cum... in caz ca am voie cu cainele in zona :x ------------------------------------------------------------------------------------------------ viewtopic.php?f=19&t=1772&st=0&sk=t&sd=a&start=150 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... Multumesc. Eu le-am primit. Ramin dator. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Mai 20, 2008 Partajează Postat Mai 20, 2008 Re: DVD-uri offroad... multumesc, la mine a ajuns. le: frumos dvd-ul cu land cruiser-ele :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mugur, multumesc pentru DVD - uri !!! Sunt super ! Cu prima ocazie ma revansez :h5 Ted Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 24, 2008 Partajează Postat Mai 24, 2008 Re: DVD-uri offroad... Mii de multumiri pentru DVD-uri, au ajuns si la mine ... raman dator de cinste cu prima ocazie cu care ne intalnim :h5 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: DVD-uri offroad... Multumesc mult au ajuns si la mine. Cu deosebita stima pentru Mugur 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: DVD-uri offroad... Multumesc mult MUGUR, au ajus si la mine, daca e cineva din zone si le doreste sa imi spuna. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: DVD-uri offroad... si eu multumesc foarte frumos, am sa-mpart informatia si cu altii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: DVD-uri offroad... Si la Brasov ajuns pachetul...Mugur Mare OM...multumiri. :h5 Doritorii un PM si le inmultim I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate