Liviu-San Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Cel mai nou printre dvs! buna ziua! Azi am ajuns in sfarsit cu masina la Landatelier pentru o verificare si am plecat multumit de acolo.In mare nu prea am ce sa schimb la ea.Decat cureaua de la A/C,si vreo 3 role +garniturile de la etrier.VCU nu este blocat,articulatia este beton! Mai ramane sa vad cu inmatricularea cum fac si gata!:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Re: Cel mai nou printre dvs! Am cumparat bavete noroi spate din dezmembrari si vreau sa va spun ca nu prea se potrivesc cele de model vechi,pe facelift.Are un pic de luft in partea de jos,pe conturul spoilerului.La gauri se potrivesc.M-am gandit ca poate foloseste cuiva informatia.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 15, 2013 Autor Partajează Postat Martie 15, 2013 (editat) Re: Cel mai nou printre dvs! Azi masina mea a plecat la un atelier sa-i reimbrac volanul in piele.Am optat sa-l fac tot negru,nu in 2 culori,pt ca este mai rezistent in timp,decat cremul.O sa revin cu impresii si eventual poze,in caz ca este cineva interesat de modificare:tk Editat Martie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 22, 2013 Autor Partajează Postat Martie 22, 2013 Re: Cel mai nou printre dvs! Am luat masina, volanul arata impecabil,singurul neajuns este ca dintr-o neantelegere,nu l-a facut partial cu piele perforata,cum era original.Ca si costuri 270 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate