Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cel mai nou printre dvs!

Liviu-San

Postări Recomandate

climatronic pe freelander?

Am mai intrebat o data parca, daca s-a pus climatronic pe freelander si ati spus ca nu.Eu vazusem o masina pe net care avea,dar am crezut ca este pusa de la alt model.Acum am vazut a 2-a masina, a unui coleg de-al nostru care are climatronic.Deja sunt incurcat:grin:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?48585-Poze-cu-masinile-noastre-Land-Rover/page18

Am pus link-ul, nu pot pune poza.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: climatronic pe freelander?

Pe Freelander s-a pus dar nu pe Freelander 1 ci pe 2 ... cel putin asa scrie in carti... nu apare niciunde vre-un climatronic pentru Freelander 1... si eu sunt la fel de incurcat daca ai vazut tu vre-unul(F1 pana in 2006 inclusiv) cu climatronic din fabricatie.

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Pe Freelander s-a pus dar nu pe Freelander 1 ci pe 2 ... cel putin asa scrie in carti... nu apare niciunde vre-un climatronic pentru Freelander 1... si eu sunt la fel de incurcat daca ai vazut tu vre-unul(F1 pana in 2006 inclusiv) cu climatronic din fabricatie.

Te-ai uitat la masina colegului @Adriano, este FR1 facelift, exact ca a mea chiar aceeasi culoare.Si culmea, nu are piele sau trapa, sa zici ca este vreo echipare de top.Nici pusa nu pare,pt ca m-am uitat si la cealalta poza de pe net si este"de acolo"fara taieturi sau alte artificii:cn

Link spre comentariu

Nu apare ca dotare optionala la nici una din versiuni, iar daca te uiti la partea superioara a climatronicului, o sa remarci ca depaseste (iese) din "linia" butoanelor. Deci sigur este pus dupa.

Oricum arata super ok.

Numai bine,

Alin

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

Nu apare ca dotare optionala la nici una din versiuni, iar daca te uiti la partea superioara a climatronicului, o sa remarci ca depaseste (iese) din "linia" butoanelor. Deci sigur este pus dupa.

Oricum arata super ok.

Numai bine,

Alin

Am vazut ca nu se incadreaza chiar "perfect",dar de la ce model de masina este adaptat?Din poza asta nu se vad foarte clar detaliile.In cealalta poza,chiar nu se vedeau urme de taieturi.Interesant ar fi de aflat cum s-au facut legaturile sa fie functionala.As vrea sa fac si eu o transformare.Este ciudat totusi ca pana in2006 n-au pus optiunea asta,care este prezenta la alte masini cu ani de zile inainte...

Link spre comentariu

Pe Freelander 1 nu s-a pus "climatronic" decat la cerere, pe facelift este un upgrade pentru consola de AC, s-au inlocuit butoanele de comanda mecanica cu un modul electronic care contine si un display, un fel de AC automat.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Re: a 2-a cheie contact!

Atunci la reprezentanta/dealer/importator dai comanda dupa VIN-ul masinii.

Se poate pune si cheie cu butoane de Freelander 2, dar se schimba lama cheii cu una de Freelander 1, dar iesi cam scump per total.

Editat de DKW

Link spre comentariu

Re: a 2-a cheie contact!

Atunci la reprezentanta/dealer/importator dai comanda dupa VIN-ul masinii.

Se poate pune si cheie cu butoane de Freelander 2, dar se schimba lama cheii cu una de Freelander 1, dar iesi cam scump per total.

OK! Ms de raspuns!

Link spre comentariu

Pe Freelander 1 nu s-a pus "climatronic" decat la cerere, pe facelift este un upgrade pentru consola de AC, s-au inlocuit butoanele de comanda mecanica cu un modul electronic care contine si un display, un fel de AC automat.

Aha, acum m-am lamurit. Si de unde am putea gasi modulul respectiv?NIci nu stiu cum se numeste, sa pot sa caut:grin:Banuiesc ca tot la reprezentanta in prima faza...Cred ca ar fi interesant de aflat!

Link spre comentariu

Il poti comanda doar in baza VIN-ului masinii, daca masina a fost dotata cu acel "climatronic", altfel nu deoarece este o mica diferenta in cablajul electric al masinii. Dar stai linistit, AC-ul de pe Freelander este destul de bun daca are freonul bun.

Sunt destule extraoptiuni pt Freelander care se puneau doar la cerere (echipare pe precomanda), cauta in RAVE la Accessory Fitting Instruction.

Editat de DKW

Link spre comentariu

Este o intreaga babilonie sa montezi-adaptezi un climatronic pe masina.

Parerea mea este sa stai linistit. Pe langa acel modul iti mai trebuie clapetele respective cu motorase, instalatia electrica aferenta, si multe altele care le descoperi pe parcurs.

Dar daca ai timp si n-ai ce face cu el....

Link spre comentariu

Este o intreaga babilonie sa montezi-adaptezi un climatronic pe masina.

Parerea mea este sa stai linistit. Pe langa acel modul iti mai trebuie clapetele respective cu motorase, instalatia electrica aferenta, si multe altele care le descoperi pe parcurs.

Dar daca ai timp si n-ai ce face cu el....

Imi imaginez... M-am linistit oricum.De aratat arata frumos,dar nu se justifica costurile.

Link spre comentariu

...si sa constientizati ca ala nu e "climatronic" ... e un aer conditionat cu afisaj digital, nu-i totuna

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Eu am vazut gradele si omuletul si am zis ca aia e! Dar climatronicul ce are in plus fata de modulul asta? In mintea mea, toate A/C electrice sunt clime:grin:

Link spre comentariu

Eu am vazut gradele si omuletul si am zis ca aia e! Dar climatronicul ce are in plus fata de modulul asta? In mintea mea, toate A/C electrice sunt clime:grin:

Afirmatia ingrosata nu e prea departe de realitate...dar mai putem spune si ca..., clima nu e climatronic:wink:

dintr-un manual specific:

1.- Air conditioning system : As a supplement to the heating and ventilation system, the air conditioning system cools and dehumidifies (dries) inflowing air. If cooling or dehumidification is not desired, switch off cooling in order to save fuel. Cooling switches off automatically at low outside temperatures.

2.- Automatic air conditioning system(clima n.a.): Provides a uniformly comfortable interior regardless of the weather, outside temperature or season. To ensure a constant and comfortable climate in the vehicle, the temperature of the inflowing air and the air-flow rate are changed automatically based on climate conditions outside the vehicle. Temperature changes due to external influences, such as direct sunlight, are automatically compensated.

3.- Electronic climate control system(climatronic, n.a.) : Provides a the greatest amount of comfort in the interior regardless of the weather, outside temperature or season. To ensure a constant and comfortable climate in the vehicle, the temperature of the inflowing air, the air-flow rate and the air distribution are changed automatically according to climatic conditions outside the vehicle. The air is automatically regulated in accordance with the settings personally selected for the driver and passenger sides. Temperature changes due to external influences, such as direct sunlight, are automatically compensated. Data is shown on the information display. Setting modifications are briefly shown in the information display, superimposing over the currently displayed menu.

1 si 2 pot sa fie si cu afisaj digital si tot nu sunt = 3 (care poate fi doar digital... eu cam atat am avut de spus nu voi intra intr-o dezbatere pe tema asta ca nu am experienta personala. Hai noroc

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Bavete noroi spate!

Intreaba-i pe baietii de la Land Atelier.

Link spre comentariu

Re: Cel mai nou printre dvs!

Scuze ca ma bag si eu dar am o curiozitate! Unde sau ce este acea Groapa? Un traseu de off road? un loc de intalnire? Niste detalii se poate?

Scuze de off-topic!

Fuck em, I don't care! Pop the cheap champagne, I'm going down in flames, hey!
Link spre comentariu

Scuze ca ma bag si eu dar am o curiozitate! Unde sau ce este acea Groapa? Un traseu de off road? un loc de intalnire? Niste detalii se poate?

Scuze de off-topic!

Da o cautare pe forum dupa cuvantul "impotmoliada"......

Link spre comentariu

Am vazut masina ta sambata la groapa si mi-a placut. S-o stapanesti sanatos.

:tk e masina de mers cu ea la gratare, maxim! A fost prima iesire cu ea si nu m-a facut de ras.Sper s-o tin tot asa!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare