cipriani Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva cu detalii despre montarea unui troliu mecanic pe w460. Cateva avantaje am vazut si auzit ,viteza de tractare net ridicata fata de troliile traditionale pe curent! Dezavantaje greutatea ridicata, este conditionat de functionarea motorului. Cam atat stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hackkyy Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Troliu mecanic pe mercedes g! Salut! Exita anumite cutii de tranfer care au iesire de putere ( f cazul acesta pentru un troliu mecanic). Un video interesant in aceasta directie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriani Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Troliu mecanic pe mercedes g! salut! Exita anumite cutii de tranfer care au iesire de putere ( f cazul acesta pentru un troliu mecanic). Un video interesant in aceasta directie https://www.youtube.com/watch?v=8x-iaahywis&feature=youtube_gdata_player eu vreau sa modific reductorul prezent pe masina... Nu stiu...cum o sa functioneze... Adica cand troliez se transmite puterea si la roata...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Troliu mecanic pe mercedes g! Daca faci o simpla modificare raspunsul este da! Pentru a functiona separat troliul iti trebuie un sistem de actionare separat care sa functioneaze si atunci cand treci cutia de transfer pe N. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Troliu mecanic pe mercedes g! Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva cu detalii despre montarea unui troliu mecanic pe w460. Cateva avantaje am vazut si auzit ,viteza de tractare net ridicata fata de troliile traditionale pe curent! Dezavantaje greutatea ridicata, este conditionat de functionarea motorului. Cam atat stiu... ia legatura cu rudy de pe forum. din cate stiu, el a avut montat me masina asa ceva, si din cate mai stiu, chiar vinde un troliu mecanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Troliu mecanic pe mercedes g! eu vreau sa modific reductorul prezent pe masina... Nu stiu...cum o sa functioneze... Adica cand troliez se transmite puterea si la roata...? Daca vrei sa modifici reductorul, gasesti ceva informatii pe topicul lui @Unimog, daca nu il sti deja: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44203-Reductor-modificat-pentru-troliu-mecanic&highlight=unimog Spor Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate