Flavius89 Postat Noiembrie 16, 2012 Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Buna seara, Am un Cherokee kj 2004 ,de cand a venit frigul am observat ca a inceput sa scartaie suspensia fata dar si cea de pe spate insa nu chiar asa de tare ca cea de pe fata.Se aude atunci cand trec peste denivelari sau masina face balans.Este un sunet de cauciuc pe cauciuc parca sau cauciuc pe fier.Am observat ca dupa ce rulez mai mult sunetul incepe sa se diminueze sau chiar sa dispara la cea de pe spate. Ce ar putea sa fie oare?Din experienta voastra trebuie schimbate ceva piese sau doar lubrifiate? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Scartait suspensii la frig ? Ai intrat cumva in apa? asta e primul simptom Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Scartait suspensii la frig ? e vorba de amortizoare. parerea mea e ca trebuie schimbate. nu ai ce sa la faci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flavius89 Postat Noiembrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Scartait suspensii la frig ? Nu am intrat in apa ,am observat ca se aude de cand s-a mai racit vremea.Din contra azi dupa ce am spalat-o s-a mai diminuat zgomotul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate