Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rau de inaltime...?


aztec
 Share

Recommended Posts

Cel putin mie mi-a dat ceva senzati numai vazand filmul.

As vrea sa am curajul sa pot face traseul...

 

 

http://www.yourdailymedia.com/media/1206536039/Mountain_Walk_2

 

 

 

 

 

Daca te-ai saturat de destinatiile de vacanta "cuminti" pe care le alegi in fiecare an cu mama, soacra sau nevasta si iti doresti ceva neobisnuit, atunci iti recomandam sa incerci o pasarela montana din Spania. Conditia esentiala este sa nu ai probleme cu inima!. Pasarela se numeste El camino del rey sau "Drumul regelui" si era folosita pe vremuri de muncitorii care lucrau la amenajarea turistica a cascadelor Chorro si Gaitanejo.

Desi este lasat in paragina si este plin de capcane, drumul care duce catre canionul El Chorro in apropiere de Alora din provincia spaniola Malaga, atrage anual turisti doritori de senzatii tari. Asa cum se poate vedea si din imagini, pasarela nu are mai mult de un metru latime si, in prea multe locuri, balustrada lipseste. De-a lungul ei, sunt pasaje unde

betonul s-a prabusit in prapastie si a fost inlocuit de simple bare de metal si un cablu metalic atasat de peretele de stanca.

Pasarela a fost inchisa in 2000, dupa ce patru oameni si-au pierdut viata. Chiar si asa, nu putini sunt cei care pornesc in expeditii pe acest drum periculos.

Pasarela a fost construita in anul 1901. In 1921, regele Alfonso XIII a traversat-o pentru inaugurarea barajului Conde Del Guadalhorce. Din acel moment numele pasarelei a devenit "Drumul Regelui", un drum care ispiteste si astazi daca esti in cautarea vacantelor in care pericolul pandeste la tot pasul.

 

www,ziua.net

http://www.ziua.net/news.php?data=2008-05-09&id=6375

... undeva, candva, altundeva...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest nr. 150

Re: Rau de inaltime...?

 

Tipul care a postat filmuleţul zice că a văzut şi familii cu copii mici mergând pe acolo...

:p

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Re: Rau de inaltime...?

 

e greu s aiti imaginezi ,poate chiar imposibil ,care ar fi senzatziile ce te trec in asemenea momente,dar oricare ar fi ele merita sa incerci sa faci asa un drum.....cred ca intr-adevar te-ai simti ca un rege in momentul in care ai ajunge la sfarsitul drumului!

traim in romania si asta se si vede!
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use