serghey01 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Vreau sa cumpar un Mitsubishi Pajero Pinin, 1800cm3, benzina din 2001 si ma gandeam la o parere mai avizata. Merita cumparat, se comporta bine? Nu vreau sa folosesc masina pentru offroad doar pentru iarna si pentru teren putin mai accidentat! Samurai '02, Citoen C4 '05, Opel cosa'85, Grand Cherokee '06, Mercedes GL420 CDI '07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 Eu am avut unul de 2.0 GDI, cu 5 usi, si am fost foarte multumit de el. L-am schimbat pt ca aveam nevoie de o masina mai mare, altfel nu aveam nimic de reprosat la masinuta aia. Sa iei una cu Super Select, nu cu 4x4 permanent. Echipata cu gume de iarna bune, o sa zici ca "iarna-i ca vara". Eu am prins zapada din 2009-2010 si alergam prin oras fara nici o emotie, parcam peste gramezile mari de zapada inghetata de pe trotuare, iar la bloc au fost singurele saptamani in care aveam tot trotuarul liber la orice ora din zi si din noapte pt ca numai eu mai parcam acolo. Am facut si offroad pe zapada, gen urcat partie de sanius abrupta peste care era inca un start gros de zapada virgina, coborat strada foarte abrupta acoperita cu gheata, etc... De aia recomand Super Select, cu reductor, si daca te intereseaza in special iarna, gume de iarna de calitate buna, si nu mai ai nici o treaba. Singurul ei minus ar fi garda la sol destul de mica, dar oricum mai mare decat a SUV-urilor obisnuite, fapt care te limiteaza in offroad greu, din cauza riscului de a ramane suspendat. In rest, o masina robusta si bine construita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serghey01 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 Multumesc mult pentru informatii! Eu nu am cunostiinte asa mari in materie de masini. Superselect e cea care are inca un manson langa schimbatorul de viteze? Samurai '02, Citoen C4 '05, Opel cosa'85, Grand Cherokee '06, Mercedes GL420 CDI '07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 Superselect e cea care are inca un manson langa schimbatorul de viteze? Da, ala este, iar la Pinin este pozitionat intre scaunele fata. Ala face toata smecheria. AWD permanent e ca sexu' cu prezervativ: zici ca faci, dar pierzi esentialul... :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
serghey01 Posted November 19, 2012 Author Share Posted November 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 :)) am inteles acum, m-am dat cu un ML 270 din 2004 si am vazut cum sta treaba. multumesc mult pentru informatii acum sa vad daca ma descurc si cu taxa, din ce am inteles cam mare... Samurai '02, Citoen C4 '05, Opel cosa'85, Grand Cherokee '06, Mercedes GL420 CDI '07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 :)) am inteles acum, m-am dat cu un ML 270 din 2004 si am vazut cum sta treaba. multumesc mult pentru informatii acum sa vad daca ma descurc si cu taxa, din ce am inteles cam mare... Acum vad in semnatura ca ai si un Samurai. Inseamna ca stii cum e treaba cu 4x4 nepermanent, cu reductor, Super Select este sistemul de 4x4 de la Mitsubishi, mai avansat decat o cutie de transfer clasica. Pininul are si diferential central blocabil, si 3 trepte de 4x4, fata de 2 la cutiile de transfer clasice. Vezi ca s-a mai scris despre asta la sectiunea Mitsubishi. Succes la cumparaturi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
janos Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 ce norme de poluare au motoarele de la pinin? merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
janos Posted February 15, 2013 Share Posted February 15, 2013 Re: Sfat achizitie Pinin 1800cc, benzina, 2001 Multumesc pentru oferta. Inca nu cumpar nimic, nu-s prea hotarat si nici nu am bani inca, i-am cheltuit pe altceva:ft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts