Madnes Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Salut Detin un Pajero MK1 2300 td si am si eu o problema ; Se scurge ulei din spatele distributiei ,ajutatima si pe mine cu un sfat inainte sa ma apuc de ia, "inafara de sa-i dau foc la masina ca m-am gandit deja" DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
30avs Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Re: Scurgere ulei ar fi bine sa faci o poza sa vedem exact pe unde curge, si la masina mea curgea tot pe acolo si am scapat cu garnitura de la capac de la culburtori schimbata, eu am 2.5 nu stiu sigur daca la tine la 2.3 e tot la fel Editat Noiembrie 19, 2012 de 30avs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Scurgere ulei Momentan nu prea am cum sa-i fac o poze dar am desfacut aparatorile din plastic de la distributie mai devreme si este plin de ulei dar nu vad de unde curge DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
30avs Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Scurgere ulei curata bine acolo sa vezi pe unde curge, poate sa fie si de la semeringul de la axa cu came Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 (editat) Re: Scurgere ulei Salut Multumesc pentru celor ce au fost binevoitori sa-mi dea sfaturi. Problema s-a rezolvat iar scurgerile de ulei erau pe la : -Semering vibrochen -Semeringuri-le de la acel sistem de nu da voie la motor sa tremure Si nu in ultimul rand de la vesnica baie de ulei Multumesc si se poate inchide Editat Noiembrie 26, 2012 de Tavi D. DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate