raresmih Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Salutare dragi colegi, Proaspat posesor de frontera va fac cunostinta cu noua mea achizitie . Opel frontera an 1997 cu discuri si arcuri elicoidale pe spate . Am dat o caruta de bani pe ea ,adica 2400 Euro ,dar va explic imediat de ce :) Masina arata si functioneaza impecabil,Km originali Atractia majora a constat in inima acestei masini si starea ei generala .Priviti cum arata motorul si accesoriile aferente ,e noua nouta :). Pt ca vreau sa o fac si mai frumoasa am nevoie deocamdata de : -Aparatori noroi -Scarite ,praguri cum vreti sa le numesc -Bull-bar fata Daca vedeti sau aflati pe undeva dati-mi de stire:) Mihai Editat Noiembrie 20, 2012 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 Re: Nou posesor de frontera Salut Pentru bull bar iti recomand House4x4.ro. Fac treaba buna si le poti vedea si pozele pe site. Eu am acolo un Opel Campo in momentul asta si ii confectioneaza un Bull-bar. O zi buna. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 19, 2012 Partajează Postat Noiembrie 19, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Salut Rares si bine ai venit printre fronteristi! Sa stapanesti sanatos Fronterica! :grin: Nu ai dat deloc mult pe masina, ai ales sa iti iei o Frontera impecabila si pretu e corect ( pentru mine nu exista " ma duc in DE si imi iau cu 1000+ euro!... ori iti iei masina ori caruta) Incearca sa pui niste accesorii frumoase care se preteaza la ea: bull-bar de metal ( original) sau cel mic imbracat in plastic ( nu INOX); pragurile ar merge de inox, dar tot unele frumoase. P.S. De curiozitate, cati KM are? Editat Noiembrie 20, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera Salut Rares si bine ai venit printre fronteristi! Sa stapanesti sanatos Fronterica! :grin: Nu ai dat deloc mult pe masina, ai ales sa iti iei o Frontera impecabila si pretu e corect ( pentru mine nu exista " ma duc in DE si imi iau cu 1000+ euro!... ori iti iei masina ori caruta) Incearca sa pui niste accesorii frumoase care se preteaza la ea: bull-bar de metal ( original) sau cel mic imbracat in plastic ( nu INOX); pragurile ar merge de inox, dar tot unele frumoase. P.S. De curiozitate, cati KM are? Multumesc de sfaturi. Desigur ,pun bull-bar original ,daca aflati ceva pe undeva dati-mi un semn. Am gasit unul din acela pe mijloc la 50 euro ,dar nu-l vreau doar de design . Masina a fot achizitionata de la o reprezentanta Mercedes din Germania ,are 150.000 kM,DAR NU SE VAD DELOC ,E IMPECABILA ,MOTURUL E NOU. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera Daca nu il vrei doar de design, ia unul ca al meu sau daca vrei sa faci off-road fa-ti unul la un atelier specializat. Te asteptam la Frontera Fest 2013 :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera Cauta pe la dezmembrari un bullbar original, dar d-ala care acopera si farurile. E solid, nu e numai de aspect, si are prinderi sanatoase. Scaritele origilane nu sunt chiar asa solide, eu vreau sa imi confectionez singur, din teava rectangulara, mai groasa in carne si cu prinderi de sasiu. De asemenea mai vreau sa ii fac un roof rack, dupa ce il termin o sa postez dimensiunile. Motorul chiar arata ca si nou, mai rar vezi asa ceva la o masina veche. Ai acelas motor ca si mine, x20se. Poate poti sa ma ajuti si pe mine cu mufa asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74866-Am-si-eu-Frontera-Sport-2-0-benzina/page2 , ma intereseaza unde se prinde, sau daca vine vreun fir pana la ea, unde ajunge acel fir. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera Cauta pe la dezmembrari un bullbar original, dar d-ala care acopera si farurile. E solid, nu e numai de aspect, si are prinderi sanatoase. Scaritele origilane nu sunt chiar asa solide, eu vreau sa imi confectionez singur, din teava rectangulara, mai groasa in carne si cu prinderi de sasiu. De asemenea mai vreau sa ii fac un roof rack, dupa ce il termin o sa postez dimensiunile. Motorul chiar arata ca si nou, mai rar vezi asa ceva la o masina veche. Ai acelas motor ca si mine, x20se. Poate poti sa ma ajuti si pe mine cu mufa asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74866-Am-si-eu-Frontera-Sport-2-0-benzina/page2 , ma intereseaza unde se prinde, sau daca vine vreun fir pana la ea, unde ajunge acel fir. Ok,eu te ajut cu mufa ,tu daca faci praguri poti sa faci 2 seturi :) si desigur le platesc ,dar sa stiu aproximativ cat ajung:) Merci!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera unde anume in Bucuresti stai? Cu pragurile nu imi trebuie nimic, cumparam doar materialele, nu o sa ne coste foarte mult. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Noiembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: Nou posesor de frontera unde anume in Bucuresti stai? Cu pragurile nu imi trebuie nimic, cumparam doar materialele, nu o sa ne coste foarte mult. Continuam discutia pe privat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Gata ,am aranjata-o!:)e de bine desigur,:) Bulbar original cu 4 proiectoare ,praguri ,aparatori noroi,revizie generala ,uleiuri ,placute curele ,anvelope . Total 1000 Euro:( Un singur lucru mai am nevoie ,butonul care aprinde proiectoarele fata,are mufele ,la bord este buton mort dar cu fire trase ,este situat direct sub cel de ceata spate. Daca are cineva asa ceva help-me!. Merci!!! Ps revin cu poze ,azi am finalizat dar nu am spalat-o si am zis ca e urata:) Stima!! Editat Decembrie 1, 2012 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Salut, Am nevoie si de releu ,din cutia mea lipseste R5 ,R4 probabil e util pt proiectoarele mari -din fericire acesta exista . Am imprumutat de la colegul Bozo poza cu butonul dorit ,am atasat si poza cu bordul meu unde se vade lipsa acestuia :( [ATTACH=CONFIG]159420[/ATTACH] Daca are cineva ,rog un mesaj. Multumesc!! !! Editat Decembrie 3, 2012 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Bine ai venit,colegule..! Butonul de proiectoare cautat de tine se potriveste de Astra F,Corsa B,Vectra A,Calibra...Masini pe care nu se poate sa nu le gasesti la orice dezmembrare,cat de amarata ar fi..mai mult de 20-30 ron nu cred sa fie.Cele de pe mijloc trebuie sa se aprinda odata cu faza lunga.Poti sa le faci proba cu un releu oarecare,de la claxon,de exemplu. La shimbatorul de viteze mai ai 2 butoane oarbe,sunt de la incalzirea in scaune.Se potrivesc de la aceleasi masini mentionate mai sus,si orice Frontera este precablata deja,mufele sunt sub mocheta.(asta daca nu ai deja) Din poza de la motor,vad 2 surubele prinse pe radiator..toate Fronterele 2.0 benz nu au difuzor pe elicea de la vasc.A ta pere ca are.Poti sa pui o poza mai detaliata,pls? PS-Cred ca ar trebui sa faci ceva cu husa aceea minunata de pe volan. Editat Decembrie 4, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Bine ai venit,colegule..! Butonul de proiectoare cautat de tine se potriveste de Astra F,Corsa B,Vectra A,Calibra...Masini pe care nu se poate sa nu le gasesti la orice dezmembrare,cat de amarata ar fi..mai mult de 20-30 ron nu cred sa fie.Cele de pe mijloc trebuie sa se aprinda odata cu faza lunga.Poti sa le faci proba cu un releu oarecare,de la claxon,de exemplu. La shimbatorul de viteze mai ai 2 butoane oarbe,sunt de la incalzirea in scaune.Se potrivesc de la aceleasi masini mentionate mai sus,si orice Frontera este precablata deja,mufele sunt sub mocheta.(asta daca nu ai deja) Din poza de la motor,vad 2 surubele prinse pe radiator..toate Fronterele 2.0 benz nu au difuzor pe elicea de la vasc.A ta pere ca are.Poti sa pui o poza mai detaliata,pls? PS-Cred ca ar trebui sa faci ceva cu husa aceea minunata de pe volan. Salut, Multumesc de sfatul vis a vis de acel buton ,toate aceste masini au butonul de ceata spate,care e sila mine ,cel de fata e foarte rar ,doar la cele cu proiectoare si nu are 5 pini ,oricum merci de sugestie. Husa e data jos din prima zi :)) cu o solutie de vopist piele +intaritor toate la 8 lei ,am aranjat volanul si l-am facut nou.Incalzire in scaune nu am ,fac rost de cele necesare si o aranjez. Revin cu poza solicitata. Merci ,toate bune! Editat Decembrie 4, 2012 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Salut, Multumesc de sfatul vis a vis de acel buton ,toate aceste masini au butonul de ceata spate,care e sila mine ,cel de fata e foarte rar ,doar la cele cu proiectoare si nu are 5 pini ,oricum merci de sugestie. Merci ,toate bune! Nu inteleg ce zici de acel buton,daca vrei sa-l pui se potriveste de la ce ti-am spus,si nu de la altceva.Nici macar de la frontera 92-96 sau 99-2002. Asta e bordul de Frontera B http://en.club-opel.com/gallery_detail.php?id=1598&ddlb_model=11 Editat Decembrie 5, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Nou posesor de frontera Nu inteleg ce zici de acel buton,daca vrei sa-l pui se potriveste de la ce ti-am spus,si nu de la altceva.Nici macar de la frontera 92-96 sau 99-2002. Asta e bordul de Frontera B http://en.club-opel.com/gallery_detail.php?id=1598&ddlb_model=11 Masinile respective ,daca nu au proiectoare, nu au acel buton,in plus daca il au, nu are 5 pini ,doar 4 ,ca cel de ceata spate existent la mine ,identic ca forma cu ce caut eu. In concluzie butonul cautat de mine se potriveste doar de la Frontera A2. Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Nou posesor de frontera Ia fa totusi o incercare si baga mufa de la proiectoare in butonul de ceata si vezi ce se intampla. O sa fi surprins ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Nou posesor de frontera Ia fa totusi o incercare si baga mufa de la proiectoare in butonul de ceata si vezi ce se intampla. O sa fi surprins ... Butonul de ceata are 4 pini ,butonul care ar trebui sa-l pun acolo are 5 . L-am comandat si incerc atunci. Multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Nou posesor de frontera Poza cu difuzorul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Nou posesor de frontera Deci exista.. :banana Desi nu l-am vazut pe nici un 2.o pana acum,era imposibil sa fi pus ventilatorul fara el.. Aviz amatorilor cu 2.0 ! Mersi colegule pentru poza edificatoare. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Nou posesor de frontera Deci exista.. :banana Desi nu l-am vazut pe nici un 2.o pana acum,era imposibil sa fi pus ventilatorul fara el.. Aviz amatorilor cu 2.0 ! Mersi colegule pentru poza edificatoare. Da exista ,din cauza lui sta apa mea la prima inie,:)il dau jos:)) Glumesc ,cred ca termostatul deschide prea devreme sau ramane pe deschis ,doar la pante in teren urca apa la 90 +grade. Acum, a dat si frigul nu am ce sa-i fac sa treaca de prima linie,i-am pus un carton pe jum de radiator ,sa vad acum ce zice ,maine la prima ora plec la un fazan si o probez . Stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Nou posesor de frontera nici la mine nu mai urca apa mai mult de 2-3 linii nici dupa 100 km... Cred ca e de la termostat. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kriu Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Deci exista.. :banana Desi nu l-am vazut pe nici un 2.o pana acum,era imposibil sa fi pus ventilatorul fara el.. Aviz amatorilor cu 2.0 ! Mersi colegule pentru poza edificatoare. atentie mare dragos!!! este ventilator electric!!! nu este vascocuplaj... :old :banana este motorul x20se modelul dupa 96... la c20ne au pus vascul, fara difuzor...:be Editat Decembrie 7, 2012 de kriu frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1 frontera B 2.2 16v sport - de plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Nou posesor de frontera Azi am schimbat termostatul ,rezultatul o foarte usoara schimbare ,a ajuns aproape de mijloc si acolo a intepenit,am pus si carton in fata si degeaba . O las asa ca sunt multumit de caldura ,poate e mai bine decat sa fiarba :)) Cu stima!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera atentie mare dragos!!! este ventilator electric!!! nu este vascocuplaj... :old :banana este motorul x20se modelul dupa 96... la c20ne au pus vascul, fara difuzor...:be Acuma vasc sau electric,randament mai mare da cu difuzor.Eu daca nu as avea,mi-as pune,indiferent de ventilator. Nu-mi dau seama din poza daca suportul ventilatorului e corp comun cu difuzorul. Editat Decembrie 11, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Decembrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2012 (editat) Re: Nou posesor de frontera Hai sa o arat la fata ca i-am pus bull bar-ul:) si desigur ,cel mai important ,am INMATRICULAT-O. Mai vreau un portbagaj ,sa mut rezerva ca e prea grea pe usa si gata cu bagatul banilor . Am dus-o in aproape 4000 ,dar masina de la motor pana la toba finala e Noua Nouta. E f buna dar mai are pana-l prinde din urma pe fratiorul mai mare Mitsu Pajero ,poate un blocant ar mai echilibra balanta [ATTACH=CONFIG]162438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162445[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162444[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162443[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162442[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162441[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162440[/ATTACH] LA MULTI ANI!!!!!! Editat Decembrie 31, 2012 de raresmih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate