Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

60 ani de Land Rover

mariusg

Postări Recomandate

Buna ziua

Ma adresez tuturor posesorilor de Rover (Land+Range) cu anuntul ca anul acesta se implinesc 60 ani de la infiintarea firmei Land Rover.

Toata Europa este impinzita de intilniri, manifestatii, evenimente, tirguri, etc sub egida Land Rover.

Poate ca, daca doriti, am putea si noi sa facem o mica intilnire asa ca intre posesori de aceeasi marca.

Am incercat sa aflu si programul de evenimente pe acest an al importatorului marcii in Romania, dar acesta nu este definitivat (intelegeti voi mai multe.....). In orice caz daca apare vreun eveniment oficial va tin la curent.

Pana una alta poate reusim sa ne vedem noi.

Ce spune-ti?

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 60 ani de Land Rover

am sa fiu prezent!!!

I'm driving a Rover, Range Rover :grin:

Range Rover Classic V8

The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine

Link spre comentariu

Buna ziua

Ma adresez tuturor posesorilor de Rover (Land+Range) cu anuntul ca anul acesta se implinesc 60 ani de la infiintarea firmei Land Rover.

Toata Europa este impinzita de intilniri, manifestatii, evenimente, tirguri, etc sub egida Land Rover.

Poate ca, daca doriti, am putea si noi sa facem o mica intilnire asa ca intre posesori de aceeasi marca.

Am incercat sa aflu si programul de evenimente pe acest an al importatorului marcii in Romania, dar acesta nu este definitivat (intelegeti voi mai multe.....). In orice caz daca apare vreun eveniment oficial va tin la curent.

Pana una alta poate reusim sa ne vedem noi.

Ce spune-ti?

Salut Marius,

Cum am vorbit, in perioada 18 - 22 Iulie am sa fiu plecat in UK - Northampton la THE WORLD'S BIGGEST LAND ROVER SHOW. Cu atat mai mult vreau sa particip si aici daca se organizeaza ceva :h5 asa ca bucuros oricand de o intalnire cu fanii Land/Range Rover!

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu

Cum am vorbit, in perioada 18 - 22 Iulie am sa fiu plecat in UK - Northampton la THE WORLD'S BIGGEST LAND ROVER SHOW.

---------------------------------------------------------------------------------------

Teddy, da-ne mai multe detalii in afara de cele oficiale, pe care le stim !

Am merge si noi acolo !

Multumesc !... :h5 :cl

Link spre comentariu

Cum am vorbit, in perioada 18 - 22 Iulie am sa fiu plecat in UK - Northampton la THE WORLD'S BIGGEST LAND ROVER SHOW.

---------------------------------------------------------------------------------------

Teddy, da-ne mai multe detalii in afara de cele oficiale, pe care le stim !

Am merge si noi acolo !

Multumesc !... :h5 :cl

Tot ce stiu pana acum stiu de pe site-ul oficial al festivalului (http://www.lrmshow.com) si de pe youtube unde sunt filmulete din anii trecuti. La fel am mai vazut in LRM articole despre acest eveniment anual dar cum in acest an sunt 60 ani de LR ma astept sa fie ceva special. Ce ma astept sa fie: o mare de LR care mai de care mai uschite, toata industria de aftermarket si un loc de intalnire al celor care iubesc aceste masini :hi . Ce am facut eu pana acum: am accesat site-ul si am facut rezervarile pentru locul de campare si pentru doua ture de off road. Am rezervat de fapt pentru sase nopti si daca tot merg pana acolo (aprox. 2600 km) fac si un tur prin imprejurimi si nu numai (). Nu ajungi asa de des in UK cu masina asa ca eu cred ca merita. Mai includ in program si valea Loarei cu castelele ei si Parisul pe care ori de cate ori l-ai vedea tot mai ramane ceva de vazut! Si mai sunt si altele la care ma gandesc (Venetia, de exemplu...)

Oricum, am inceput pregatirile (masina, cort, etc) iar in urmatoarele doua saptamani definitivez programul si fac rezervarile pe traseu. M-as bucura sa fim mai multi in aceasta calatorie :cl . Noi suntem 5 persoane cu un Defender 110. Daca se mai hotaraste cineva anuntati-ne si pe noi :h5 Suntrem gata sa primim idei, sfaturi, propuneri pentru calatorie asa ca le asteptam. Multumim. Cam asta ar fi.

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Sambata 24.05.2008 am fost invitat la un eveniment (test) offroad organizat de reprezentanta LR in Romania pe circuitul de motocros de la Ciolpani.

Este primul dintr-o campanie care se v-a desfasurat sub egida 60 de ani de LR.

Campania v-a cuprinde intilniri, evenimente, concursuri, chiar si o academie de offroad exact ca in Anglia.

Am propus ca la aceste manifestari sa fim invitati si noi, fanii LR/RR din club 4x4 pentru a evidentia traditia marcii.

Oamenii au fost foarte binevoitori si chiar deschisi la asemenea idei.

Urmeaza sa-si definitiveze calendarul si structura evenimentelor.(din cite am inteles v-a fi un eveniment la 2 saptamini).

Daca doriti sa participati si astfel sa facem si noi intilnirea membrilor 4x4 detinatori de LR/RR, va voi tine la curent cu detalii noi.

Mai jos citeva imagini de la eveniment.

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Sambata 07.06.2008 se va desfasura un nou eveniment Land Rover Offroad Day la circuitul de motocros de la Ciolpani incepind cu orele 11.00.

Am vorbit cu organizatorii si au fost de acord sa venim si noi membrii clubului 4x4 posesori de LR/RR.

Iata ca s-a ivit si ocazia sa ne intilnim si noi.

Daca vreti sa veniti, va rog sa ma contactati prin pm sau la telefonul din cartea de telefon a forumului pentru a intocmi si trimite lista cu participanti (nume/prenume/tf mobil). Tin sa mentionez ca nu costa nimic.

Astept mesajele voastre pana joi la orele 11.00.

O zi buna

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare