suirad Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Sal!Am un un Pajero scurt/cabrio si a fost inmatriculat ca autoutilitara!cum o fi posibil?Si cabrio se face?? memento mori! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Te intereseaza procedura tehnica, legala sau ce anume ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 20, 2012 Partajează Postat Noiembrie 20, 2012 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Sau doar te lauzi? :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Eu am inteles ca vrea sa stie cum e posibil sa fie si cabrio si autoutilitara... nu vad care ar fi problema, de ce sa nu se poata. Poate ne dai mai multe detalii sa fim siguri ca am inteles sau ca nu am inteles. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Q-SETE Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Era pe net , la sectiunea vanzari un cabrio, autoutilitara din timisoara parca. Deci se poate. Din cate am inteles se poate transforma la reprezentanta in autoutilitara contra sumei de aprox 800 euro. Cand am vorbit eu cu ei mi-au pus conditia ca masina sa fie hidramata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Cand am vorbit eu cu ei mi-au pus conditia ca masina sa fie hidramata. Ce treaba are Maica Precista cu patefonul?!?! Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 24, 2016 Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Salut,chair daca e foarte tarziu am sa raspund totusi,este posibil pt ca spatiul dedicat banchetei din spate este folosit drept spatiu depozitare si prin urmare bacheta din spate este scoasa din uz.Acum daca pe talon masina este inscrisa ca fiind autoutilitara dar exista bancheta in masina e de rau. Spun asta pt ca si eu am o aceeasi masina Pajero J-top adica cabrio dar pe talon autoutilitara. Mirel Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Salut,chair daca e foarte tarziu am sa raspund totusi,este posibil pt ca spatiul dedicat banchetei din spate este folosit drept spatiu depozitare si prin urmare bacheta din spate este scoasa din uz.Acum daca pe talon masina este inscrisa ca fiind autoutilitara dar exista bancheta in masina e de rau. Spun asta pt ca si eu am o aceeasi masina Pajero J-top adica cabrio dar pe talon autoutilitara. Mirel pai si daca e utilitara cu 4 sau 5 locuri in acte care e problema? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? pai si daca e utilitara cu 4 sau 5 locuri in acte care e problema? Se refera la diferenta dintre autoutilitara cu 2 usi si cea cu 4 usi, adica daca te opreste cap de creta si te gaseste cu bancheta in spate si masina este autoutilitara cu 2 locuri te incadreaza la "transport persoane in spatiul destinat transportului de marfa", lucru "nitel" interzis" si o sa ai ceva probleme. Probabil ca-ti vei lua o amenda frumusica, iti va fi retinut talonul si vei trimis sa-ti aduci masina in starea descrisa in acte si apoi sa mai treci nitel pe la RAR pentru a confirma si aviza modificarea. Daca e in 4 usi, e mai bine, evident. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 (editat) Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? am o oarecare experienta in domeniu si partea cu problemele nu e chiar asa de grava, in sensul ca una e sa duci oameni in remorca TIR-ului si alta e sa pui bancheta la o autoutilitara, oricum amenda maxima este de 280lei iar talonul "il uiti" acasa, m-am intalnit cu astfel de probleme eu avand Terrano-ul inmatriculat N1 si bancheta in spate, in general nici nu se leaga daca bancheta face parte din peisaj... daca ar fi sa ai masina corecta conform RAR atunci ar trebui sa tii tot timpul si grilajul despartitor si podeaua de tego si jos proiectorare, bullbar, bari metalice, gume mari etc asa ca bancheta e doar o mica parte din toata chestiunea iar legat de autoutilitare ciudate stiu si acum Matizuri transformate in autoutilitare pe vremea cand se putea care si acum sunt inmatriculate ca atare, deci orice e posibil Editat Mai 25, 2016 de Astral Al doilea " i " este la "sa tii", nu la "ar trebui"..... Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 (editat) Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Multumesc Astral pentru completare.EU am raspuns intrebari de la inceputul acestui topic si nu ma contrazic in tehnici de fentare a politiei.Ideea este ca daca esti prins cu bacheta din spate montata cand pe talon scrie autoutilitara si nu saloon,estate sau alte denumiri,urmezi sa suporti consecintele enumerate mai sus de catre Astral. Acum eu vorbesc strict de modelul Pajero J-Top pt care a fost deschis acest topic. Cu respect. p.s. nu exista J-top 4 usi/7locuri asta cred ca clarifica treaba Editat Mai 25, 2016 de Astral Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Se refera la diferenta dintre autoutilitara cu 2 usi si cea cu 4 usi, adica daca te opreste cap de creta si te gaseste cu bancheta in spate si masina este autoutilitara cu 2 locuri te incadreaza la "transport persoane in spatiul destinat transportului de marfa", lucru "nitel" interzis" Multumesc Astral pentru completare.EU am raspuns intrebari de la inceputul acestui topic si nu ma contrazic in tehnici de fentare a politiei.Ideea este ca daca esti prins cu bacheta din spate montata cand pe talon scrie autoutilitara si nu saloon,estate sau alte denumiri,urmezi sa suporti consecintele Completare/precizare: Sunteti putin dezinformati, exista (intr un numar nu foarte mic) Autoutilitare cu 4 locuri si 2 usi, nu trebuie sa ai masina lunga/4usi/7locuri pentru a fi utilitara cu 4/5 locuri. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 25, 2016 Partajează Postat Mai 25, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Completare/precizare: Sunteti putin dezinformati, exista (intr un numar nu foarte mic) Autoutilitare cu 4 locuri si 2 usi, nu trebuie sa ai masina lunga/4usi/7locuri pentru a fi utilitara cu 4/5 locuri. CORECT ! Despre LOCURI vroiam sa zic, nu despre usi !:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Completare/precizare: Sunteti putin dezinformati, exista (intr un numar nu foarte mic) Autoutilitare cu 4 locuri si 2 usi, nu trebuie sa ai masina lunga/4usi/7locuri pentru a fi utilitara cu 4/5 locuri. Patrolul meu e 2 usi si 5 locuri in acte Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 26, 2016 Partajează Postat Mai 26, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Patrolul meu e 2 usi si 5 locuri in acte Si din cand in cand te mananca s-o vinzi....! :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Mai 27, 2016 Partajează Postat Mai 27, 2016 Re: pajero mk 2 - autoutilitara ??? Si din cand in cand te mananca s-o vinzi....! :wink: Parca ma mananca iar sa-l schimb pe un Hilux ...asa ca da e careva care doreste o schimbare sa ma anunte Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate