Onyx Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Buna De curand mi-am luat un Samurai batranel si am hotarat sa il pun pe forum. Veveritza e din 87 motor 1.3 pe carb cu mici modificari la ea : Kit inaltatoare ( nu stiu cati cm ) distantiere jante ( la fel nu stiu cati cm ) Jante schimbate si cauciucuri BFGoodrich Mud-Terrain T/A 215/75/15 . Masina merge binisor dar mai trebuie investit putin in ea : Schimbat garnitura baie ulei si semering + rulment presiune si niste bucsi fata la foi . Masina se comporta bine pe noroaie si abia astept sa o mai testez dupa ce rezolv treaba cu scurgerea de ulei. Poze: Daca masina o voi tine doresc sa pun urmatoarele pe ea: Troliu, MRL-uri, un roll cage cat decat si schimbat bull barul Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Sa-ti fie cu noroc si sa te poarte multi km pe dealuri si munti :h5 Sa ne tii la curent cu jurnalul masinii si eventual cu iesirile prin paduri la rubrica destinata. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Faina veverita, sa o stapaniti sanatos :h5 . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Felicitari pentru achizitie! Rezolva-ti scurgerile de ulei si hai cu noi pe la iesiri. Cred ca am prin garaj ceva cercei de arc in stare buna. Daca ti-s de folos ti ofer ca eu nu am ce face cu ei. Ai cine sa iti faca reparatiile necesare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Faina veverita , e acelasi an cu a mea ('87-'88) , Sa te bucuri si sa te duca pe unde nici nu ai visat!!! Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Felicitari pentru achizitie! Rezolva-ti scurgerile de ulei si hai cu noi pe la iesiri. Cred ca am prin garaj ceva cercei de arc in stare buna. Daca ti-s de folos ti ofer ca eu nu am ce face cu ei. Ai cine sa iti faca reparatiile necesare? Buna domnu MAX . Am cumparat cerceii pentru foi pe fata noi cu 10lei/buc de la firma aia de pe Zorilor .... dar inca nu le-am pus sus. Da am un mecanic bun dar nu a mai lucrat pe Samurai deocamdata ..... dar as prefera sa o duc la cineva care stie ce trebe dat jos mai usor si mai rapid pentru ca mie imi curge ulei din spate de la baie si cred ca trebe dat jos motoru sau cutia sa schimb si semeringul de la ( palier/vibrochen sau volanta - cred ca tot una e ) Niciodata nu sti ce e pana nu desfaci si verifici ... Daca ma trimite-ti la cineva care stie cu ce se mananca Veveritza si binenteles nu lucreaza ca la reprezentanta raman dator ps: cu ce presiune in roti sa umblu cu cauciucurile astea ? Momentan am 1 atmosfera dar merge mai greoi volanul si consumul .... Daca bag 1.2 sa zicem deja ma scutura cam tare ... Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Pai cam asa sta treaba, in teren lasi cauciucurile mai moi, nu indeajuns incat sa dejantezi, 0.8-1 e ok (asta e presiunea care o am eu in roti cand ies in teren). Iar pentru asfalt, baga mai mult, macar 1.5 zic eu (in at-urile de strada am 1.8, si nu scutura foarte tare, dar macar nu solicit foarte mult directia si am si un consum mai decent) Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corrad Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Re: Veveritza noua la Baia Mare Salut, sa o stapanesti sanatos, dar deja o vinzi? Am vazut-o postata cu data de ieri pe un site... asta pentru ca ma uit de mult dupa o veverita, momentan sunt in negocieri cu un proprietar de veverita si s-ar putea de sambata sa intru si eu in :cl :banana Editat Noiembrie 22, 2012 de corrad Ai dracu" rusi au fost romanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Daca ma trimite-ti la cineva care stie cu ce se mananca Veveritza si binenteles nu lucreaza ca la reprezentanta raman dator Unde iti recomand eu pot sa iti garantez o lucrare profi iar manopera ar fi 450 de lei pentru ce ai spus mai sus respectiv inlocuire garnitura baie, inlocuire simering vibrochen, inlocuire rulment de presiune sau tot ansamblu ambreiaj daca e cazul. Nu stiu daca e mult sau putin dar stiu ca lucrarea se face asa cum trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Pfff 1.5 E mult pentru veveritza . Tu ai VITARA ! si vitara nu scutura in halu in care scutura Sami .... Da am puso la vanzare vreau sa iau una mai noua cred pe injectie si cu arcuri ... desi cred ca la off-road e mai buna suspensia pe foi dar mai rigida. Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Unde iti recomand eu pot sa iti garantez o lucrare profi iar manopera ar fi 450 de lei pentru ce ai spus mai sus respectiv inlocuire garnitura baie, inlocuire simering vibrochen, inlocuire rulment de presiune sau tot ansamblu ambreiaj daca e cazul. Nu stiu daca e mult sau putin dar stiu ca lucrarea se face asa cum trebuie. Daca spune-ti ca e o lucrare profi e ok. Trimiteti-mi numar pe pm sau o adresa de contact unde sa ma duc si binenteles daca pot zice ca ma duc din partea lui MAX :grin: Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Cateva poze noi :) Si cateva intrebari. 1.Cand dau drumu la caldura si pun pe pozitia 2 sa sufle la picioare si din gurile de pe bord ( nu la parbriz ) DECE numai la picioare baga caldura si pe bord sufla rece ? Asa e din fabrica sau la mine e ceva bulit ..... 2. Cablu de la reductor ce merge pe partea stanga si intra pe undeva pe langa pedale , la ce foloseste ? MS Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Cablul de la reductor este cel de kilometraj. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Cablul de la reductor este cel de kilometraj. MS de raspuns . ps: ai idee daca e bine sa pun ulei VATOil SynTrag GL-5 75W-90 in reductor ? ( in cutie deasta am pus ) Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare MS de raspuns . ps: ai idee daca e bine sa pun ulei VATOil SynTrag GL-5 75W-90 in reductor ? ( in cutie deasta am pus ) [ATTACH=CONFIG]160282[/ATTACH] Fara nici un fel de problema, poti sa pui. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare 1.Cand dau drumu la caldura si pun pe pozitia 2 sa sufle la picioare si din gurile de pe bord ( nu la parbriz ) DECE numai la picioare baga caldura si pe bord sufla rece ? Asa e din fabrica sau la mine e ceva bulit ..... MS Salut, Nu e nimic bulit, asa avem toti. Ciudat dar asa au gandit-o japonezii... daca te uiti o sa vezi ca si desenele iti indica asa: sageata rosie la picioare si sageata albastra la bord. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Salut, Nu e nimic bulit, asa avem toti. Ciudat dar asa au gandit-o japonezii... daca te uiti o sa vezi ca si desenele iti indica asa: sageata rosie la picioare si sageata albastra la bord. Da asa arata ..... dar e totusi ciudat si nasoala treaba :roll: era frumos sa bage caldura peste tot. Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare totusi nu uita ca este o masina din 1987 si nu cred ca are climatronic tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare totusi nu uita ca este o masina din 1987 si nu cred ca are climatronic :ha::ha: Nici eu nu am climatronic si tot din 87 sunt :old . Sa nu crezi ca numai masinile cu climatronic sufla aer cald pe gurile din bord :P Au facut-o Japonezi mai jmekera sa nu fie la fel ca altele probabil .... Intrebare: Se poate sa fi montat fostul proprietar foile de arcuri invers ? Adica cu bucsile mici pe fata si pe spate bucsile mari ? pentru ca azi am incercat sa schimb bucsine din cerceii din partea fata a masini si nu mi sa potrivit bucsa originala pentru fata, trebe sa pun bucsa mica cum e in spate .... ceva mi se pare ciudat la sistemul de prindere. ( voi pune o poza maine ) Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Japonezii s-au gandit ca cei care conduc astfel de masini, nu au nevoie de prea multa caldura, trebuie sa ramana vigilenti cu covrigu.... sa nu-i ia somnu. Scuze daca sunt off:h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Intrebare: Se poate sa fi montat fostul proprietar foile de arcuri invers ? Adica cu bucsile mici pe fata si pe spate bucsile mari ? pentru ca azi am incercat sa schimb bucsine din cerceii din partea fata a masini si nu mi sa potrivit bucsa originala pentru fata, trebe sa pun bucsa mica cum e in spate .... ceva mi se pare ciudat la sistemul de prindere. ( voi pune o poza maine ) Salut, Esti sigur ca bucsa care ai primito e cea care trebuie? Sa nu fie pentru alt model de arc/cercel, pentru ca la suzuki in general, am vazut ca se mai practica sa primesti alte piese decat cele de care ai nevoie, in general nu toate pupa cu seria masinii. Dao jos pe cea veche de tot si mergi cu ea in mana la piese auto si zile ca aia iti trebuie. Din cate stiu eu, nu prea merge pus arcul pe dos la Samurai, posibil sa gresesc! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Am rezolvat . Bucsa aia mare e pentru spate nu pentru fata ...... Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Va rog cine are sau cine stie BINE. Doresc o schita pentru montarea carburatorului original pe masina , sau un tutorial cum se monteaza carbu pe masina . eu momentan am un carb Dellorto si siplu-corp , as dori sa montez cel original, dar nu m-as pune la treaba fara sa stiu ca sunt prea multe vacumuri si furtunase ... MS Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 (editat) Re: Veveritza noua la Baia Mare Va rog cine are sau cine stie BINE. Doresc o schita pentru montarea carburatorului original pe masina , sau un tutorial cum se monteaza carbu pe masina . eu momentan am un carb Dellorto si siplu-corp , as dori sa montez cel original, dar nu m-as pune la treaba fara sa stiu ca sunt prea multe vacumuri si furtunase ... MS Cel mai bine ar fi sa faceti rost de un manual de service daca nu aveti inca deoarece acolo gasiti toata informatia de care aveti nevoie... As avea eu, si in engleza si in spaniola... Editat Decembrie 22, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Onyx Postat Decembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Veveritza noua la Baia Mare Cel mai bine ar fi sa faceti rost de un manual de service daca nu aveti inca deoarece acolo gasiti toata informatia de care aveti nevoie... As avea eu, si in engleza si in spaniola... Buna , si il puteti pune pe PM ca fisier .PDF ? sau aveti manual original pe hartie .... Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate