janos Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Salutare. As vrea sa cumpar un 4x4 si oscilez la clasa mica intre daihatsu feroza, suzuki jimni (cam micutza pt. inaltimea mea...1.90) si suzuki grand vitara. Cel mai mult mi-a atras atentia modelul de grand vitara de 1.6 din 2000-2002, in doua portiere...dar nu stiu ce norma de poluare are, pentru a-mi face un calcul pentru inmatriculare. As fi recunoscator cu mai multe informatii, ce consum are etc. Precizez ca nu am de gand sa-i fac prea mari modificari, o voi folosi mai mult la vanatoare, drumuri de tara, iarna etc. Masina as cumpara-o de afara, ca buget maxim 5000 eur. Multumesc anticipat pt. raspunsuri. Editat Noiembrie 21, 2012 de janos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 21, 2012 Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Re: Grand vitara 1.6 2002 Buna seara ! Una din 2002, norma de poluare ar fi Euro 3 . Motorul care v-a atras atentia este cel care e si pe Vitara (1590 cm3, 96 cp, cod motor G16B) . Performanta acestui motor pe asfalt este una destul de discreta . Cu acest motor, s-a comercializat si o versiune cu CV automata . Pentru consum, bagati un ochi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56068-consum-real-vitara&highlight=consum+suzuki+vitara ( Vitarele 1.6 16v ) . Bafta ! Cu respect, Teodor. Editat Noiembrie 21, 2012 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
janos Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Re: Grand vitara 1.6 2002 - doresc informatii ! Multumesc pentru raspuns. Am incervat pe anaf.ro la calculatorul de taxe sa vad cat costa inmatricularea...trece de 1000 si bine de euro. Ar fi mai indicat sa cumpar masina in 2013? Aveti ceva vesti? Pretul pieselor pt. un GV modelul de mai sus cam cu ce alta masina se poate compara? La GV si vitara, au platforma in genul lui jimny? Editat Noiembrie 21, 2012 de janos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Grand vitara 1.6 2002 - doresc informatii ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74076-Modificare-taxa-de-prima-inmatriculare --> despre taxa de prima inmatriculare... Suzuki, in general, pretul pieselor este unul rezonabil fata de alte marci... GV si Vitara, cam acelasi lucru decat ca GV e mai modern . Stock, Jimny este mai bine adaptat datorita faptului ca are puntea fata rigida . Vitara are destule avantaje : mai multe motoare pentru a alege, mai lat / mai multa stabilitate, mai mult spatiu, etc . Jimny e aproape tot ce este sub caroseria Samuraiului decat ca are arcuri si o caroserie mai noua . Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
janos Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Grand vitara 1.6 2002 - doresc informatii ! Merci Teodor pt. raspuns. Chiar am dat o tura cu un Jimny din 2004 cabrio, doar ca era cam tras de el, ii tremura volanul din ax...dar era "tough little guy" in teren. Dar e cam micutz ... eu vreau sa o folosesc si intr-un concediu ceva, iesiri pe teren...pescuit, vanatoare etc. P.S. Am vazut un patrol in 2 portiere, mi se parea cat china masina aia dar, e de la mama lui. Foarte robuste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate