nissan4x4 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Toti posesorii de Terrano ( I sau II) se vaita constant de trosnetul produs de suspensie la urcarea/coborarea unor obstacole , gen bordura. Cauza acestor zgomote este uzura elementelor de tirant: - bucsa cauciuc spate tirant - bucsa de protectie metalica a tirantului - tirantul insusi ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Cam asa arata elementele uzate: 1. urechea de sasiu Editat Noiembrie 22, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 (editat) Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti 2. tirantul 3. bucsa metalica de protectie a tirantului 4. bucsa cauciuc tirant Editat Noiembrie 22, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti si eu care credeam ca-i de la opritoarele de pe bascula in frictiune cu fuzeta! Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti si eu care credeam ca-i de la opritoarele de pe bascula in frictiune cu fuzeta! Ceea ce zici tu este sunetul acela de metal frecat pe metal la capat de cursa a directiei ... se rezolva cu opritoare noi / si sau muuulta vaselina pe piesele in contact :wink: Asteptam cu nerabdare solutia "neinvaziva" la repararea gaurii ovalizate din suportul tirantului (urechea de pe sasiu).:al Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trike1 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti sudat pe urechea veche o alta mai groasa:wink: Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trifas octavian Postat Februarie 8, 2013 Partajează Postat Februarie 8, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Am avut si eu problema asta si noroc cu Paul, ca deja nu mai stiam ce sa schimb sa scap de sunetul metalic... Am facut la strung niste bucsi metalice in forma de T, cu ,,piciorusul" T-ului sanfrenat si cu gaura interioara pe diametrul tirantului. Au fost introduse de mecanic fortat in gaura sasiului si dupa aceea bagat prin ele tirantul si strans cu cheia dinamometrica...evident eu vroiam sa le sudez peste suportul sasiului dar mecanicul nu a vrut nici mort...era sambata deja petrecuse destul timp cu mine si asa mai departe. Oricum, asa cum le-a pus el, deocamdata sunt ok, m-am dat un pic cu masina pe maidanele Ploiestiului si nu mai face ca inainte...acu' sa vad ce se mai intampla in timp, daca incepe iar sa faca zgomote, gasesc o varianta sa sudez bucsle asa cum am dorit inutial. Pana una alta metoda a fost neinvaziva, deci poate fi ok...va tin la curent cu ce se mai intampla...pana atunci, km multi, balti, noroaie sau orice altceva va doriti! "Dumnezeu trebuie sa fi iubit prostii...prea a facut multi." Albert Einstein 4x4MANIA is where we are! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Stie cineva, daca tirantul sau bucsa de tirant este defecta este afectat si unghiul de fuga? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 16, 2013 Partajează Postat Aprilie 16, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Am facut reparatia in zona tirantilor (sudat/reparat ) urechi + schimbat bucsi. Nu a dat rezultate deoarece in 10 000 km arata de parca am 100 000 :old in conditiile in care, in afara de 1000 km de drum forestier soft ,masina a vazut numai asfalt.Acum scoate zgomote de zici ca nici nu le-am schimbat... Cel mai ingenios in materie de modificat "elementele problema" la un Terrano 2,pana acum ,pot spune ca e Florin. A fost la Trialul de la Tintea cu un Terrano 2 scurt .Pe spate a imbunatatit considerabil "deficientele Terrano 2" si acum e in lucru fata . De indata ce am timp si "$$$...timp" ma bag si eu la modificat la el deoarece a revolutionat destul de mult o gramada de probleme. Nu e reclama ...e adevar :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Daca nu te superi as vrea sa stiu si eu ce probleme ai avut pe spate la R20 ca la al meu in 200.000 km nu am avut absolut nici o problema (ma rog am schimbat de 2 ori bieletele anti ruliu dar asta eu zic ca nu e o problema). Toate problemele care le am vin din fata :(. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Nu am zis ca am avut probleme pe spate .Am spus ca am cunoscut pe cineva care a facut pe spate ceva modificari,in sensul cresterii performantelor . Pe fata ,fiind mai complicat si plin de bube, probabil ca trebuie calculat totul f atent :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Nu am zis ca am avut probleme pe spate .Am spus ca am cunoscut pe cineva care a facut pe spate ceva modificari,in sensul cresterii performantelor . Pe fata ,fiind mai complicat si plin de bube, probabil ca trebuie calculat totul f atent :wink: salut, care ar fi modificarile facute la puntea spate ? eu singura modificare pe care am considerat-o necesara la terrano 1 a fost intarirea barei panhard, amortizoare si arcuri OME +3, bucsi originale la bratele inferioare, bielete la bara stabilizatoare. la puntea fata eu am refacut suportii de pe sasiu, tirantul in sine( incarcat cu sudura + strunjire la cota initiala) bucsi originale si acum acolo totul este ok. Problemele mele cele mai mari sunt semicaseta de directie si bara de conexiune care dau sindromul de"ochi incrucisati" pe urcarile in span. multumesc pt raspuns. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trifas octavian Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 Re: Nissan Terrano - reparatie sasiu in zona tiranti Am promis ca revin cu informatii dupa ce mai plimb masina...Pana la urma ideea ca bucsile pe care le-am confectionat sa stea fortat pe orificiul din sasiu nu a dat rezultate asa ca voi merge la un sudor si le voi suda pe sasiu. Revin însa si cu întrebarea colegului de mai devreme: strangerea piulitelor tirantului modifica unghiul basculei? "Dumnezeu trebuie sa fi iubit prostii...prea a facut multi." Albert Einstein 4x4MANIA is where we are! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate