JorJ Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 A fost un offroad, asa... mai mult topografic, dar a existat un moment special pe care am vrut sa-l impartasesc si aici: http://wildstate.files.wordpress.com/2012/11/stejarul-de-la-carapcesti.jpg Rezolutia full pe Wildstate. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 22, 2012 Partajează Postat Noiembrie 22, 2012 Re: Stejarul de la Carapcesti impresionant... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Stejarul de la Carapcesti Cum nu renunt acest superb arbore ... not yet ! , acolo singur e cam expus intemperiilor , fulgerelor , vreau sa cred nu mana omului la adus in situatia asta , ar putea sa aibă 100 de ani sau mai bine . Super fotografia ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Stejarul de la Carapcesti Cum nu renunt acest superb arbore ... not yet ! , acolo singur e cam expus intemperiilor , fulgerelor , vreau sa cred nu mana omului la adus in situatia asta , ar putea sa aibă 100 de ani sau mai bine . Super fotografia ! Poate 700-800 ani, un stejar, la 100 ani este max 50 cm in diametru si viguros.Limita de varsta vegetativa la stejar ajunge la 1500 ani .Este unul din cel mai longeviv de pe la noi 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Stejarul de la Carapcesti Foarte frumoasa fotagrafia. :br Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Stejarul de la Carapcesti Unimog are dreptate,cred ca se apropie de varsta mentionata de el.Un cadru deosebit. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate