trenu Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 :fr2:fr2:fr2 Astept pareri informatii :) e un subiect HOT, nu ? :)))) EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Eu sper sa fie zapada deoarece imi este dor sa schiez. Asa ca voi fi la munte, daca nu la zapada macar la un vin fiert. In alta ordine de idei, trebuie sa facem chef? E ceva sarbatoare?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Noiembrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Lansez si eu o duma la diverse si cine crezi ca e primul care ma "insoteste" ? Un baiat din orasul meu natal :banana Anu asta poate merita un schi ca e cica gata partia de pe straja EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Pica de Ignat......hmmm.....sa vad unde ma lipesc si eu la un taiat de porc, ca tare ce-mi mai place soricul proaspat c-o tuica fiarta alaturi si apoi jumarile prajite in tigaie stinse cu un vin rosu de buturuga care de-abia a stat din fiert.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! in 21 seara...pun ceasul sa sune ...ca dimineata trebe sa ajung la munca.... daca voi luati in seama tampenia asta cu sf lumii...acum e momentul sa luati credite la banca....moca :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! La al tzailea sfasit al lumii (ca au mai fost cateva) ... cinstim evenimentul ... cu un vin fiert, un soric, o tuiculita ...Dupa aia la nani! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 23, 2012 Partajează Postat Noiembrie 23, 2012 (editat) Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Eu la servici pe forum club 4x4 . Din ce parte a globului vine / fus orar?? :fr2 Pe cei fara net cine-i anunta ? A doua zi astept impresii despre cum a fost de sfarsit :wink: Editat Noiembrie 23, 2012 de nike&patrol "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Ma uit la TV. Precis ca v-a fi dat în direct. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catasebi Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Buna asta cu uitatu la tv in direct. Da pe la ce ora e sa stie lumea? Eu am auzit ca e bine de stat peste cota 1400 ca vine valu mare, da pana acolo nu ajunge. Asa ca puneti mana si sunati neamurile... Sezi bland, ca-s din Maramu' ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Nu se pune :grin:, n-ai vazut in film ca valul trecea peste Himalaya? :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! O calatorie in jurul Lumii cu balonul si asa pot vedea ce se intampla :grin: Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! eu beau,manac si f..t,ca asa e cel mai bine sa tegaseasca fata aia misto. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Ma uit la TV. Precis ca v-a fi dat în direct. Se zice ca CNN-ul si-a programat transmisia in direct (a sfar shit-ului lumii) pe 21, iar pe 22 va redifuza emisiunea in reluare...:wink: Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Eu am totusi o nelamurire.Asta ca e pe 21 am priceput dar nu am inteles la ce ora.:ha: Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Un buncar nu si-a construit nimeni? Ofer toata averea mea daca cineva cu buncar isi face mila si de familia mea :ha: Editat Noiembrie 30, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Cel mai probabil in perioada aia o sa fiu prin Rusia, deci ma va prinde cu o vodka in bot si infipt intr-o blonda cu ochi albastri (sau rosii, daca bea cu mine). Ce viata de caine... de lux.:banana "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! ... o sa fiu prin Rusia, deci ma va prinde cu o vodka in bot si infipt intr-o blonda ... Cred ca ne trombonesti... . Daca e sa ma iau dupa avatar, cred ca mai repede te va prinde cu blonda în bot. Si apropos Rusia..., Scufita Rusie? :ha::ha::ha: No offence :h5 Editat Decembrie 1, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! O calatorie in jurul Lumii cu balonul si asa pot vedea ce se intampla :grin: Buna idee. La reclama, fac si eu o calatorie în jurul lumii; a lumii mele.:ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Cred ca ne trombonesti... . Daca e sa ma iau dupa avatar, cred ca mai repede te va prinde cu blonda în bot. Si apropos Rusia..., Scufita Rusie? :ha::ha::ha: No offence :h5 Nu e rau nici cu blonda-n bot :ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! (https://www.facebook.com/ProstieLaSuperlativ?ref=stream) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! [ATTACH=CONFIG]159507[/ATTACH] Acu`ca vad asta cu muritu`...; e sfîrsitul lumii ca planeata (ce mica e Lumea) sau a lumii ca polpulatie (toata lumea, adica noi toti)?:cn Si apropos, nici nu stiu de unde vine asta cu sfîrsitul lumii pe 21; ...cine a "prezis-o"? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! e o profetie din america de sud de demult... dar Dacii (care-s mult mai vechi decat se spune) n-au lasat nimic despre asta... probabil nu le-a parut important EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Te referi la treaba cu calendarul Mayas care se "termina" pe 21 ? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Da, dar n-am vrut sa scriu ceva specific pentru ca n-am studiat in detaliu. Oricum, ... aia e varianta lor. Cum ziceam, dacii au alta varianta, evreii alta, arabii alta... cam toate se aseamana. Si daca e sa vorbim serios... unde te poti ascunde de sfarsit ? nici varianta mega fail safe a presedentiei americane, cu airforce one nu e viabila decat pe timp scurt. Singurul lucru de care vreau sa ma protejez e de oportunisti in cazul in care pica sistemul, adica n-o sa las familia mea sa fie calcata in picioare daca e sa ne guvernam fiecare mai ... martial asa sa zic :D, insa pentru asta trebuie sa fie pregatit fiecare in orice moment, nu doar la anumite date ca nu-i proba la bac sa ... ingrasi porcu in ajun :D EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Decembrie 10, 2012 Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Ce faceti de sfarsitu lumii ? Pica pe weekend !!! Io o sa fac ca @trenu n gara...:ha: NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate