Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toti vor mai inalte eu vreau mai joasa y61

marian nicolae

Postări Recomandate

Salut! toti sau aproape toti vor sa-si inalte masinile de teren eu ma" gandesc" sa o fac pe a mea mai joasa daca sar putea fara ai pune roti pe 13,

nu fac si nu a facut off road o folosesc numai pe distante mari pe autostrada si prin Bucuresti asa ca mi-a venit ideea daca as putea micsora garda la sol si sa-i pun cauciucuri mai late sa fi cumva mai stabila.

Astept parerile voastre,multumesc!

P.S ptr.carcotasii (gen Huidu) NU mai am nimic de vanzare:momentan si nu vreau puncte:ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: toti vor mai inalte eu vreau mai joasa y61

Nu te supara pe mine, dar nu mai bine ti-ai reconsidera optiunile ? Y61 este construit pentru altceva....

Stock vorbind, si raportandu-ne la dimensiunile ei, masina este bine proportionata pentru mers onroad. Daca anvelopele sunt cele din talon, si motorul este in mintile lui, consumul va fi optim. Eu am scos cu a mea 8.5 extraurban cu anvelope si jenti corespuzatoare cu C.I. Cu riscul de a fi injurat de colegi posesori de Y61, masina are aerodinamica unei caramizi, de aici si dezavantajele de rigoare (consum, stabilitate)...daca mai punem pe langa aerodinamica si gravitatia ca dusman....iese cu minus calculul....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Mariane,

Daca vrei sa o cobori ... alege un turism. Considerentele ar fi multe!

Teoretic si practic o poti lasa si pe asta mai jos din suspensie (fie pui niste arcuri mai uzate fie ii pui niste arcuri mai mici de altceva)...Dar, la ce ti-ar putea folosi? De stabila Y61 lung este foarte stabila. Comportamentul pe autoband ... nu s-ar schimba ci dimpotriva masina s-ar comporta mult mai rau ...Arcuri uzate = instabilitate ...Arcuri mai mici = cursa mica de lucru a arcului (rigidizare a masina). Intrebare: stai bine cu rinichii?

Concluzia:

Pe suspensia stock Y61 este compromisul perfect intre stabilitate-confort-spatiu util ...si nu in ultimul rand siguranta.

Am fost si voi fi mereu un fan al acestui model ... E genul de masina robusta, eleganta si in acelasi timp ... foarte incapatoare ...mai pe intelesul nevestei - e practica ... Parerea mea...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mariane,

Daca vrei sa o cobori ... alege un turism. Considerentele ar fi multe!

Teoretic si practic o poti lasa si pe asta mai jos din suspensie (fie pui niste arcuri mai uzate fie ii pui niste arcuri mai mici de altceva)...Dar, la ce ti-ar putea folosi? De stabila Y61 lung este foarte stabila. Comportamentul pe autoband ... nu s-ar schimba ci dimpotriva masina s-ar comporta mult mai rau ...Arcuri uzate = instabilitate ...Arcuri mai mici = cursa mica de lucru a arcului (rigidizare a masina). Intrebare: stai bine cu rinichii?

Concluzia:

Pe suspensia stock Y61 este compromisul perfect intre stabilitate-confort-spatiu util ...si nu in ultimul rand siguranta.

Am fost si voi fi mereu un fan al acestui model ... E genul de masina robusta, eleganta si in acelasi timp ... foarte incapatoare ...mai pe intelesul nevestei - e practica ... Parerea mea...

Toti producatorii de masini cauta compromisul perfect intre "stabilitate-comfort-spatiu" dar totusi lasata cativa cm masina isi schimba stabilitatea in bine.....o faci Lowride:grin: si va sta altfel pe asfalt :wink:

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Toti producatorii de masini cauta compromisul perfect intre "stabilitate-comfort-spatiu" dar totusi lasata cativa cm masina isi schimba stabilitatea in bine.....o faci Lowride:grin: si va sta altfel pe asfalt :wink:

Povestea asta cu lowride-ul e valabila la turisme ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

O schimbare imensa la tinuta de drum a Jeep-ului meu a fost facuta de upgrade-ul barilor stabilizatoare. Masina se simte mult mai sigura pe drum. Ca si dezavantaj, e mai putin comfortabila in teren, dar cu niste bielete decuplabile se rezolva problema usor si rapid :)

Aici ai variante pentru Patrol :

http://www.whiteline.com.au/do_segue4.php?make=NISSAN&model=PATROL&model_final=PATROL+GU+Y61+WAGON+%26+CAB+CHASSIS+%28SAFARI%29&vehicle=10%2F97-2010

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare