nomad Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Acest proiect,poate usor extravagant,mi-a amintit de un altul,al lui Luigi daca nu ma insel,cu o namila de Lexus preparata pt vanatoare. PS.Interesante si filmuletele de la pagina 3. http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=23721 Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Cum sa faxi din X5...zbici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Cum sa faxi din X5...zbici A iesit chiar misto. X5 s-a dat la Dakar, au avut de unde sa se inspire. Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Cum sa faxi din X5...zbici @Sefuik - merci,despre astea pomeneam si eu mai sus. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 25, 2012 Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Cum sa faxi din X5...zbici Mai bine lasa masina cum a facut-o masa. Mie nu-mi place ce-a iesit. Un bullbar oribil, rotile fata nu au loc de flexare... Sa folosesti masina la vanatoare? Sau la ce? Masina asta tot masina de asfalt ramane, indiferent ce i-ar face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Cum sa faxi din X5...zbici imi pare o porcarie iar in teren nu face nici cat trotineta lu fimiu. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Cum sa faci din X5...bici !! arata mai bine decit atunci cind a iesit din fabrica :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2012 Partajează Postat Decembrie 9, 2012 Re: Cum sa faci din X5...bici !! in afra de sigla X5 din Dakar nu prea are multe in comun cu cel de strada....si da...X5 asta e ca sirena(cel mai inutil animal...nu-i buna nici de mancat...nu de regulat)....asa ca...ptr teren...masini de teren....ptr arat...tractor...si ptr pipitze...X5....musai tunat :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 18, 2013 Autor Partajează Postat August 18, 2013 Re: Cum sa faci din X5...bici !! Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: Cum sa faci din X5...bici !! Da stiu Lexus modificat de Luigi e in CT arata interesant...bare hd si roti.in ceea ce priveste X5 l-am vazut pe discovery sau explorer ca masina de asistenta la englezul ala motociclist cand a facut mongolia,bineinteles nu aceeasi masina din poze si nici nu au insistat pe ea cu camerele aparea intamplator, cu roof rack,at-uri dar modificata frumos exterior inclusiv la interior nu recunosteai nimic din X, cara toate nenorocirile bikerului...bine de tot Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Cum sa faci din X5...bici !! e greu sa faci dintr-un suv ... un real 4x4. bulbarul e oribil. cei drept am vazut si in romania x5 cu bulbar nichelat in fata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate