Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dupa lupte seculare prima iesire cu SJ-ul

bmicus

Postări Recomandate

Desi il am de vreo luna nu am reusit sa ies cu el in padure din motive tehnice! Ieri insa, dupa 2 zile de reparatii intense, am reusit sa fac prima noroiala! :banana Din pacate si noroiul a fost cam putin, ca era uscat in padure, si eu am fost prea entuziast ca sa mai fac si poze. Asa ca pun doar vreo 2 poze de dupa! Oricum, tin sa mentionez ca am ramas profund impresionat de ce poate face aceasta minune japoneza!:rules

1.thumb.jpg.ba601d4a061a80ce9edf0d7254a91c74.jpg

2.thumb.jpg.52ae7df1bfc43efa2e22dccc3143487f.jpg

Editat de bmicus
:h5I love Simex!:h5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Dupa lupte seculare prima iesire cu SJ-ul

Ce fata de Defender i s-a dat :) Faina!

:tk Nu e meritul meu, asa a venit din UK. Si probabil ca la ei sunt foarte la indemana piesele de Defender. :wink:

Link spre comentariu

Desi il am de vreo luna nu am reusit sa ies cu el in padure din motive tehnice! Ieri insa, dupa 2 zile de reparatii intense, am reusit sa fac prima noroiala! :banana Din pacate si noroiul a fost cam putin, ca era uscat in padure, si eu am fost prea entuziast ca sa mai fac si poze. Asa ca pun doar vreo 2 poze de dupa! Oricum, tin sa mentionez ca am ramas profund impresionat de ce poate face aceasta minune japoneza!:rules

Ne-am chinuit si noi duminica prin padure sa ne ungem cu noroi dar intradevar nu ne-a prea reusit ca era uscat, am cautat o balta precum mistretii toata padurea!

Hyundai Elantra

Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel

Link spre comentariu

Ne-am chinuit si noi duminica prin padure sa ne ungem cu noroi dar intradevar nu ne-a prea reusit ca era uscat, am cautat o balta precum mistretii toata padurea!

Sper ca la urmatoarea iesire in zona sa vin si eu. Momentan masina e la o oarecare revizie la Botosani, ca incerc sa o inmatriculez. Daca imi iese treaba cu inmatriculatul, si ma primiti si pe :wink: mine aduc eu berea! :2dr . Eventual, daca tot nu ploua poate caram noi niste apa sa facem nitel noroi! :dr

Link spre comentariu

felicitari pentru achizitie si iesire :h5

PS: nu iti ating cauciucurile in arcuri la viraj maxim? ai cumva SPOA?... asa pare

Mersi! 4.thumb.jpg.622becfedebbcae9fd170b391026e068.jpg5.thumb.jpg.a423f8ed6f1c208392dd8e12690d97a7.jpg3.thumb.jpg.d4441e85b413ad1e15b1b0b0d6396ccb.jpg

Nu chiar! Daca nu exagerezi cu bracatul rotilor! Eu nu prea ma pricep ca is novice dar asa imi dau si eu cu parerea ca are SPOA! Uite cateva poze poate te elucidezi!

Link spre comentariu

Dap, SPOA este. Din ce vad s-au pastrat prinderile telescoapelor la bride. La mine am coborat prinderea amortizorului si, practic au ramas tot la acelasi nivel.

Grija la conductele de frana pe fata... daca nu sunt schimbate cu unele mai lungi, posibil sa le rupi la flexari mari... dar nu cred ca este cazul deoarece vad ca nu s-a renuntat la bara stabilizatoare. Eu nu o mai am si joaca puntea fata cum vrea ea ... e tambalau mare la mine in masina :bx:ha:.

Nici eu nu ma pricep foarte mult (pt tot ceea ce stiu multumesc catorva useri de aici de pe forum) dar, arcurile fata par cam "suparate", aplecate in jos putin... zic eu.

bafta!

Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin:
Link spre comentariu

Dap, SPOA este. Din ce vad s-au pastrat prinderile telescoapelor la bride. La mine am coborat prinderea amortizorului si, practic au ramas tot la acelasi nivel.

Grija la conductele de frana pe fata... daca nu sunt schimbate cu unele mai lungi, posibil sa le rupi la flexari mari... dar nu cred ca este cazul deoarece vad ca nu s-a renuntat la bara stabilizatoare. Eu nu o mai am si joaca puntea fata cum vrea ea ... e tambalau mare la mine in masina :bx:ha:.

Nici eu nu ma pricep foarte mult (pt tot ceea ce stiu multumesc catorva useri de aici de pe forum) dar, arcurile fata par cam "suparate", aplecate in jos putin... zic eu.

bafta!

Si mie mi se parea ca sunt un pic cam scurte dar deocamdata e ok asa. Pana la o noua revizie mai dureaza! Asta cu arcurile am vazut-o si eu dar deocamdata ramane asa pana la primavara cand vreau sa-i fac o revizie generala.

Daca mai ai ceva sugestii sunt foarte bine venite! :2dr

Bafta multa si noroaie!!! :wink:

Link spre comentariu

Sunt pe 31 cauciucurile? Cat au costat daca ne poti spune...

31x10,5x15 = 4 buc 3216 RON + Transport. Nu spun de unde ca am vazut ca nu se practica ca sa nu fie considerata reclama. Daca esti interesat iti dau pe pm sursa. Oamenii sunt foarte seriosi si foarte prompti. Tot de la ei am luat si troliul.

Link spre comentariu

La banii astia, ma astept sa fie Simex originale, nu copii!

Oricum frumoasa jucaria si te asteptam la o intalnire a noastra, chiar daca nu vii cu jucaria, vii fotograf/grataragiu/copilot etc. Gasim si pentru tine ceva de facut :grin:!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

@symy scrie pe ele ca sunt Silverstone ;)

Eu sincer, inafara de alea 2 poze de la inceput unde se vede toata masina, nu bat pana la cauciucuri ca sa disting ce scrie pe ele. Deh, batranetea asta....

Si la cele unde se vede si profilul anvelopelor, nu vad a fi vreuna din lateral, ca sa scrie silverstone pe ele...

DAR, una peste alta, nu conteaza...important e ca e multumit omu de ele si ca isi fac treaba.:wink:

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

@roskat - ai mare dreptate, sunt silverstoanele xtreme, ca simexuri la noi in tara nu am gasit. Oricum, pana acum mi s-au parut extraordinar de bune. Ramane de vazut cum se comporta in timp. Am vazut si eu la brasov ceva resapate, dar sincer sa fiu nu prea mi-au inspirat incredere. Si apoi, cand am luat masina am luat-o cu niste resapate care aratau destul de rau, asa incat am zis ca fac un efort sa iau noi, in speranta ca o sa merite.

@symy - daca e vorba de facut gratare ma bag, poate si cateva poze dar fara pretentii. Oricum daca nu e nici una nici alta stiu sigur ceva la care v-as fi de folos: la turnat in pahare! :x:2dr

Ramane sa stabiliti ce cum cand si unde si probabil ca ne vedem!

@symy - daca stii pe cineva care are o platforma tractabila de inchiriat, da de stire; sau eventual una de cumparat, da la buget de criza ca s-a dezumflat pusculita din cauza silverstoanelor! :wink:

Link spre comentariu

@am facut oleaca de off-topic pe postul tau, in speranta sa nu fim "fulgerati" de sefii mai mari :old!

Lasa un numar de telefon si te sun in legatura cu platforma, posibil sa putem rezolva intr-un fel sau altu!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

@am facut oleaca de off-topic pe postul tau, in speranta sa nu fim "fulgerati" de sefii mai mari :old!

Lasa un numar de telefon si te sun in legatura cu platforma, posibil sa putem rezolva intr-un fel sau altu!

Ma gasiti la 0728.820.711 vodafone

sau 0727.700.695 cosmote

Later edit: daca nu raspund insistati sau dati mesaj ca pe santier nu aud timpul telefonul! :old

Editat de bmicus
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare