AndreiBizzy Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Salut, Unde gasesc importator Rubicon Express in Romania ? Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 26, 2012 Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Ajutor Salut, Unde gasesc importator Rubicon Express in Romania ? Salut. Ce anume te intereseaza de la RE ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: Ajutor Ce anume te intereseaza de la RE ? Salut, Eu am montat pe Cherokee kitt-ul Super-Flex 3.5'' Am nevoie de bucsi la suspensia spate (foile de arc) si in kitt am primit numai bratele inferioare de la puntea fata.Acum as vrea sa iau si bratele superioare reglabile.Oricum pe parcurs o sa am nevoie de mai multe piese. Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Importator Rubicon Express in RO ?? pai de unde ai luat kit-ul iei si bucsile. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiBizzy Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Importator Rubicon Express in RO ?? pai de unde ai luat kit-ul iei si bucsile. Cei de la care am luat kit-ul nu mai lucreaza cu rubicon-ul Jeep Cherokee XJ 2.5TDI Lift: RUBICON EXPRESS,3.5-inch Super-Flex Yamaha Grizzly 550, Honda xr 400,Yamaha wr 450 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Importator Rubicon Express in RO ?? Ia legatura cu @worldscape,el stiu ca aduce cel putin stiu cu siguranta ca a adus. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate