alexei Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) iertat sa imi fie off-topicul, dar curiozitatea ma indeamna sa intreb: cum se comporta profilul asta? la ce teren se preteaza? pt ca arata interesant Multumesc Editat Noiembrie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird intergo Stiu ca avea un coleg de forum fix aceste gume pe un Y61. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird intergo Pare un MT. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird intergo Sunt naspa pe zapada. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird intergo Spectacolele încadrate ce TSL Interco / THORNBIRD este un astfel de pneu multifuncțională. Zona de contact autostrada în ilustrație arată benzii de rulare pe suprafețe dure. Cele trei Papuci etapă de pe pereții laterali nu atingeți suprafețele de autostradă, dar de îndată ce intră în anvelopa noroi sau zăpadă inelele de peretele lateral ofera o tractiune decisiv în înainte sau înapoi. Curele din fibră de sticlă sub banda de rulare și a corpului poliester fire contribuie la o călătorie confortabilă foarte buna. Designul vine aproape de a fi două anvelope într-o singură ... un design revoluționar, care și-a câștigat locul în rândul legendare ale Super Performance. cam asta am gasit eu despre aceasta anvelopa. Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird intergo este un AT mai agresiv. citeste aici si nu este intergo, este interco The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird interco @air_wolf: merci pt link! cam atata gasisem si eu, si eram curios sa aud de la vreun posesor de pe la noi ce a facut si ce nu a putut face cu ele. Am vazut acum multi (dar multi...) ani o masina cu acest model de anvelope, si am avut ceva visuri cu ele ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird interco cornel a avut asa ceva, acum vreo 4 ani. 32"-uri, puse pe samurai. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Pareri despre TSL thornbird interco @worldscape importa acum ceva vreme de la Interco dar din cate am inteles din pacate nu se mai livreaza oficial in Europa ca nu indeplinesc nu stiu ce reguli,singura varianta este sa ti-le aduci singur direct din state dar pretul urca vertiginos,el a mai tot adus pt prieteni. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco Stie cineva la cat se ridica un pret per 4 bucati aduse in tara?mersi Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco S-ar putea sa gresec dar daca ma gandesc bine, userul @madiorsv a avut pe un Pajero profilul asta, erau 35-uri. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Re: Pareri despre TSL thornbird interco Pe mine ma intereseaza 33x12.5 r15.Am tot intrebat si nimeni nu vrea sa trimita in europa...Care e diferenta dintre 33x12.5 r15 si 33x12.5 15lt??? Probabil e stupida intrebarea... Editat Noiembrie 9, 2015 de StoneCold Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco pe site-ul lor mentioneaza doar 33x12.50-15LT: http://intercotire.com/tires.php?id=16&g=1 posibil ce ai gasit "33x12.5 r15" sa fie o eroare a vanzatorului (copii banuiesc ca nu sunt). lipsa R-ului pare sa indice ca gumele sunt bias-ply nu radial. LT-ul de la final indica light truck, o guma cu indice de incarcare mare capabila sa care sau sa tracteze. mai poate indica si altceva: http://www.tirerack.com/tires/tiretech/techpage.jsp?techid=46 http://www.bfgoodrichtires.com/faq-detail.page?categoryName=Technical_Info_and_Definitions&faqId=1D878C4B95820001FC941EC1B15012D3 T = If a tire size begins with "LT," it signifies the tire is a "Light Truck-metric" size that was designed to be used on vehicles that are capable of carrying heavy cargo or towing large trailers. This includes medium and heavy-duty (typically 3/4- and 1-ton load capacity) pickup trucks, sport utility vehicles and full-size vans. Tires branded with the "LT" designation are the "little brothers" of 18-wheel tractor-trailer tires and are designed to provide substantial reserve capacity to accept the additional stresses of carrying heavy cargo. LT = If a tire ends with "LT," it signifies the tire is either an earlier "Numeric", "Wide Base" or "Flotation" Light Truck size designed to be used on vehicles that are capable of carrying heavy cargo and towing trailers (Numeric sizes), use 16.5-inch diameter rims (Wide Base sizes) or are wider, over sized tires designed to help the vehicle drive on top of loose dirt or sandy surfaces (Flotation sizes). This includes light, medium and heavy duty (typically 1/2-, 3/4 and 1-ton load capacity) pickup trucks and sport utility vehicles. Tires branded with the "LT" at the end of their size designation are also the "little brothers" of 18-wheel tractor-trailer tires and are designed to provide substantial reserve capacity to accept the additional stresses of carrying heavy cargo. ----- Light Truck Tire Sizing Sizing for light truck tires takes the performance requirements of the vehicle, and the tires, into account. Light truck tires have evolved along with the expanded applications of trucks and vans that have grown to be multi-purpose vehicles that we use for work, for recreation or as passenger vehicles.There are three primary light truck tire sizing systems: Light Truck Metric, Light Truck High Floatation and Light Truck Numeric. Light Truck Metric This sizing system mirrors the P-Metric system for passenger tires. Light Truck High Flotation Light truck high flotation tires have evolved as lower aspect ratio tires became more popular on light trucks. The combination of lower aspect ratios and high flotation yielded better traction on sand and soft soil found in off-road situations. Light Truck Numeric This older system is still widely used, mostly on commercial vehicles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco Am avut pe Pajero.......nu recomand....sunt mai grele ,zgomotoase si greu de echilibrat decat BFGul ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco Daca ar fii sa aleg intre cooper si thornbird?? Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco Alege Cooper, daca Doamne fereste, distrugi un Interco, gasesti mai greu altul de schimb. Asa Cooper se gaseste la multe pravalii...:wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StoneCold Postat Noiembrie 10, 2015 Partajează Postat Noiembrie 10, 2015 Re: Pareri despre TSL thornbird interco Da am inteles ca nu ar fii practic daca il tai,dar in rest? Performante?? Viata-i mai interesanta cand toti merg intr-o directie,iar tu in contasens... :j :ypu:dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate