patriciu Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 deoarece si JUKE e un 4x4 , si nu e categorisit astfel , pun un video cu el aici , caci merita saracutu' :grin: http://www.4tuning.ro/curse-legale/cele-mai-rapide-masini-de-la-moscow-unlim-500-clasa-suv-16700.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wick7ed Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Juke Mie unul imi place JUKE ,dar as vrea sa vad ce poate ca masina 4x4 ,stima.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Nissan Juke "Poate" ce se vede in film : liniute ! Deci, nici o legatura cu performantele 4x4......:grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Noiembrie 27, 2012 Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Nissan Juke Ce ai pus in primul filmulet este Juke-R cu motorizare Skyline R35. Uite un promo pt juke: [video=youtube;7-rCynH_3o8] Si o comparatie cu Mini Countryman: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 Re: Nissan Juke "Poate" ce se vede in film : liniute ! Deci, nici o legatura cu performantele 4x4......:grin: asa este , acest filmulet este cu JUKE-R si liniute despre performantele lui in 4x4 , e relativ simplu :) are un sistem 4x4 mai avansat si mai performant decat DUSTER , care poate suficient de multe DAR JUKE are limitari fata de DUSTER impuse de garda la sol , unghiurile de atac si degajare si evident design a fost conceput si construit ca multe alte SUV-uri , CROSSOVER-e , etc... si isi face treaba suficient de bine , cu gume adecvate din pacate , nu are 4x4 decat pe motorizarea 1.6 benzina 190 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Nissan Juke Si Juke-R tot 4x4.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Nissan Juke asa este , acest filmulet este cu JUKE-R si liniute despre performantele lui in 4x4 , e relativ simplu :) are un sistem 4x4 mai avansat si mai performant decat DUSTER , care poate suficient de multe DAR JUKE are limitari fata de DUSTER impuse de garda la sol , unghiurile de atac si degajare si evident design a fost conceput si construit ca multe alte SUV-uri , CROSSOVER-e , etc... si isi face treaba suficient de bine , cu gume adecvate din pacate , nu are 4x4 decat pe motorizarea 1.6 benzina 190 cp Banuiesc ca nu are sasiu, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Nissan Juke Nup. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Nissan Juke Si mie imi place Juke, la nebunie :grin: Cu Duster, nu cred ca se poate compara, pt ca nu face parte din aceeasi clasa. Duster-ul il putem compara mai de graba cu Qashqai. Eu le vad cam asa: Duster si Qashqai - SUV iar Juke si Mini Countryman - Crossover. Deci, comparatia Mini - Juke, mi se pare mai aproape de adevar. Am avut ocazia, sa le conduc, pe ambele. Nu sunt maisini de teren! Sunt crossovere, se preteaza la sosea si ceva forestiere usoare. Si asta din cauza garzii la sol (cum zicea si colegul @patriciu, mai sus) si nu din cauza sistemului de tractiune. Revenind la Juke vs. Countryman, Juke 1.6 - 190 CP si 240Nm Countryman 1.6 - 184CP si 240Nm Parerea mea, este ca Juke este superior iar diferenta, o face in primul rand transmisia de pe Juke: M-CVT, o cutie automata cu variatie continua, care mi s-a parut, pur si simplu geniala. Ai impresia ca conduci o masina cu o singura treapta de viteza lungaaaaaaa :wink: Apesi acceleratia, turometrul urca in 4000 de ture si masina accelereaza in continuu. Al doilea capitol, la care este superior Nissanul (nu credeam ca voi spune vre-o data ca Nissanul este superior :al TOYOTA RULESS!!!) este consumul. Mini consuma cat un X5 :ha: , undeva la 10% mixt, pe cand Juke-ul ne-a luat in jur de 8.8 - 9%. Eu mi-as lua Juke, maine, daca as avea banul. Apropo, daca este cineva, care vrea sa-mi faca un cadou.... :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Nissan Juke are dreptate colegul Busu eu am comparat Juke cu Duster , din punct de vedere al sistemului 4x4 , si atat In plus de asta , parca ti-ar fii cam mila de punga sa modifici un Juke ca sa-l poti baga prin padure si noroaie , ceea ce e mai ieftinut cu un Duster Dusterul are un sistem de la T30 ( X-trailul vechi ) , care evident a evoluat pe T31 ( X-trailul nou , Juke , Qashqai ) si eu as lua un JUKE-R pt sotie , dar de....vremea asta mohorata :( oricum pt utilizarea zilnica , sunt toate SUV-urile , CUV-urile , COV-urile si ce s-o mai inventa mai mult decat OK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Nissan Juke Masinuta asta este atat de urata incat nu se poate sa n-o iubesti. Aspectul ei ma face tot timpul sa intorc capul pe strada dupa ea. Ciudata rau! Motorul de 1,6 190 Cp si cutia CVT face toti banii. Am inteles ca sunt reusite ca masini iar fiabilitatea este destul de buna. Sincer mi-ar place sa o am in curte, dar sa fie masina fetei mele sau nevestei. Unui barbat nu i-ar sta bine intr-o asemenea jucarie. Pentru o bordura in oras, o iesire light, o zapada acceptabila sau un drum de tara, masina cred ca isi face datoria cu brio. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate