adi200100 Postat Iunie 3, 2013 Partajează Postat Iunie 3, 2013 Re: A venit... Mosul @ corrad nu este obligatoriu sa fie de 410 daca are frana pe tambur....au fost si pe 413.... Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corrad Postat Iunie 4, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: A venit... Mosul @ corrad nu este obligatoriu sa fie de 410 daca are frana pe tambur....au fost si pe 413.... Am inteles, o sa masor rapoartele cu prima ocazie, sa fiu sigur de acest aspect. Deci, voi ce piese preferati, intre cele fabricate in Japonia si ...marcile mai "consacrate", sa le zic asa? Intreb asta deoarece uneori cele japoneze sunt mai ieftine, dar sunt si mai slabe calitativ? Ca pana acum ...despre japonezi, numai de bine. Ai dracu" rusi au fost romanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 4, 2013 Partajează Postat Iunie 4, 2013 Re: A venit... Mosul Deci, voi ce piese preferati, intre cele fabricate in Japonia si ...marcile mai "consacrate" japanparts, ashika si jakoparts nu sunt fabricate in japonia ci prin china, india, thailanda. ca ar fi fabricate in japonia sunt povesti vanzatoresti. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corrad Postat Iunie 5, 2013 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2013 (editat) Re: A venit... Mosul Mersi @minitehnicusro, astazi am comandat suportul respectiv, nu mai stiu ce marca, dar nu este una din cele "japoneze", 47 de lei, cu ocazia asta am mai luat si 3 tampoane pentru reductor, modelul de la ford fiesta 1990, care l-ai explicat tu foarte bine in "Compatibilitati". Am observat ca unul din tampoanele mele da semne de desprindere, asa ca o sa le prelucrez pe astea de ford si cu prima ocazie le schimb. Tampoanele de ford au fost la 29 de lei bucata. Cred ca am facut o confuzie, pot sa vad ce rapoarte am in grupuri prin metoda "semn pe roata si pe flansa", dar nu pot afla si rapoartele din reductor, adica sa stiu exact ce reductor am, de SJ 410 sau de SJ 413... ceva idei cum sa-mi dau seama? Ma enerveaza ca nu stiu asta. Editat Iunie 5, 2013 de corrad Ai dracu" rusi au fost romanii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Iunie 5, 2013 Partajează Postat Iunie 5, 2013 Re: A venit... Mosul Desfaci cardanele de la reductor sau suspenzi cate o roata de pe fiecare punte (daca ai mrl-uri nu mai ridici fata) si aplici metoda semne pe flanse. Pune reductorul in low invarti flansa care corespunde cardanului de la cutia de viteze de 10 ori si numeri turele de la flansa iesire spate.... 413 are 2.21 pe low 410 are 2.54 pe low Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate