Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

toyota lj70 - modificarile pentru roti de 33" ?

julspeed72

Postări Recomandate

Re: toyota lj70

In mod normal, asa la limita incap 33'-uri cu 10,5 si in configuratia standard.

In principiu ai 3 variante daca totusi vezi ca iti freaca rotile in aripi:

1. decupezi aripile

2. Pui un kit de suspensie de +4cm

3. Faci un body lift de 4-5 cm

Cauta pe forum si vei gasi informatii despre fiecare operatiune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: toyota lj70 - modificarile pentru roti de 33" ?

Nu-i nevoie de body-lift.....la mine au intrat si nu freaca/ating si am doar suspension-lift +5cm

Astrale, eu am zis ca trebuie una din variantele de mai sus.

Daca ai inaltat-o din suspensie nu mai trebuie body lift.

Link spre comentariu

Scuze dar sunt nou pe forum nou proprietar de 4x4 sunt cam pe linga de unde as putea achiziționa suspensie nu as dori sa ridic prea mult masinutza as dori si roti si un bullbar frumos fără troliu nu vreau sa fac offroad hard

Link spre comentariu

Scuze dar sunt nou pe forum nou proprietar de 4x4 sunt cam pe linga de unde as putea achiziționa suspensie nu as dori sa ridic prea mult masinutza as dori si roti si un bullbar frumos fără troliu nu vreau sa fac offroad hard

Salut!

Daca nu vrei off road hard de ce sa-i pui roti de 33". Pentru aspect? Masina e foarte potenta si pe rotile de 31" .

Link spre comentariu

1 - Sigur jantele alea au ET - 44 ....?

Pentru ca, de obicei, jantele cu un astfel de ET negativ mare au latimea de 10J, ceea ce inseamna ca sunt cam late pentru niste anvelope de 31"........

2 - Daca jantele alea au asa ET negativ mare, la ce-ti mai trebuie si flanse distantiere ?

Anvelopele fiind pe 31", astea intra fara sa inalti in nici un fel masina, deci centrul de greutate nu s-a modificat, deci....de ce ai nevoie sa maresti asa mult ecartamentul ???

Link spre comentariu

Da cred ca am găsit niște jante frumoase ramin la 31 cu flanse distantiere

jantele sunt magnus cu te -44 nichelate

Cred ca ai vrut sa spui mangels,

de astea am si eu,10j si am montate pe ele anvelope 31x10.5x15

nu am avut nici o problema cu ele

nu mai pune si flanse ca si asa sunt iesite in afara.

Editat de flaviu

Toyota RJ 70 1991 2.4 b

http://www.cert-transilvania.ro/

Link spre comentariu

Am avut 70 cu mai multe randuri de roti de la 31 la 35

Sincer, cele mai potrivite roti pentru masina asta ( diametru vs ampatament) au fost cele de 33 ( 83-84 cm).

31 sunt cam mici, 35 sunt cam maricele si le invarte mai greu.

Eu nu mi-as face insa griji pentru atins aripa la 33uri. Asta se rezolva relativ simplu cu un body-lift sau un pic mai costisitor cu o suspensie noua.

Problema apare insa la dinamica, motorul ala de 2.4 nu prea misca in varianta standard si trebuie umblat la el. Chiar si cu 31 are nevoie de caluti in plus , intr-acolo mi-as canaliza energia :-)

Link spre comentariu

totusi o sa ramin la 31 acu deja ma plimb cu tractorasul de vreo 900 de km e cam slabut ca motorizare eu de altfel am si un service auto unde se repara audi vw cred ca lj70 meu va primi un intercooler si un turbo de crafter poate va deveni mai vigan .Jante am mai vazut tot cu et negativ minus33 ceva de genul eiken????????sau de genu as da ceva euroi pe un set sunt de aluminiu daca va pica in ochi anuntati-ma

am gasit enkei se numesc jantele care imi plac foarte mult si tare mi-as dori un set daca cumva dati careva din dv.de asa ceva m-ar interesa

am gasit ceva la rubrica de vinzari dar erau cu tot cu cauciucuri pe33 si s-au si vindut frumoase jante

Editat de Astral
Link spre comentariu

@julspeed72

Extras din regulamentul forumului:

2.h. Alte prevederi privind posturile

Pentru o buna functionare a acestui forum, este necesar sa respectati si urmatoarele prevederi

- Cititi intai tutorialele de la sectiunea "Prezentarea forumului" pentru a va familiariza cu functiile puse la dispozitie de platforma forumului.

- Daca doriti sa adaugati ceva, editati postul anterior, (vezi butonul “Edit”-aflat in dreapta jos a fiecarui post) si nu postati de doua ori.

- Este interzisa postarea multipla a aceluiasi subiect.

Multumim ptr intelegere!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@julspeed72

Extras din regulamentul forumului:

2.h. Alte prevederi privind posturile

Pentru o buna functionare a acestui forum, este necesar sa respectati si urmatoarele prevederi

- Cititi intai tutorialele de la sectiunea "Prezentarea forumului" pentru a va familiariza cu functiile puse la dispozitie de platforma forumului.

- Daca doriti sa adaugati ceva, editati postul anterior, (vezi butonul “Edit”-aflat in dreapta jos a fiecarui post) si nu postati de doua ori.

- Este interzisa postarea multipla a aceluiasi subiect.

Multumim ptr intelegere!

hmmm, yonutzozaure...dovedesti un comportament de moderator...Ai revenit, cumva undercover, sau ma aflu intr-o vaga, suava eroare???

on topic: si eu as vrea sa pun 33-uri pe Toyotica mea (KZJ 73 cu moteur de 3l) dar nu stiu daca ma ajuta foarte bine grupurile (nu sunt 4.88)

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Cred ca ai vrut sa spui mangels,

de astea am si eu,10j si am montate pe ele anvelope 31x10.5x15

nu am avut nici o problema cu ele

nu mai pune si flanse ca si asa sunt iesite in afara.

frate cum ati pus voi anvelopa de 10,5 pe janta 10j?

eu am puse anvelope de 14.5 pe janta 10j ca sa nu dejantez!

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare