Vizitator GEORGE_PAD Postat Mai 11, 2008 Partajează Postat Mai 11, 2008 salut! pe mine m-a luat valul in cadrul acestui forum si am uitat categoric sa postez intai la acesta rubrica.... sunt de ceva vreme pe aici, asa ca... ce mai faceti? astazi sunt foarte HIGHT :x , pentru ca in sfarsit mi-am "reparat calul": mitsubishi pajero sport 2,5 td (98Kw) din 2003. nu cred ca a retinut cineva, aveam o problema suparatoare la turbina, si ieri dupa o zi intreaga de munca, un meserias (in adevaratul sens al cuvantului)-nelutu', mi-a raparat-o. se pare ca intotdeauna iepurele sare de unde nu te astepti: nici o reprezentanta mitsubishi nu a reusit ce a reusit el ( si asta in micutul oras Focsani!). acum nu-mi ramane decat sa ma gandesc la altele: o inaltare, niste scuturi pe dedesubt, bara ARB fata, spate (DAR NU STIU CE-I CU REGULA AIA CA NU O SA MAI FIE VOIE CU DE ASTEA...), o incalzire la scaune in fata sa nu mm mai bata la cap nevasta-mea... si ma mai gandesc. masina poate ati vazut-o... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator GEORGE_PAD Postat Mai 12, 2008 Partajează Postat Mai 12, 2008 Re: AVE, cetateni ai padurilor! Avatar utilizator Membru din: Mar Mar 04, 2008 1:46 am Mesaje: 41 LocaÅ£ie: voluntari-ilfov Bine ai venit! Ce a avut turbina? mecanicul a zis ca este cu geometrie variabila. cand a demontat-o de pe masina a constat ca era blocata. a curatat-o. si mai era o problema: suruburile de reglaj de pe turbina erau total aiurea puse dinainte sa cumpar masina. acum am avut noroc ca am gasit o masina la fel (motorul foarte bine arata!) si am reglat dupa ea. altfel kiar daca e buna turbina, reglajul asta prost da peste cap EGR-ul, care nu mai recircula cum trebe gazele etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate