nick67 Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 La intalnirea de aseara s-a propus efectuarea unei umanitare in 22 Decembrie 2012 tot in zona Batrana. De data aceasta speram sa ne duca popa din comuna in catunele alea 2-3 de care ne-a povestit anul trecut, care, dupa ce ninge, sunt cam inaccesibile. Pana acum s-au anuntat cu masini: 1. Moi cu una din masini 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan Sabau-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Delfinu-Toyota maare. Propunerea era sa luam ca anul trecut produse de baza-Mita face o lista cu cele trebuincioase. Ca fonduri ne-am gandit la aprox 200 RON de om. Scrieti aici ce mai doriti si ce mai ganditi. 1 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Eu nu pot sa merg dar daca imi dai un cont pe PM o sa trimit val de 200ron.Sau trimit pe Money Gram numai sa imi dai un nume ,te rog Multumesc Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Vin si eu in 22 decembrie impreuna cu Tavi copilot, cu Pajero. Mama , ce de patroale! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Eu vin acasa la sfarsitul saptamanii viitoare, sa spuneti cine strange banii, eu o sa trec pe la Delfino, ii pot lasa lui. :h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 din cate imi mai amintesc eu, a ramas ca ne vom intalni din nou miercurea viitoare si vom stabili detalii legate de treaba asta. rolul topicului a fost de-a anunta intentia si deasemenea sa vedem cati ne strangem. personal, ma bucur sa vad ca exista interes pentru o astfel de actiune si sper sa reusim sa o ducem la capat mai bine decat in anii anteriori. deci: miercuri, bier haus, 19.30. XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update: Pana acum s-au anuntat cu masini: 1. Moi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan -Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Delfino-Toyota 7.Dan+ Tavi cu Mitsubishi. Lasa Dane ca vin cu Defenderu' sa fim doua mai mici-ei cara bagajele, noi cu supportu'. PS: Nu are Mita un cont/nume pt Cleo daca vrea sa trimita aia 200 RON? Editat Noiembrie 30, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 E vorba de satul Batrana din muntii Poiana Rusca? Am un atlas scos de Directia Topografica Militara in care se vad ceva drumuri, fie dinspre Voislova - Ruschita (dupa Otelul Rosu), fie dinspre Hunedoara. Pe unde s-a mers anul trecut? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Aia e localitatea-ideea era sa nu mergem pe drumul judetean si sa ajungem in si la catunele Fata Rosie si Piatra.Acolo sunt ceva case imprastiate pe o distanta destul de mare, fara curent si cu acces foarte dificil. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Aia e localitatea-ideea era sa nu mergem pe drumul judetean si sa ajungem in si la catunele Fata Rosie si Piatra.Acolo sunt ceva case imprastiate pe o distanta destul de mare, fara curent si cu acces foarte dificil. Am gasit pe harta doar Fata Rosie, sunt apropiate. Oricum, zona asta este cel mai accesibil dinspre Deva. Voi de unde ati ajuns in 2011, dinspre Valea lui Liman? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dacă vor băieţii din clubul de la Hunedoara facem o acţiune comună,ştim destul de bine tot ce mişcă în zona aia.Iarnă nu este de glumă,trasee de 4-5ore s-au transformatin unele de 13ore. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dacă vor băieţii din clubul de la Hunedoara facem o acţiune comună,ştim destul de bine tot ce mişcă în zona aia.Iarnă nu este de glumă,trasee de 4-5ore s-au transformatin unele de 13ore. Ar fi ok sa ne vedem (cunoastem) macar la sf-situl lumii :ha: XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 in 22 n-o sa fiu in TM asa ca am sa particip doar cu bani :uameni...ne vedem miercuri :x "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Buna seara, am citit topicul vostru si mi se pare interesant. Eu impreuna cu sotia si cele doua fetite de 11 si 14 ani chiar vroiam sa vizitam Manastirea Prislop care este in apropiere, asa ca ne-am zis sa imbinam utilul cu placutul si spunem prezent daca nu deranjam pe data de 22.12.2012 pentru Umanitara de Craciun. Deoarece nu cunosc zona vreau sa stiu daca masina ar face fata asa cum este prezentata aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75156-Nou-posesor-de-LR-Discovery-2/page2 , si inca un lucru important ar fi prezenta copiilor intr-o astfel de actiune, tinand cont de conditiile de drum poate destul de grele in acea zona la acea data. De aceea astept cateva sfaturi de la cei care organizati si cunoasteti zona. Daca totul este ok, astept date din partea voastra pentru virarea sumei de 200 lei si eventual o adresa de intalnire cu ceilalti participanti. Mentionez ca pe data de 21 o sa fim cazati undeva in Hateg. Toate cele bune, Dragos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Masina face fata cu brio tinand cont ca este preparata de Ionut. Noi o sa plecam din Timisoara in 22 dimineata, via Faget. O sa iti scrie mai multe detalii ceilalti, care fac traseul. Cu copii mai vin si altii (Delfino, spre exemplu). VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Ok, multumesc pentru raspuns, ma bucur sincer si astept noi informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 intalnirea de miercuri, care pica fix in ajun de Niculaie, propun sa o mutam pe vineri 7 dec..in felul asta, o sa poposeasca linistea sarbatorilor si la mine acasa. altfel, nu stiu...:ang3 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 salut,eu sunt din club offroad hunedoara si am vrea sa participam si noi din hunedoara la actiune,lasa un nr de telefon pentru contactare,multumesc Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si eu ma înscriu cu un prieten copilot .As avea doua întrebări am toyota lj 70 serie cu gume bf a\t fac fata traseului?Adoua întrebare unde dam banii cine ii aduna?mrs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si eu ma înscriu cu un prieten copilot .As avea doua întrebări am toyota lj 70 serie cu gume bf a\t fac fata traseului?Adoua întrebare unde dam banii cine ii aduna?mrs Maine seara ne vedem la bierhaus la ora 19.30. Te asteptam acolo. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Maine seara ne vedem la bierhaus la ora 19.30. Te asteptam acolo. Unde pana mea e bierhaus eu sunt de la sannicolau mare spuneti in ce zona e si eventual dami nr de tel sa va sun mîine cind ajung in oraș Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Unde pana mea e bierhaus eu sunt de la sannicolau mare spuneti in ce zona e si eventual dami nr de tel sa va sun mîine cind ajung in oraș Scuze dar am vazut mesajul tau prea tarziu. Pentru hunedoreni si oricine vrea detalii despre umanitara....va astept cu un telefon la nr 0730131001.Dorin. Cei care vor sa faca donatii in bani si au nevoie de un cont,am sa le dau contul meu in PM. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 pana la urma, intalnirea de ieri a avut loc desi intr-o formula mai restransa. s-a hotarat ca @Samurai, initiatorul actiunii sa coordoneze in continuare operatiunile. @eul ma voi ocupa de traseu si de relatia cu autoritatea plenipotentiara locala (parintele Puf) posesor de Aro, mare cunoscator al locurilor si iubitor de oameni, de la care am aflat ca sunt 60 de familii raspandite in Batrana si catunele Piatra, Rachitele si Fata rosie. in zona, va face oficiile de ghid. traseul il vom definitiva abia saptamana viitoare cand vom avea previziuni meteo credibile dar in principiu vom ajunge dinspre Lapugiu de Sus pe DJ 680B. tintim sa fim la Batrana intre orele 11.00-12.00 AM sa petrecem cca. 2-3 ore(?) in zona apoi sa luam cai neumblate pentru revenirea in Tm. suma de care s-a pomenit de doua sute de lei este orientativa, adica ea nu trebuie sa limiteze participarea pasionatilor de off road la actiune. @julspeed72 beraria este la intersectia strazilor Gen Eremia Grigorescu cu Emanoil Ungureanu (P-ta Unirii). miercurea viitoare ne intalnim din nou la aceeasi ora. te asteptam :) @pinti, @marx5m ar fi fain sa ne vedem iar pentru oamenii de acolo foarte util. din cate imi dau seama voi veniti din partea opusa (Deva, Hunedoara) peste dealuri. ar fi ok sa ne intalnim acolo la 11.00-12.00 ca sa veniti pana la Faget ar fi anapoda iar pentru noi peste mana sa ocolim prin Deva/Hunedoara. @Dragos63 ar putea fi mai potrivit, ca distanta pe care ai avea-o de parcurs sa te alaturi celor din Hunedoara. la dificultatea traseului nu ma pronunt :) XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Ok, @samurai, astept un PM cu contul pentru donatie. In ceea ce priveste traseul, pentru ca nu cunosc zona si sunt in minoritate, astept un semn din partea colegilor de la Hunedoara pentru a stabili intalnirea cu ei. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 6, 2012 Partajează Postat Decembrie 6, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Sambata ne vedem cei din zona si ne organizam. ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian mgn Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Ma inscriu si eu ... cu Pajero si copilot - sotia. Am inteles ca miercuri pe la 7 va intalniti iar la Beerhouse , am sa incerc sa ajung si eu. American components ... russian components ... ALL MADE IN TAIWAN !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate