julspeed72 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Băieți eu nu prea știu ce poate o Toyota pe teren al meu este stock fabrica am cauciucuri bf at mîine îmi vine de la Buzău niște telescoape cam atit o sa facă fata la coclauri sa o luam la împins apropo sa inmatriculat azi:ang4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Maine seara,miercuri 19 dec la 19.30 va astept la Bierhaus sa mai punem la punct ultimele detalii. As vrea un semn de la baietii din Hunedoara. Este o fata din Deva care ar vrea sa vina cu noi si sa o preluati voi si s-o lasati la Deva. Daca se poate as vrea sa stiu cat mai repede ca sa n-o iau aiurea si s-o aduc inapoi in TM. Editat Decembrie 18, 2012 de samurai Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Da, multumesc frumos pentru informatii proaspete. Chiar ca nu stiu cum sa fac, avand in vedere ca acel drum prin Dobra il stiam dar nu l-am luat in calcul datorita distantei mai mari. Eu vin pana la Hunedoara pentru ca pe 21 vreau sa merg la Manastirea Prislop. Sper ca pana acolo pot ajunge cu familia. De aceea cautam o varianta mai scurta din Hunedoara spre Batrana. Nu pot sa ma aventurez prea tare cu copiii (doua fetite 11 si 14 ani) in masina mai ales ca vad ca nu merge nimeni din Hunedoara. Chiar trebuie sa fac diferenta intre curaj si iresponsabilitate in acest caz. Se pare ca trebuie sa fac ocolul si sa ma intalnesc cu colegii din Tm. Distanta mai mare nu inseamna nimic in conditiile de fata. Vei ajunge mai repede si cu cheltuiala mai putina daca vei alege varianta 3. In variantele 1 si 2 consider ca exista multe riscuri sa nu ajungi la destinatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Distanta mai mare nu inseamna nimic in conditiile de fata. Vei ajunge mai repede si cu cheltuiala mai putina daca vei alege varianta 3. In variantele 1 si 2 consider ca exista multe riscuri sa nu ajungi la destinatie. Da, asa este, ideea era sa nu mai merg atat pe asfalt, banuiesc ca si zona este superba, dar deh, asta este, siguranta mai presus de toate. Apropos, voi nu veniti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Băieți eu nu prea știu ce poate o Toyota pe teren al meu este stock fabrica am cauciucuri bf at mîine îmi vine de la Buzău niște telescoape cam atit o sa facă fata la coclauri sa o luam la împins apropo sa inmatriculat azi:ang4 Salut, BF AT am si eu, sunt foarte bune la zapada si oricum, suntem destui, asa ca nu cred ca daca o sa ramana cineva impotmolit o sa fie abandonat acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Da, asa este, ideea era sa nu mai merg atat pe asfalt, banuiesc ca si zona este superba, dar deh, asta este, siguranta mai presus de toate. Apropos, voi nu veniti? Voi fi plecat din 21 intr-o actiune "cam" asemanatoare. Despre restul colegilor de forum din zona nu pot sa spun nimic pentru ca nu ii cunosc. Nu am participat la intalnirile organizate. Off topic : Zona este superba.... va astept la primavara - vara in zona Alun - Bunila (unde am copilarit), poate facem o prieteneasca. Conditii de cazare asigur eu pentru vreo 8-10 persoane (restul cu cortul). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Astazi,miercuri ,stop donatiilor. Ma apuc de cumparaturi.De maine incepand e prea tarziu. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE-AU AJUTAT !!! Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 De pe LROC.ro forum: "Alexey86 Nick am facut si eu un transfer in seara asta. O seara buna." Multumim Alex. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Asi fi venit si eu, mai ales ca stiu catdecat zona, dar, Niva mea nu va fi gata ca sa pot participa. Inca asstept piesele. Din punnct al traseului pt colegul care merge si la Prislop, te sfatuiesc sa mergi pe asfalt pana la Dobra si apoi Roscani si Batrana. O aventura prin zona Padurenilor in perioada asta, cu o sinngura masina, oricat de pregatita ar fi ea, nu e recomandata. E zapada, si sub ea nu prea sti ce se ascunde mai ales ca in zona s-au facut masiv exploatari forestiere. Mai mult de atat, vaile seamana intre ele, si daca ai gresito...... te cam duci aiurea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Nu va faceti griji ca nu ramane nimeni in paduri. Parazapezi,cizme de guma, ocheti solizi, scripeti, sufe si lopeti sa aveti. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 @samurai: pune te rog 100RON si din partea mea, ne vedem azi la Curtea Berarilor si iti dau banii :h5 sau da contul sa transfer, da s-ar putea sa nu intre azi. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Astazi,miercuri ,stop donatiilor. Ma apuc de cumparaturi.De maine incepand e prea tarziu. MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE-AU AJUTAT !!! Salut Dorin, Cum am vorbit saptamana trecuta, diseara dau si eu banii Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Salut, BF AT am si eu, sunt foarte bune la zapada si oricum, suntem destui, asa ca nu cred ca daca o sa ramana cineva impotmolit o sa fie abandonat acolo. AT-urile sunt OK pe zapada, dar nu o sa uit urmatoarea intamplare: acuma cativa ani am urcat iarna cu defender-ul pana la intrarea in padure spre Cuntu unde am lasat masina si am urcat in continuare pe jos spre Cuntu-Tarcu cu un amic. Cu o zi inainte schimbasem MT-urile (BFG KM1) cu General Graber AT1 stiind ca va fi zapada. Am urcat excelent pe zapada pana unde am lasat masina. Intre timp a inceput sa ploua iar cand ne-am intors spre seara sa luam masina, zapada era deja partial topita de la ploaie si cu AT-urile in noroi s-au incarcat imediat. Drumul pana la soseaua care coboara de la Muntele Mic a fost infernal, patinam cu AT-urile din greu, am zis ca nu mai iesim de acolo. AT-uri care pe uscat, pietre si zapada sunt de altfel excelente! (stie Nicu!) Bine, nu va fi cazul acuma, nu s-a topit inca zapada, fii linistit! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 19, 2012 Partajează Postat Decembrie 19, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Asi fi venit si eu, mai ales ca stiu catdecat zona, dar, Niva mea nu va fi gata ca sa pot participa. Inca asstept piesele. Din punnct al traseului pt colegul care merge si la Prislop, te sfatuiesc sa mergi pe asfalt pana la Dobra si apoi Roscani si Batrana. O aventura prin zona Padurenilor in perioada asta, cu o sinngura masina, oricat de pregatita ar fi ea, nu e recomandata. E zapada, si sub ea nu prea sti ce se ascunde mai ales ca in zona s-au facut masiv exploatari forestiere. Mai mult de atat, vaile seamana intre ele, si daca ai gresito...... te cam duci aiurea. Multumesc frumos @cretu, asa am sa fac, important este sa ne intalnim cu totii la Batrana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Participanti cotizanti: 1. Noi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 7.Adrian-Pajero 8. Dan Lungu-Nissan Patrol 9.Alin+Herman C 10. Herman C 11. Dragos63 (Bucuresti). 12.Sandor(Julspeed72)-Toyota. A mai dat Nico 200 RON-multumim de ajutor la cumparaturi. S-au strans 3680 RON. Azi s-au facut cumparaturi de 3680 RON pentru 50 de pachete. Am luat de la Metro cam 28 de produse distincte. Dorin va verifica maine la banca extrasul de cont si vom multumi tuturor. Maine(joi) facem pachetele si vineri urmeaza sa le distribuim la carausi. In cursul zilei de vineri se iau sacii de produse de la Dorin de la teren/balon-langa piata Mehala. S-a decis, ca urmare a prognozei meteo, sa ne vedem la 7 si un sfert la LIDL din C.Buziasului/sens giratoriu AEM, cu plinurile facute. Trolii, pana acum:Nick, Dan Sabau, Dan(Stanley),Eugen, Dragos.Iau si tirforul sa fie de rezerva pentru Patroalele cu 35" si fara troliu. :ha: Traseul este: Timisoara-Margina-Dobra(il luam pe Dragos)-Batrana. Dupa aia mai vedem. Pentru Dragos-ne vedem la 10:30 maxim in Dobra-ne auzim pe telefon si statie. Intra si tu pe http://lroc.ro/index.php/forum/index Cel mai bine este sa vii in Dobra si, dupa ce distribuim pachetele, sa coboram pe offroad catre Valea lui Liman sa mancam o ciorba de burta si sa gasim un traseu catre asfalt. Editat Decembrie 19, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 distractie faina sa aveti si Craciun Fericit! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Sacii sunt gata-avem 50 de saci in valoare de 73 RON fiecare.Dorin o sa puna ceva poze. Sambata dimineata la 7 si un sfert la LIDL de la AEM-o sa vina Dorin cu microbuzul si se impart sacii, in asa fel incat sa plecam la 8 fara un sfert. Va rugam veniti cu plinul facut, cafeaua bauta, sandwich-uri ca sa putem pleca repede pentru ca se arata ceata dimineata. Aparate foto, drujbe,lopeti,etc. Va asteptam. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 20, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Lista finala de participanti confirmati: 1. Noi cu LR Defender 90 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 7.Adrian-Pajero 8. Dan Lungu+Mita-Nissan Patrol 9.Alin+Herman C 10. Dragos63 (Bucuresti). 11.Sandor(Julspeed72)-Toyota. La 7 si un sfert la LIDL de la AEM VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Drum bun sa aveti, eu plec in noaptea asta, maine seara am cazare in Deva, iar sambata la 10:00 ne vedem in Dobra. Sa ne-auzim cu bine prin telefon sau statie ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 20, 2012 Partajează Postat Decembrie 20, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 cred ca doar asta mai este de spus: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49253-Regulile-bunului-simt-in-off-road&highlight=reguli+road si asta: am vorbit cu parintele de la Batrana. ne asteapta la 10.00 la Dobra. nu vrea sa ne lase sa ne plictisim pe drumul Roscaniului. o sa ne fie ghid pe un traseu care va integra toate catunele. s-a asigurat prealabil ca nu sunt masini mici, ca nu sunt femei la volan si ca avem sufe. mi s-a parut una dintre cele mai oportune propuneri. pe maine! Editat Decembrie 21, 2012 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 22, 2012 Partajează Postat Decembrie 22, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Am ajuns înapoi acasă a fost fenomenal si ma bucura faptul ca le am adus o bucurie in suflet la niște oameni minunati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Niste poze de la Dobra,sambata 22 decembrie ora 10,00, inaintea "decolarii" spre Batrana Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si cateva poze din "actiune". Zona e splendida! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si de la mine ceva poze. A fost o zi excelenta, ii salut pe toti cei care au participat la actiune si le doresc Sarbatori Fericite! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 23, 2012 Partajează Postat Decembrie 23, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 ...alte poze... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate