nick67 Postat Decembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Miercuri, ca de obicei la BierHaus, incepand de pe la 7-7,30. Care ajunge primul sa ocupe mesele alea din spate de jos, de dupa cabina telefonica(sau de langa intrarea la buda-sa fie mai aproape eliminarea berilor). Update participanti: 1. Moi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan -Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Delfino-Toyota 7.Dan+ Tavi cu Mitsubishi-va asteptam miercuri-au si bere fara alcohooooool. 8.Adrian-Pajero. Liviu-poti sa apari si tu.Sorin vine miercurea chiar daca nu poate in 22. Pt bajetii din HD-lasati nr de contact pt Dragos sa dea de voi. Editat Decembrie 8, 2012 de nick67 VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 8, 2012 Partajează Postat Decembrie 8, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Ne vedem miercuri. Sper sa vina si Dan, incerc sa maintalnesc azi cu el. P.S. ... Eu nu beau lichide fara alcool, decat cu mici exceptii... Iar despre berea fara alcool condivid parerea cu "Parazitii"... Editat Decembrie 9, 2012 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dorine-da un nr de cont la mariusg pe PM, sa aiba baietii cu LR unde sa vireze malai, daca vor. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 11, 2012 Partajează Postat Decembrie 11, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dorine-da un nr de cont la mariusg pe PM, sa aiba baietii cu LR unde sa vireze malai, daca vor. Nick,il voi da fiecaruia in parte in PM. Deja l-am dat lui Dragos. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 S-a virat suma. Astept insa un semn din partea colegilor de la Hunedoara pentru a stabili o intalnire pe 22 decembrie. Daca nu, asta este, o sa incerc sa vin singur peste dealuri. Daca aveti statii CB, sa-mi spuneti va rog pe ce canal va gasesc. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 12, 2012 Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dragos ,multumim frumos pentru donatie.De fapt iti vor multumi oamenii care se vor bucura de ei. Legat de a o lua la sanatoasa singur pe dealuri (de fapt cu familia) ,eu zic sa vedem chiar inainte de iesire, sa nu fie vreun potop de vreme.Pe CB stam pe canalul 16. Daca mai vrei vreo informatie suna-ma. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update participanti si cotizanti: 1. Moi cu LR Defender-achitat 1 2. Eugen-Nissan Patrol-achitat 1 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol-achitat 2 4.Dorin-Nissan Patrol-achitat 1 5. Ovidiu-Nissan Patrol-achitat 1 6.Delfino-Toyota 7.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 8.Adrian-Pajero-achitat 1 9. Dan Lungu-Nissan Patrol-achitat 1. 10.Alin-achitat 1/2 11. Herman C-achitat 1. 12. Dragos63 (Bucuresti)-achitat 1. Sorin Covaciu a achitat un bilet intreg, chiar daca nu poate sa vina. Piro+Moni-achitat 150 RON. Adrian mai are stransi in jur de 1000 RON de la prietenii lui. Dorin o sa verifice periodic contul sa vada ce bani au mai intrat. Luni ne ducem sa facem cumparaturi. Miercuri la aceeasi ora la Bierhaus. Vinerea viitoare(21Dec) ne vedem la Dorin la balon la ora 15:00 pentru aranjarea produselor in saci. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Dati-mi si mie contul pe PM sa va transfer si eu maine niste banuti ca nu am reusit sa vin aseara, din cauza ca Pajero meu asteapta cilindrul de ambreiaj cuminte la Delfino, si incerc sa umblu cat mai putin cu masina cealalta care are roti de vara... multumesc. Editat Decembrie 13, 2012 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 13, 2012 Partajează Postat Decembrie 13, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Multumesc pentru cont. Am transferat si eu, maine se va procesa. :h5 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update participanti si cotizanti: 1. Moi cu LR Defender-achitat 1 2. Eugen-Nissan Patrol-achitat 1 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol-achitat 2 4.Dorin-Nissan Patrol-achitat 1 5. Ovidiu-Nissan Patrol-achitat 1 6.Delfino-Toyota 7.Dan+ Tavi cu Mitsubishi-achitat Tavi 8.Adrian-Pajero-achitat 1 9. Dan Lungu-Nissan Patrol-achitat 1. 10.Alin-achitat 1/2 11. Herman C-achitat 1. 12. Dragos63 (Bucuresti)-achitat 1. Sorin Covaciu a achitat un bilet intreg, chiar daca nu poate sa vina. Piro+Moni-achitat 150 RON. Adrian mai are stransi in jur de 1000 RON de la prietenii lui. Dorin o sa verifice periodic contul sa vada ce bani au mai intrat. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 actualizam chestiuni legate de traseu. se pare, vom avea parte de zapada umeda si grea. o sa mai ninga dar temperaturile in timpul zilei raman peste 0 grade. masini vor fi multicele si asta ma duce cu gandul la o varianta de traseu cu cat mai putine neprevazute. orele 11-12.00 raman de referinta ca sa ramana timp pentru deplasari in catune si impartit cadourile apoi de revenit in Tm. ce stiu pana acum sigur este drumul de intoarcere :ha: mai bine zis o parte din drumul de intoarcere, o varianta de ajuns la Valea lui Liman de unde ne vom mai evalua resursele s'om lua decizii. drumul asta se vede pe Google maps cu linie alba subtire si ne-am intors pe el si anul trecut. drumul judetean 680B insa este un simplu desen pe Google si nu exista in realitate nici ca forestier. in opinia mea poate fi luat in calcul cel mult pentru intoarcere daca vedem ca masinile se misca pe zapada. astfel, avem doua variante de intoarcere si le socotesc astfel pentru ca ambele sunt lungi si imprevizibile si nici una pentru dus :grin: accesul conventional, pe care am ajuns si anul trecut dupa nemaivazute incercari ratate, la Batrana este dinspre Dobra, Roscani dar asta inseamna sa stam foarte mult pe asfalt si nu ne sade bine. am facut foiletonul asta cu gandul ca mai apar idei din partea celor care citesc aici. Editat Decembrie 14, 2012 de eul XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Apropo de zapada grea, asa cum se pare ca va fi peste o saptamana: Am doua variante de roti la Pajero (am mai vorbit , in principiu, cu baietii miercuri seara), ambele MT-uri: -235/85R16 Insa Turbo Sahara (f. bune pe noroi) -265/75R16 Toyo Country MT, ceva in genul Cooper STT, bune mai ales pe pietre si , desi MT-uri, sunt bune pe asfalt, silentioase, le folosesc in mod curent Cu ce ma sfatuiti sa vin la actiune pe zapada grea? (ca lanturi nexam!) Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Asa arata zona fara curbe de nivel Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 15, 2012 Partajează Postat Decembrie 15, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Vreau si eu contul pe pm sa virez luni bani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Apropo de zapada grea, asa cum se pare ca va fi peste o saptamana: Am doua variante de roti la Pajero (am mai vorbit , in principiu, cu baietii miercuri seara), ambele MT-uri: -235/85R16 Insa Turbo Sahara (f. bune pe noroi) -265/75R16 Toyo Country MT, ceva in genul Cooper STT, bune mai ales pe pietre si , desi MT-uri, sunt bune pe asfalt, silentioase, le folosesc in mod curent Cu ce ma sfatuiti sa vin la actiune pe zapada grea? (ca lanturi nexam!) Eu as alege prima varianta, Insa. Dacia 500 Lastun(Pt showuri TV) Mercedes-Benz B200 CDI(Pentru nevasta) Nissan Patrol Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 16, 2012 Partajează Postat Decembrie 16, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 eu as alege prima varianta, insa. ok ! Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si eu zic la fel, tot Insa. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 actualizam chestiuni legate de traseu. se pare, vom avea parte de zapada umeda si grea. o sa mai ninga dar temperaturile in timpul zilei raman peste 0 grade. masini vor fi multicele si asta ma duce cu gandul la o varianta de traseu cu cat mai putine neprevazute. orele 11-12.00 raman de referinta ca sa ramana timp pentru deplasari in catune si impartit cadourile apoi de revenit in Tm. ce stiu pana acum sigur este drumul de intoarcere :ha: mai bine zis o parte din drumul de intoarcere, o varianta de ajuns la Valea lui Liman de unde ne vom mai evalua resursele s'om lua decizii. drumul asta se vede pe Google maps cu linie alba subtire si ne-am intors pe el si anul trecut. drumul judetean 680B insa este un simplu desen pe Google si nu exista in realitate nici ca forestier. in opinia mea poate fi luat in calcul cel mult pentru intoarcere daca vedem ca masinile se misca pe zapada. astfel, avem doua variante de intoarcere si le socotesc astfel pentru ca ambele sunt lungi si imprevizibile si nici una pentru dus :grin: accesul conventional, pe care am ajuns si anul trecut dupa nemaivazute incercari ratate, la Batrana este dinspre Dobra, Roscani dar asta inseamna sa stam foarte mult pe asfalt si nu ne sade bine. am facut foiletonul asta cu gandul ca mai apar idei din partea celor care citesc aici. Am dat telefon la Primaria Batrana (0254 234 471 sau 0740634203), am vorbit cu casierul Costa Gh., era acolo si viceprimarul Moldovan Cornel), eu peronal eram interesat doar de starea zapezii (sa stiu in ce masura pot eu face fata cu rotile mele de 32" si suspensie independenta!). Omul spunea asa: recomanda sa nu se vina pe la Lapugiu de Sus, sunt copaci sub zapada. Zapada nu ar fi mare, se topeste. Recomanda de venit pe la Dobra - Roscani pana la sediul Primariei iar de acolo la satele de pe deal (Fata Rosie, Rachitaua, Piatra) se poate ajunge (astazi!), s-a mai circulat cu masini de teren , zapada nu ar crea probleme. Iar dupa ce s-ar lasa sacii, se poate face offroad de la Fata Rosie (adica sa lasam la urma Fata Rosie) - Canton -pe drum forestier (care nu apare pe harta Google Map!)- pana la Roscani - Dobra Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 (editat) Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Se pare ca nu dau niciun semn colegii hunedoreni. Din explicatiile de mai sus, mi-am dat seama ca am doua variante de a ajunge la Batrana, venind dinspre Hunedoara. In urma documentatiei, am inteles ca pe traseul din varianta 2 (Hunedoara-Deva-Vetel-Muncelu Mic-Poienita Tomii-Feregi-Batrana) chiar se face aprovizionarea in comuna. Pentru varianta 1 (Hunedoarad-Bos-Gros-Cerbal-Feregi-Batrana) care are o lungime de 52 km, am o nelamurire in sensul ca intre punctele C si D (intre Cerbal si Feregi) apare drum pe harta doar in varianta Google Maps, pe alte harti nu am gasit acest drum. Am rugamintea, daca stie cineva, sa-mi spuna care ar fi cea mai buna dintre cele atasate. Editat Decembrie 17, 2012 de Dragos63 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarabostes Postat Decembrie 17, 2012 Partajează Postat Decembrie 17, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Se pare ca nu dau niciun semn colegii hunedoreni. Din explicatiile de mai sus, mi-am dat seama ca am doua variante de a ajunge la Batrana, venind dinspre Hunedoara. In urma documentatiei, am inteles ca pe traseul din varianta 2 (Hunedoara-Deva-Vetel-Muncelu Mic-Poienita Tomii-Feregi-Batrana) chiar se face aprovizionarea in comuna. Pentru varianta 1 (Hunedoarad-Bos-Gros-Cerbal-Feregi-Batrana) care are o lungime de 52 km, am o nelamurire in sensul ca intre punctele C si D (intre Cerbal si Feregi) apare drum pe harta doar in varianta Google Maps, pe alte harti nu am gasit acest drum. Am rugamintea, daca stie cineva, sa-mi spuna care ar fi cea mai buna dintre cele atasate. [ATTACH=CONFIG]160898[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]160897[/ATTACH] Salut. Chiar sambata am fost la o inmormantare la Poienita Tomii si iti confirm ca pana la Feregi, pe varianta 2, se poate merge fara probleme. Din Feregi incolo, spre Batrana, drumul nu este deschis si, dupa nivelul zapezii de sambata, cred ca nici nu-l gasesti. Era zapada de 40 - 50 cm, viscolita in multe locuri. In varianta 1, intre Cerbal si Feregi este un fel de drum " forestier" in care va recomand sa va bagati doar vara. Daca vrei sa faci si offroad, din Cerbal poti sa ocolesti prin Socet, Poiana Rachitelii si apoi Feregi, dar ramane problema drumului de acolo pana la Batrana... sau Cerbal, Poiana Rachitelii, Vadu Dobrii, Batrana (despre aceasta ultima varianta nu am informatii... vara se merge fara probleme in 4x4). Ar mai fi varianta 3, Hunedoara, Deva, Vetel, Sacamas, Dobra si de aici la stanga Roscani, Batrana. Cel putin ai siguranta ca ajungi sa te intalnesti cu colegii de la Tm. Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update participanti si cotizanti: 1. Noi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 7.Adrian-Pajero 8. Dan Lungu-Nissan Patrol 9.Alin-achitat 1/2 10. Herman C 11. Dragos63 (Bucuresti). Sorin Covaciu a achitat un bilet intreg, chiar daca nu poate sa vina. Piro+Moni-achitat 150 RON. Adrian mai are stransi in jur de 1000 RON de la prietenii lui. Marius Gologan -din LROC-achitat ieri in banca-Multumim. Dupa produse mergem doar miercuri pt ca asteptam sa vedem ce bani mai intra de la LROC si sa cumparam de toti. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Si noi venim Toyota lj70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update participanti si cotizanti: 1. Noi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 7.Adrian-Pajero 8. Dan Lungu-Nissan Patrol 9.Alin-achitat 1/2 10. Herman C 11. Dragos63 (Bucuresti). 12.Julspeed72-Toyota-ai primit PM cu contul lui Dorin? Miercuri seara la 7-7 jumate :30 pentru intalnirea finala-inainte de Apocalipsa VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dragos63 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Salut. Chiar sambata am fost la o inmormantare la Poienita Tomii si iti confirm ca pana la Feregi, pe varianta 2, se poate merge fara probleme. Din Feregi incolo, spre Batrana, drumul nu este deschis si, dupa nivelul zapezii de sambata, cred ca nici nu-l gasesti. Era zapada de 40 - 50 cm, viscolita in multe locuri. In varianta 1, intre Cerbal si Feregi este un fel de drum " forestier" in care va recomand sa va bagati doar vara. Daca vrei sa faci si offroad, din Cerbal poti sa ocolesti prin Socet, Poiana Rachitelii si apoi Feregi, dar ramane problema drumului de acolo pana la Batrana... sau Cerbal, Poiana Rachitelii, Vadu Dobrii, Batrana (despre aceasta ultima varianta nu am informatii... vara se merge fara probleme in 4x4). Ar mai fi varianta 3, Hunedoara, Deva, Vetel, Sacamas, Dobra si de aici la stanga Roscani, Batrana. Cel putin ai siguranta ca ajungi sa te intalnesti cu colegii de la Tm. Cele bune! Da, multumesc frumos pentru informatii proaspete. Chiar ca nu stiu cum sa fac, avand in vedere ca acel drum prin Dobra il stiam dar nu l-am luat in calcul datorita distantei mai mari. Eu vin pana la Hunedoara pentru ca pe 21 vreau sa merg la Manastirea Prislop. Sper ca pana acolo pot ajunge cu familia. De aceea cautam o varianta mai scurta din Hunedoara spre Batrana. Nu pot sa ma aventurez prea tare cu copiii (doua fetite 11 si 14 ani) in masina mai ales ca vad ca nu merge nimeni din Hunedoara. Chiar trebuie sa fac diferenta intre curaj si iresponsabilitate in acest caz. Se pare ca trebuie sa fac ocolul si sa ma intalnesc cu colegii din Tm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Umanitara de Craciun Timisoara-Batrana 2012 Update participanti si cotizanti: 1. Noi cu LR Defender 2. Eugen-Nissan Patrol 3. Dan + Cristi-Nissan Patrol 4.Dorin-Nissan Patrol 5. Ovidiu-Nissan Patrol 6.Dan+ Tavi cu Mitsubishi 7.Adrian-Pajero 8. Dan Lungu-Nissan Patrol 9.Alin-achitat 1/2 10. Herman C 11. Dragos63 (Bucuresti). 12.Julspeed72-Toyota-ai primit PM cu contul lui Dorin? Miercuri seara la 7-7 jumate :30 pentru intalnirea finala-inainte de Apocalipsa Am si virat banii ieri de Agentia Intesa Sanpaolo bank sannicolau mare.Miine seara vin si eu si copilotul la bierhaus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate