Bogdan BBM Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Salutari! Dupa 2 ani de zile m-am decis ca este timpul sa modific Jimny-ul cu o suspensie noua! Dar ce sa vezi! :)) Am achizitionat un chit de suspensie Procomp + 50mm de la 4x4store si azi cand am fost la service sa le montez am constatat ca nu au venit si cu furtune de frana mai lungi. Drept urmare am ramas cu masina pe butuci pana fac rost de un set de furtune frana mai lungi pentru Jimny. Acum am o mare problema, nu gasesc furtune mai lungi decat cele de pe masina. Pe site-uri am gasit urmatoarele dimensiuni pe producatori: 1. Punte Fata, Stanga pe producator TRW Lungime [mm] 508 Dimensiune filet 2 Banjo Dimensiune filet 1 M10x1 sau pe Jakoparts de 463mm.????? 2. Punte Fata, Dreapta TRW Diametru 2 [mm] 10 Lungime [mm] 355 Dimensiune filet 2 Banjo Dimensiune filet 1 M10x1 3. Puntea Spate pe producator ATE Deschidere cheie 19 Lungime [mm] 360 Filet interior 1 [mm] M10x1 Filet interior 2 [mm] M10x1 Acestea sunt dimensiunile care le-am gasit pe producatori si nu stiu daca sunt mai lungi decat cele originale de pe masina si nu vreau sa dau banii aiurea pe ele!!! Am tot intrebat pe la toate site-urile de piese unde pot gasi asa ceva insa nu am primit nici un raspuns inca! Mai am o speranta la cei de la Suzuki-Dojo dar dupa 03.12.2012. Panica!!!! Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta problema cat mai repede, sunt recunascator! (Stiti sentimentul cand iti iei ceva nou si nu il poti proba!) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Am tot intrebat pe la toate site-urile de piese unde pot gasi asa ceva insa nu am primit nici un raspuns inca! Luni iti voi da o adresa unde sa trimiti furtunele pe care le ai, stabilesti cu cati cm doresti altele mai lungi si vei primi inapoi coletul cu vechile si noile furtune dupa cateva zile. Preturile sunt de bun simt. Am facut mai multe la ei si sunt foarte multumit. Au nevoie de furtunele vechi pt ca sa copieze 1 la 1 toti conectorii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan BBM Postat Noiembrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Ok! Mersi! Astept un semn de la tine cu nr. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Ptr furtune ai urmatoarele optiuni ... 1.Fie le prelungesti pe cele existente cu alte doua furtune ... 2.Fie mergi si iti confectionezi altele ... vad ca esti din Bucuresti ...Hansa Flex Pantelimon! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 29, 2012 Partajează Postat Noiembrie 29, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Sau cauti unele sa se potriveasca de la alte masini (pe site-urile de piese online sau chiar la magazine) desi mai lungi de 50 cm pe varianta stock cred ca e cam greu de gasit. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm La un lift de 5cm nu este obligatoriu sa schimbi furtunele de frana. Poti sa mergi cu masina linistit pana faci rost de alte furtune, mai ales daca nu faci incrucisari de axe serioase. La incrucisari se intampla sa se intinda foarte mult furtunele. Furtune gasesti si in anglia ( ex. "jimnybits"), dar dureaza aprox. 10 zile pana vin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Mergi la Hansa Flex cu furtunele vechi , le specifici cu cat vrei sa le lungesti si in max 2 ore pleci de acolo cu furtunele noi la lungimea dorita de tine. Uite si datele de contact http://www.hansa-flex.ro/contact.html Editat Noiembrie 30, 2012 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan BBM Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Mergi la Hansa Flex cu furtunele vechi , le specifici cu cat vrei sa le lungesti si in max 2 ore pleci de acolo cu furtunele noi la lungimea dorita de tine. Uite si datele de contact http://www.hansa-flex.ro/contact.html Ok! Am sa incerc luni sa vad ce rezolv la hansa sau la suzuki dojo. Daca nu mai ramane sa comand de pe jimnybits dar sunt undeva la 90lire cu tot cu transport Multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan BBM Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 (editat) Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm In afara de aceste furtune de frana, mai trebuie sa fac ceva modificari la jimny? Momentan nu am pus decat un kit de suspensie Pro Comp + 50mm (amortizoare+arcuri, am mai pus un amortizor de directie Trail Master si cam atat), de aceea intreb daca mai necesita modificari pentru ca am inteles ca ar fi ceva probleme la directie dupa ridicare. Editat Noiembrie 30, 2012 de Bogdan BBM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Furtune mai lungi gasesti de Swift 45-50 cm. 35-40 lei buc. Daca te uiti pe postarea colegului Peter Erno Suzuki Samurai gasesti si codul lor. Editat Decembrie 1, 2012 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Octombrie 12, 2013 Partajează Postat Octombrie 12, 2013 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Cum ai rezolvat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan BBM Postat Octombrie 14, 2013 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: Problema la montare kit suspensie Procomp+50mm Cum ai rezolvat? Am comandat furtune mai lungi in anglia pe jimnybits.co.uk Si apropo, masina este de vanzare pentru cine este interesat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate