LupuD Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Are cineva o suspensie TrailMaster pe masina? Sunt de calitate, experiente, pareri?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Suspensie TrailMaster by Maas Are cineva o suspensie TrailMaster pe masina? Sunt de calitate, experiente, pareri?:grin: Am avut eu pe fata. +5cm, Trail Master stage 2 (doar telescoape). Dupa 2 iesiri (eu sunt linistit, cine ma cunoaste poate confirma), un telescop s-a dus (s-a dus prinderea nu telescopul in sine). Nu merita. Am schimbat pe OME +5, multumesc pe aceasta cale lui @Yonutz care m-a ajutat la vremea respectiva. Dupa 4 luni, se prezinta OK. Cele de la TrailMaster au un sistem foarte ciudat la prindere nu stiu unde le-am pus ca as face ceva fotografii si ti-as arata despre ce este vorba. Daca le gasesc, fac o poza la telescop si o sa vezi mai bine despre ce vorbesc. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Suspensie TrailMaster by Maas De acord cu Daemonus. Am montat si pe fata si pe spate. Pe fata intai s-a rupt prinderea dupa aceea in traseau se incingeau de nu puteai pune mana pe ele si dupa 50km au curs si s-au distrus complet. Prinderea urechii pe tija amortizorului avea mai putin de 0.3 mm grosime in zona filetului. Daca caut am si poze si filme, cand am incercat sa mi recuperez banii. Eu nu recomand. :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Suspensie TrailMaster by Maas Deci nu sunt singurul "paranoic"..... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 (editat) Re: Suspensie TrailMaster by Maas Nu am avut personal, dar am amici care au (pe Pajero si pe Patrol), si nu sînt prea multumiti de telescoape În plus, la Pajero, arcurile de foi pe spate dupa trei luni aveau forma asta: ~ . E adevarat ca amicul trage o barca maricica cu el, dar oricum, un arc bun nu are voie sa se deformeze ireversibil. Editat Decembrie 1, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jungle jump Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Suspensie TrailMaster by Maas O mizerie de amortizoare , fugiti de ele ca de dracu; Personal cred ca sunt niste amortizoare simple standard, doar vopsite si inscriptionate ; se incing ca naiba, sunt subtiri, curg repede, si pe deasupra se mai si rup prinderile...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Suspensie TrailMaster by Maas Eu folosesc de 3 ani un kit de suspensie +50mm(4 arcuri - 4 amortizoare) si amortizor directie de la Tail Master, pe JIMNY. Pana in prezent eu sunt multumit, nu am avut nici un fel de problema, nici cu arcurile nici cu amortizoarele. Mentionez ca masina a fost folosita 50% on road, 50% offroad (dealuri, paduri, namoale, vai de munti si vf. de munti, zapezi mari, bolovani gramada,etc.), chiar in regim de competitie offroad nu am mers. Si pentru a nu parea atat de "perfect" acest kit de suspensie, pun si un punct de (-) si anume, spatele masinii cam "ţopăie", dar asta cred ca se intampla cu orice fel de suspensie ai pune pe JIMNY, fiind o masina cu ampatament mic (si posibil o greseala a distributiei greutatii fata/spate). :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate